679 2

Панчарево и Кокаляне на бунт - нямат ток

Мартин Христов

Жителите на Панчарево и Кокаляне излязоха на протест днес. По обяд те блокираха Самоковско шосе. Причината за недоволството им е проблем с електрозахранването.

Хората се оплакаха от често спиране на тока, поради което им гърмят уредите.

Пред бТВ те обясниха, че са подавали множество жалби, но без успех. „Ние периодично нямаме ток, дневно по 8 пъти нямаме ток, проблемът не е от вчера”, разказа една от протестиращите.

По думите й проблемът е, че мрежата не е предвидена да поддържа толкова много къщи.

София / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • кроко
  Отговор
  1 19:59  04.03.17
  Е как да има ефект от жалбите - има определен брой прекъсвания (и по продължителност, мисля) на тока, след който ЕРП-тата подлежат на глоби. Обаче за да глобяват, ще вземе да лъсне истината, че нищо не са инвестирали, а само крадат и източват печалбата на дружествата. После искат увеличение на цената на тока, а и не циганите крадат най-много, а хотелите и предприятията и то с помощта на хора от ЕРП-тата. И си плащат за чадъра от държавните институции да не ги закачат.
 • onq s konq
  Отговор
  2 22:51  04.03.17
  При нас Енерго-про спира тока единствено 2-3 пъти в годината за по 3 часа за профилактика и тва е.Ама няма летни горещини,или пък снежни виелици-без проблем/говоря за град/.Водата пък нямам спомен от коя година не е спирала!Е за тва си обичам провинцията

Напиши коментар:


Публикувай