1 073 7

ВМРО иска отзоваване на турския посланик

Патриотите се канят да блокират границата

ВМРО иска отзоваване на турския посланик
Калина Петрова

Турският посланик се появи в кадри на предизборен клип на ДОСТ. Освен че е нарушение на Виенската конвенция за дипломатическата работа, това е дръзка провокация, която цели да покаже ясно зад коя партия застава Турция, гласи позиция на ВМРО.

Според партията явно някой си мисли, че така въпросът ще стане междудържавен и това ще проправи пътя на поредната противоконституционна формация.

Красимир Каракачанов настоява БНТ да спре да излъчва скандалния клип, на който се появява и надпис на турски език – от т.нар. Тюркян чешма. Агитацията на турски в интернет пък въобще не е спирала - както може да се види.

Патриотите от ВМРО настояват също СЕМ и ЦИК да се намесят незабавно, а не да си правят оглушки, както обикновено, при подобни предизборни нарушения от страна на антибългарски етнически партии. Каракачанов призовава за хладнокръвна обществена реакция – защото всяка истерия сега е всъщност част от сценария на Ердоганова Турция.

Като недопустима намеса на Турция във вътрешните работи на България лидерът на ВМРО определя и изказването на турския социален министър, който призова българските изселници да гласуват масово на изборите на 26 март, допълвайки, че турската държава подкрепя партията на Лютви Местан.

В същото време 1000 автобуса с изборни „туристи“ са вече готови, а в Кърджали полицията разкри склад с хранителни продукти, с които се извършва на практика купуване на гласове.

Затова Красимир Каракачанов призовава за ефективна блокада на границата като „Обединени патриоти“ започват действия в тази посока. Блокадата е нужна, за да се пресече пътят на Ердоган към българския парламент, категоричен е Каракачанов.

P.S.

Факти.бг напомня на читателите, че народът категорично заяви чрез референдум волята си да избира депутатите с мажоритарен вот. Политическата класа се уплаши и предпочете пак да се скрие в безличните партийни листи.

Факти.бг счита, че е нагло да искаш от някого мнението му, когато току що си му ударил шамар, за да замълчи.

София / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Трол
  Отговор
  1 13:28  06.03.17
  А тука коментари още нямаааа!
 • Гост
  Отговор
  2 13:37  06.03.17
  Хасане,къде си? Кръшкаш от работа май!
 • 8888
  Отговор
  3 13:51  06.03.17
  Егюптите въобще не трябва да се месят в нашата политика.Преселили са се в друга държава, да си кютат там. Който не говори, чете и пише БЪЛГАРСКИ да няма право на глас. Двойното гражданство трябва да бъде премахнато. Ако си плащаш данъците в друга държава или не си живял повече от 1 година в България пак не трябва да имаш право на глас. Мажоритарния вот както го тъкмяха бандата на слави си е живо заробване и дивотия.Как различни хора, избрани по този начин ще могат да работят заедно. Може всеки да е на различно мнение и става орел, рак и щука. Ще могат ли да бъдат отзовавани и да носят съдебна отговорност в случай на нужда или както досега.Има и голяма вероятност страната да бъде разделена на отделни феодални области (по секции за гласуване). Само в Турция колко ги бяха нагласили хората на славуца. А колкото до френския модел - тенкю баба, ама не. Поради тази причина Льопен не е спечелила до сега.
 • кроко
  Отговор
  4 15:54  06.03.17
  Ся ще видим дали ще имат дупце президнта и правителството да изгонят посланника и да натиснат СЕМ да си свърши работата.
 • Непознат
  Отговор
  5 19:16  06.03.17
  Е сега нека ви е турците ще ни видят сметката,нели се смеехме на Македония че шиптарите ще и видят сметката,а сега какво стана свате?Май сме като македонците да не се подиграваме.
 • Пенсионера
  Отговор
  6 22:11  06.03.17
  Хайдаааааааааа ,аз пък , обявам война на канада , как така че маат визите за нас? Ся и кьоравия и сакатия като заминат от тук , аз с бабичката ми оставаме сами двамката. И с тая гжа лъжата , направо ще ни пратят в десета глуха , и европейски заплати ще видиме през крив макарон. Ся усилено тренираме с бабичката.......СТРАНАААА ОГРОМНАЯЯЯЯЯЯЯ
 • БАДЖАНАНАКА
  Отговор
  7 22:15  06.03.17
  ВЕЧНАЯ ДРУЖБА , КПСС И БКП И КГБ И ДС ЗА РУКАМ И ВПЕРИД В ЕВРАЗИИИИИУ

Напиши коментар:


Публикувай