3 715 5

Влак помете кола на прелез, загина жена

Мартин Христов

Влак блъсна неправилно преминаващ през прелез в района на село Ковачево лек автомобил. При удара е загинала възрастна жена, която е била в колата. Автомобилът е управляван от сина й, съобщиха от ОД на МВР – Пазарджик.

43-годишният шофьор не е спрял на спуснатата бариера и решил да премине въпреки светлинната и звукова сигнализация.

Починалата е възрастна жена – на 70 години, от град Белово. В колата е пътувал и бащата на водача, който е в тежко състояние и заедно със сина си е откаран в болница.

Два екипа на пожарната са рязали автомобила, за да извадят пострадалите, а шофьорът се е спасил, тъй като при удара е изхвърчал от автомобила.

P.S.
Българската държава е абдикирала от българските пътища!
ФАКТИ.bg настоява за истинска държавна власт, ред и контрол по пътищата.
Прекалено много станаха автонаглеците по българските улици!

Пазарджик / България

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • И БДЖ е виновно
  Отговор
  1 15:19  04.03.17
  На много места бариерите се спускат 20-30 минути преди преминаването на влака. Това изнервя шофьорите и те преминават. Тази практика трябва да се промени
 • Plovdiv
  Отговор
  2 16:33  04.03.17
  Само че в случая не виждам държавата каква вина има... Имало е и бариера, и всички видове сигнали, нямало го е само онзи, дето се появява в главата, ако не си пропуснал първите 7 години!
 • фгбдгхн
  Отговор
  3 19:34  04.03.17
  тоя какъв модел BMW е карал?
 • pyle
  Отговор
  4 20:47  04.03.17
  Естествен подбор. Нека се избиват да останат нормалните хора по пътищата, защо чакате държавна пътна адмистрация да налива мозък в празните глави.
 • Василка
  Отговор
  5 01:18  10.03.17
  Нито е имало светлини , нито е била спусната бариерата ! Как може такива лъжи да се пишат....??? Познавам семейството и вместо да дойдете и да дарите кръв , защото шофьора не се знае дали ще оцелее , вие ще ми обяснявате как държавата все е невинна ! Призовавам Ви да дойдете и да дарите кръв и ще разберете истината от 2ро лице, защото 1вото е със счупени ребра , на командно дишане плюс потрошени крака, а бащата е с хематом в главата! Очаквам Ви с нетърпение!

Напиши коментар:


Публикувай