550 6

Соломон Паси: Много евтино се купуват гласове

Мартин Христов

"Много евтино се купуват гласове, което показва и нивто на политиката в момента. Смятам, че бъдещето е в електорнното гласуване. Разбира се всяко техническо решение предполага злоупотреби, но в никакъв случай не и в тези размери". Това заяви в ефира на БТВ Соломон Паси.

"Много се надявам, че Огнян Герджиков и служебният кабинет ще успеят да подготвят едни честни избори", каза още той.

"Познавам много добре Елена Поптодорова, аз сам я предложих за посланик. Тя ясно каза, че това е неволна постъпка и аз знам, че е било така. Тя излезе с чест от тази ситуация и дори подаде оставка, а американците загубиха много добър служител, но се радвам, че оттук нататък може да работи за България", допълни Паси.

"Имаме необходимост от американска президентска визита, за съжаление Барак Обама не посети България. Ние имаме прекрасни отношения със САЩ, но аз смятам, че не ги използваме добре тези отношения", обясни Соломон Паси.

София / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • шлемник байкалски
  Отговор
  1 09:04  06.03.17
  Цената ли трябва да се вдигне или какво по точно иска Соломон? А що се отнася до Огнян, той се биеше в гърдите че ще спре гласуването с чужди карти и всички знаем резултата /резила/ Едва ли ще организира добре изборите ,още от сега е ясно че закона няма да бъде спазен в частта за машинно гласуване! Но за сметка на това се започнаха едни персонални кадрили в МВР, областни .... важното е да се наместят неговите хора пък и само за 3 месеца ! Как ли ще лапат здраво като знаят че скоро ще ги махат от хранилката?

  Коментиран от #2

 • до шлемник мангалски
  Отговор
  2 12:14  06.03.17

  До коментар #1 от "шлемник байкалски":

  Соломочо за цената и аз не знам какво иска да каже но: грижа на ЦИК беше да осигури машините, а кой назначи хората в ЦИК: твоя любимец боко тиквата - негова е вината, не се опитвай да я прехвърлиш на Герджиков. плювналиев му даде 2 месеца допълнително, какво направи тиквата през това врме - само поръчки и кражби, добре че закона за концесиите нямаше как да мине. Много добре знаеш как се краде пред оставка, всички го правят. Относно МВР и областните, това го правят всички, вкл. любимата ти тиква, така че не реви, щото когато той го правеше след Орешарски и БСП, ти не рева! Сега нямаш право да ревеш! Да не говорим че кадрите на ГРОБ са с коеф. на интелигентност по-малък от номера на обувките им и не би трябвало въобще да съжаляваш за тях, ама явно и на теб ти е толкова коефициента.!
 • Брат ми
  Отговор
  3 13:03  06.03.17
  Welcome to Auschwitz...деградирал и крадлив евреин...:(
 • све
  Отговор
  4 15:48  06.03.17
  Изключително нагло изказване от един от кликата, които унищожи България. След смяна на елита… Ревизия на прехода ПП,, ВЪЗРАЖДАНЕ,,
 • Гост
  Отговор
  5 17:32  06.03.17
  "Соломон Паси: Много евтино се купуват гласове" - този откъде знае, сигурно защото отдавна е в този биснес и сега цената е най-ниска от години явно, а еврейте направо полудяват когато става дума за пари, но от устата на този доказал се предател всичко ми звучи не на място
 • Оги
  Отговор
  6 11:35  08.03.17
  Купуването на гласове, зависи от онзи, който се продава, Соломоне. на мен ми предложиха нееднократно да гласувам, за една партия, но отказах. ще ми дадял 20-30 лева? че после ще ми скапят живота с какви ли не неща и ще ми потрошат десетилетия живот. Но доста се продават. вие сте виновни политиците, ти също включително, защото отказахте ефективни наказания за рецидиви и подобни престъпници. Ефективни разбирам такива, каквито биха накарали купуващите да се позамислят...Например пускане от хеликоптер от 3000 метра, без парашут над басейн с дълбочина 2 метра, 10 дена масажист на женско гризлли Февруари месец...тогава се поразгонват и са нервни... и подобни. Е, няколко като бъдат наказани ефективно останалите ще "мечтаят" да сас ледващите. но вие политиците не го направихте. А ти защо си смени религията, не че е различна? аз моята не мога да я сменя, без значение, как я наричат. Тя си ми е начин на разбиране на света. Един от каноните ти го описах по-горе...Наказвай извергите! Аз не съм Правосъдието за да го правя, но законодателите трябваше! Договорките за покупкопродажба на гласове стават извън секциите. Как ще ги спреш на машините? Който се продаде той ще натисне бутона, според договорка. Дали с бюлетина или с електроника все тая. важното е КОЙ БРОИ резултатите са казали разни политици!

Напиши коментар:


Публикувай