Last news in Fakti

4 Март, 2017 18:12 1 700 34

Борисов: Нинова тика България към чудовищна изолация

  • бсп-
  • герб-
  • бойко борисов-
  • избори
Борисов: Нинова тика България към чудовищна изолация - 1

С говоренето си против ЕС Корнелия Нинова ще постави България в чудовищна изолация. Това заяви в Смолян лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Корнелия Нинова не иска да покаже кандидатите си за министри и екипа си в дебат, защото не знае кои министерства ще й дадат ДПС. Аз искам да знам кой ще бъде финансов министър – Румен Гечев, който фалира банките, или Петър Чобанов, който е депутат на ДПС, каза лидерът на ГЕРБ.

"Ще издигнат ли за премиер отново Орешарски, който беше от БСП, а после стана кандидат за президент на ДПС?", попита председателят на ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща с жители на Смолян.

Той коментира, че не го е страх от дебат с Нинова, но иска да види експертите от БСП, които ще изпълняват фантастичните за слушане обещания, заложени в предизборната програма на партията.

Борисов обясни, че е ясно кои ще са бъдещите министри в мандат на ГЕРБ, които вече са постигнали реални резултати в редица сектори.

“Кога българските пенсионери са били доволни от управление на БСП? Какво ще стане с пенсионните фондове? Ако хората разчитат на частните фондове, ще взимат по 50 лева пенсии. Сергей Станишев взе решение за вдигане на пенсиите с 10% на последното си заседание като премиер. След това 4 години ние с нашата работа давахме възможност тези пари да бъдат изплащани. Но, ако не го напомняме, се забравя, или се интерпретира по фалшив начин”, подчерта Борисов.

Той не пропусна да припомни, че пенсиите са били вдигани плавно по време на неговото управление, благодарение на излишъците, натрупани в бюджета от борбата с контрабандата.

Бойко Борисов бе категоричен, че управленията на БСП са разрушителни за България и заяви, че Корнелия Нинова може да обещава всичко, защото не е печелила избори и не знае как се управлява.

“Да ръководиш държавата е тежка работа. Искам да видя Нинова как отива като премиер в Брюксел и казва, че България налага вето на санкциите срещу Русия. Ще постави страната ни в чудовищна изолация от света. Дори президентът Тръмп спря да говори за това. Аз съм против санкциите, но се подчинявам на общото решение, защото това е общото решение на ЕС – оттам идват милиардите в България, оттам идват и парите за Смолян”, заяви той.

Борисов обясни, че позицията му срещи флотилия в Черно море е твърда, защото иска туризмът в страната ни да процъфтява.

Лидерът на ГЕРБ посочи, че България има най-ниската цена на газ в ЕС.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ФАКТ

    23 9 Отговор
    С ТАКИВА КРАДЛИВИ КМЕТОВЕ КАТО ТОТЕВ НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СТЕ НА ВЛАСТ
  • 2 ДА ВИ МАМ

    29 9 Отговор
    Народа избяга от държавата а тия се правят на улави. Да ви е.а и евроценностите ви и гейския ви съюз. За 26 години свършихте това което враговете ни за 1300 години не успяха.
  • 3 Поп Грую

    24 10 Отговор
    Не, не го е страх от дебат с Нинова, той бяга от храброст!
    Най-точен е първият му прякор, от ранните мутренски години - Пунта Мара.

    Коментиран от #6

  • 4 све

    14 8 Отговор
    Всеки, който защищава интереса на Б-я, и не служи на чужди интереси е лош според глупаците.
    Това едва ли ще бъде и БСП, Марешки, ДПС.
    Срамувам се за българи от ГЕРБ,ДОСТ И РБ.
    ТРЯБВАТ НИ НОВИ ЧЕСНИ ХОРА.
    ПП,,ВЪЗРАЖДАНЕ"
  • 5 раптър

    21 7 Отговор
    Публикувано във факти.бг: общото решение на ЕС – оттам идват милиардите в България, оттам идват и парите- Абе тикво проста ,на България не и трябват подаяния, а възможност да развива производство и индустрия. Иначе, ще чакаме какво ще ни отпусне ЕС. А тогава той назначава управляващите! Нищо , че са прости , важното е да са послушни! Ти си ярък пример в това отношение!
    А като ви назначават от Брюксел , вие се отблагодарявате , като продавате нас и нац ни богатства за жълти стотинки!!! Ти , Костов и Станишев сте примери .
  • 6 Оня

    11 3 Отговор

    До коментар #3 от "Поп Грую":

    Сега е шанса на бат Бойко да блесне в зенита на славата си. Сега е момента ГЕРБ да излъчи Сидеров за кандидат на ГЕРБ и водач на листата в София! Това ще обърка тотално всяка критика на БСП и останалите. Но бат Бойко ни е прав - управлението на държава не е лека работа. не е лека, защото такива като досегашните от БСп БКП СДС ГЕРБ ДПС Евророма НДСВ и останалите ни превърнаха в блато. Доа в загниващо емигриращо и умиращо блато. А трябваше да се направят някои малко, но кардинално важни неща и държавата и народа ние щяхме да тхръгнем в прогрес. но не го направиха нито един от политиците в парламента нито на власт досега. Каквото и да кажат отдсега нататък БСП и ГЕРБ вече няма -значение - те съсипаха българският народ и стотици хиляди невинно измряха и страдаха заради кефа им. А затова прошка не може да има. Защо подписахте клаузи, които е ясно,ч е ще служат на двояки интереси? Защо подписахте клаузи за права на човека, а не дефинирахте кои са човека и кои зверовете в човешки вид? Защото сте алчни за власт и богатство лекензца - не е обида, така наричат отдавна продажници предатели и алчни сребролюбци за власт. Ти ББ и останалите повечето политици сте Юда Искариотски към нас. Направо ни размазахте. Който и да е вече на власт, докато ви търпи вредните закончета няма да ни помогне с нищо. А все още вие гробокопачите ни сте на власт. Визирам в повечето партии... честит ти 3-ти Март! след още 10-15 години може да си го празнувате сами политиците тук. И тогава

    Коментиран от #7, #10

  • 7 Оня

    14 3 Отговор

    До коментар #6 от "Оня":

    И тогава щете не щете дяволски лъжливи ик радливи мафиоти на постовете ще си внесете имигрантите и да не искате защото заради вас ще доизмрем и ще емигрират младите. тогава ще е пустиня. И ще дойдат други. Като не чувате и вманиачени от алчност за власт и пари не спряхте да ни геноцидирате, така ще стане. това го правите вие досегашните управляващи. Ти Баце си част от това. Нали ти каквото си кажел ставало в ГЕРБ? Е, колко вредни закончета гласуваха ГЕРБерите? Много. Значи ти си им наредил така? Ами просто логика. Това, че ще се обезлюди го предсказвах от години. Мъчех се като ви плюя политиците поне да ви размърдам хлебарките в тиквите да не правите злото ни, но нямаше полза. но явно и хлебарките в секюритито ни не се размърдаха, щом не ви спряха. Е и Господ не може да помогне на тоя народ с хора като вас. Нито Нинова ще ни помогне нито ти. Ако сте искали от 28 години досега щяхте да го сторите. А е толкова просто - да се оправят и коригират допълнят ЗАКОНИТЕ! Ама кой да го направи? Все слагате някакви вратички за да лавират хората ви в тях и да печелят нали? Ето затова няма да се оправи. Нинова може да се фука, но тя не е експерт по Економикс. това са партийни кадри, те са навързани по интереси. А трябва онова, което само непредубедени могат да направят - СПРАВЕДЛИВОСТ! Партиите няма да го направите. Вие сте зависими по интереси. И местни и външни....
  • 8 Тоя срам няма

    20 2 Отговор
    "Борисов: Нинова тика България към чудовищна изолация" - тя все още е само партиен лидер, от когото изпитваш панически страх, не тика страната на никъде, но ти как я натика в калта само с тези милиарди
  • 9 све

    20 1 Отговор
    Със закриването на промишленост и замеделие, унищожаването на здравеопазване образование ...
    резултат: НЕВЪЗМОЖНОСТ БЪЛГАРИН ДА ЖИВЕЕ И РАБОТИ ДОСТЙНО в Бг.
    Ако хората не бяха търсили работа в чужбина щяхме да имаме 70% БЕЗРАБОТИЦА....
    Повечето са използвани и унижавани навън, но главно КАМЪКЪТ СИ ТЕЖИ НА МЯСТОТО.
    За това е задължитело да има ПЪЛНА РЕВИЗИЯ НА ПРЕХОДА. предателите на държавата да платят....
    Не леви или десни, а ПРЕСТЪПНИЦИТЕ
  • 10 Оня

    12 3 Отговор

    До коментар #6 от "Оня":

    1. Писах - въведете смъртно наказание за доказани лъжесвидетели под клетва пред Съда, изнасилвачи, крадци на имотги и нападатели над хора и добитък, фалшификатори на лични данни с цел лична изгода или в полза на трето лице! въведохте ли го? Не? 2. съкратете паразитната бюрокрация да останат само онези най-необходими местни и централни административни длъжностни постове, които реално обслужват макроикономическата структура! Съкратихте ли Лапачите? Не? 3. Не продавайте на чужденци земя - дедите ни мряха за нея. подарихте ли? Да? Подарихте ли златото ни на Дънди ЮПресшънс? Да? 4. Не съкращавайте армията, а съкратете триблираните агенции и клатикрачетата навред които лапат тлъсти заплати, а функционално няма никаква полцза от тях! Съкратихте ли ги? Не? Преназначихте дори напоследък 5000 Калинки в МВР да си лапат тлъсти заплати и бонуси а редовите полицаи пишат че имали недостиг на кадри? Ето това сте вие и ГЕРб и БСП и останалите на власт досега. нищо добро за нас. Смърт загуби пропуснати ползи. Това сте ВИЕ!
  • 11 айде пак

    14 3 Отговор
    С боко тиквата на власт ни чака съдбата на Гърция: необосновани харчове за нереформирани системи; прогресивно обедняване заради липсата на инвестиции, корупцията и монополите, спъващи развитието на бизнеса; ще се напълним с джихадисти; безогледни кражби с помощта на закони като този за концесията (добре че го спряха) и инвестиции в строитество, където се краде в пъти; още по-голямо обезлюдяване; и заробващи заеми за да се потдържа всичката тази вакхналия, разбира се, с любезното съдействие на купените соросоиди от ЕС и САЩ.
  • 12 Патето Яки

    13 1 Отговор
    Рибата е още в морето а Бойко иска тигана.
  • 13 Гнида

    15 1 Отговор
    Евроибрикчииството се развива с пълна сила тук ! Скоро българи няма да има , но ще има милиарди и то от Ес ........Ами бягаме щото нямаме икономика , производство , истински качествени храни , правосъдие .....
  • 14 кроко

    5 16 Отговор
    Може да ме затрупате с минуси , но Бойко тук е прав , червената комунистка и нейната компания ща доведат родината ни до крах.

    Коментиран от #16, #17

  • 15 Самолиот

    10 3 Отговор
    А ти тикаш държавата към бедност и разграбване.
  • 16 Самолиот

    11 3 Отговор

    До коментар #14 от "кроко":

    Може и да си прав,но и този не е по-добър.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Бойко Нинов

    7 4 Отговор
    Преди три месеца тая женица някой забелязваше ли я?
    Кой я направи толкова важна че чак да поставя България в изолация. Дължиш обяснение.
  • 19 хахаха

    12 2 Отговор
    Най-накрая можем да се наслаждаваме на ПРОСТОТИЯ БЕЗ ГРАНИЦИ.
    ЗА КАКВО НИ Е ОБРАЗОВАНИЕ ИЛИ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, КУЛТУРА.....???????
    ИМАМЕ СИ БОКО, СЛАВИ, ЧАЛГА
    МЕСТАН,А ВЕЧЕ И ВАЗЕЛИН МАГАРЕШКИ.
    ТОВА Е ЩАСТИЕ
  • 20 Глупак

    7 2 Отговор
    Да живее простотията !!!!!!!
    Сега ни е паднало.
    Такива л..на ще стане от нас, че ще задушим елита…..
    На КОРУПЦИЯТА СМЕ СВИКНАЛИ
    ЗАЩО ДА ГИ СМЕНЯМЕ ?????
  • 21 МММ

    10 2 Отговор
    Всички сте прави боко е тумор който трябва бързо да бъде изрязан това е спасението. ПП Възраждане са приемливи.
  • 22 Т-Т

    1 3 Отговор
    Европейския съюз се управлява предимно от западно европейци.Ако си мислите, че тая пача ще си ходи в ЕС и ще си прави това което ви заявява с цел да и кажите Евала тая е корнас, ще ги натика тея европейци в кенефа. Ама много много се лъжите, ще я изпратят с разбирателство и ще и кажат, че ще и се обадят!!! Понеже БГ тариката си мисли, че най големия както бай Ганьо по вицовете.Ама ще духа супата докато мусе стопли.
  • 23 Ккккакво

    6 2 Отговор
    Ттттакава мисъл. Ттттакова изказване.
    Кккакво ккказа ТТТТТТ
    Неразбран ГЕНИЙ
  • 24 Т-Т

    3 10 Отговор
    Бойко не е бизнесмен, а е политик.Неговата работа не е да гради фабрика, а да прави пътища до тях!!! Ако вярвате на Русия, че ще ни помогне е се едно да се надяваш на КТБ да ти отпусне ниско лихвен кредит.ХаХаХа

    Коментиран от #31

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Ккккакво

    8 1 Отговор
    Ттттттикво, Пеевски и Сталийски нали бяха подставени лица на Боко…..
    Та беше плакал, малко стигнало до него.
    Защо ли пък имаме МАГИСТРАЛИ, ОГРАДИ И САНИРАНЕ ОТ ЗЛАТО С ДИАМАНТИ.
    Кккккакви сме кратуни
  • 27 хахаха

    9 1 Отговор
    Боко - политик
    Боко строи магистрали.
    Боко решава всички проблеми.
    НАРОДЪТ Е ЩАСТЛИВ. хахаха
    Боко - център на вселената.
    Боко е БОГ
  • 28 Т-Т

    1 7 Отговор
    Ейййй подли к....та!!! Пеевски бил поставено лице на Бойко!!! Кой ми .ра в гащите, питат комунистите ??? Еййй мръсни хорица!!!
  • 29 гост

    11 0 Отговор
    Ах трепането ви е малко . Днес минах през едни села дето кипяха от живот , сега са мъртви села , тук там по някоя къща обсебена от цигани . Сърцето ми се къса , България умира .
    Трепането ви е малко , убихте нацията .
  • 30 джентълмен

    2 4 Отговор
    Абе Борисов, ти сам му я даде властта на Карнелия. СЕГА ЩЕ СЪЖЕЛЯЕАШ МНОГО, И ГЛЕДАЙ КАК ДЕЙСТВАТ КОМУНЯГИТЕ. Като глутница хини са, и ще направят есичко възможно, да не се върнеш пак на власт,като имаш пред вид че тр държат медийте.А ся ср оправяй.
  • 31 кукуруку

    8 0 Отговор

    До коментар #24 от "Т-Т":

    То няма фабрики,той строял пътища до тях,по-голяма
    простотия не бях чел скоро.
  • 32 Стоянов

    1 1 Отговор
    https://www.youtube.com/watch?v=oO-mz05e84s Спомняте ли си за този интересен факт?
  • 33 Гост

    1 0 Отговор
    Ами, че тя "държавата" вече няколко години си е в изолация. Който погледне институционалния рейтинг на гражданската одобрение, веднага подскача назад и си има едно наум. Европа е вече на няколко скорости, а България още не потеглила буксува на едно място. Сега и предстои да се превърне в Територия без население.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове