7 Март, 2017 20:10 1 897 14

Учителка буквално изрита ученик от час (Видео)

  • учителка-
  • шут-
  • ученик

Учителка от русенското училище „Йордан Йовков” бе заснета как изблъсква и с ритник изхвърля през вратата на класната стая ученик.

Видеото е било заснето от съучениците на изгонения от клас тийнейджър и е публикувано в You Tube.

Поредният скандален случай на насилие над дете в училище е станал на 17 февруари в часа по български език на седмокласниците.

„Бяхме в час и аз исках химикал. Госпожата дойде и започна да ми хвърля раницата и да скубе другите за косите и да бие шамари. После ме хвана и блъсна”, разказва потърпевшият ученик Николай пред Нова телевизия.

Учителката по български език обаче отрича.

„Аз по никакъв начин не съм го ритала, просто той си е проблемен ученик, има проблем с дисциплината. Търпях го много пъти, той мяука, той прави всичко възможно да провали часа ми, всички го знаят”, каза Антония Бодурова.

Според нея, Николай използвал и телефона си в час. Както и ученикът, заснел клипа. И отрича да е удряла някого наистина.

„Имам си тоя навик така да правя, нито съм го ударила нито има нещо. Винаги така замахвам”, заявява преподавателката.

Веднага след случая заваляха обвинения срещу Бодурова. Тя е в училището отскоро. Директорът вече е поискал от нея писмени обяснения.

„Тя само замества и ще търсим друг заместник”, заяви Илия Костов, директор на СОУ „Йордан Йовков” в Русе.

Родителите на Николай няма да съдят учителката. А Регионалният инспекторат по образование е уведомен за случая и започва проверка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЕЖДАН

    34 0 Отговор
    Пишлемето явно бая се е старало, за да я докара дотам, а тоя с телефона само това е чакал...
    Не мисля, че учителката ще излезе виновна ако в класната стая работеше постоянен видеозапис със звук и картина!
    Сега всичката толерастия ще я налази, че е малтретирала момчето и ще я разкъсат!
  • 2 jambazina

    30 0 Отговор
    Eдно време като ти изтеглят ушите та свят да ти се извие, па ако смееш и ти се яде още бой, се оплачи вкъщи. А сега кво стана - викат медии, прават се сензации . . .
  • 3 Chernobyl

    18 1 Отговор
    Правилно!!!Това е правилното отношение към говедата!Спрете да защитавате т.наречените деца!С тези изроди това е правилното отношение...
  • 4 Апропо

    19 0 Отговор
    Гледах момчето по телевизията. Трудно членоразделяше.
  • 5 гост

    18 0 Отговор
    Ще го изрита ами това са кретени и изроди . Лъсна истината за българския ген . Всеки който е бил в българско училище се е хващал за главата , пълно е с лумпени,простаци и олигофрени . После се чудим що държавата ни е в това състояние и ни управлява мафията 27 години и на никой не му прави впечатление ,камоли да протестира някой .
  • 6 Гост

    14 0 Отговор
    Какъв ученик ,това е келеш. И бой ще е малко на тези идиотчета.
  • 7 И аз съм гост

    4 3 Отговор
    Всичко което сте написали е вярно дащеря ми учи със същите улигофрени а тя примерно иска да учи казва че никой не взема отношение тази жена просто нее издържала исега кой ще застане зад нея ГОСПОДА МИНИСТРИ КАКВАТО ВИ УПРАВАТА ТАКАВА ВИ ДЪРЖАВАТА и посе гласувайте за нас
  • 8 гост

    7 0 Отговор
    На лекенцето му е смешно, на съучениците му също......,това е пародия на училище. Нищо добро не чака народа и страната с тотално деградиралото подрастващо поколение!
  • 9 клет учител

    6 0 Отговор
    Очаквайте новината ,,Ученик изхвърли с ритници учителка,,.... Във такава държава живеем за съжаление!!
  • 10 Зельоная марка

    4 0 Отговор
    Вижте ги какви са олигофренчета! Това са хора, които дразнят преподавателите, правят им номера и т.н., а часовете не са предназначени за това. Защо не запишат как правят номера на учителката, за да се види как са възпитавани тези хубостници? В момента се вижда само как разярената от тормоз учителка предприема решителни мерки да се избави от едно леке, чието място дори не е в училище, а в цирка. Някой замисля ли се защо родителите му нямат претенции към учителката? Дали не е заради номерата, които погажда?
  • 11 1234

    1 0 Отговор
    Първо в училищата е забранено да се носят телефони,второ той като гледам така е провалил часа и,че е невъзможно да се преподава каквото и да е,трето не допустимо е учениците да се държат арогантно с един учител не зависимо дали е жена или мъж,четвърто,откакто станахме ,,демократична"държава учениците имат само ПРАВА и НИКАКВИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ!Да си представим другия вариант:мястото на учителя е работното място на една служителка в банка,а клиентите на банката са учениците с това си поведение.Какво би се получило в тая банка ако клиентите и се държат по начина по който се държат учениците в час???Дали нямаше да дойде полицията и кои щяха да са потърпевшите??Защо винаги се обвиняват учителите,главните виновници винаги са оправдавани и се изкарват невинни.Защо все учителите са им виновни когато учениците правят провокации и провалят часовете на преподавателите?Аз предлагам парите на училищата да не зависят от броя на учениците,предлагам да се въведе също и оценка за поведението на учениците,и при системното му нарушаване ученикът да бъде отстраняван от училище за една година,а не да бъде преместван в друго училище и там да продължава да прави безобразията си.При повторна проява на следващата година да бъде преместван в специализирано училище от затворен тип и строг контрол,а при отказ да няма право на редовно обучение,а само като частен ученик,за да не пречи на другите деца в училище.Особено нагли са децата от малцинствата.Те дето нямат и най елементарно поведени
  • 12 1234

    0 0 Отговор
    НЕ МИ ИЗЛЕЗЕ ЦЯЛАТА СТАТИЯ,но така е с всичко у нас
  • 13

    0 0 Отговор
    Красив, умен, интелигентен,възпитан младеж. Трябваше да заведе репортерката в къщи да и покаже медалите от различни олимпиади дето е, спечелил.
  • 14 aaaaaa

    0 0 Отговор
    На времето като бях ученик, не смеех да кажа на родителите си че учителя ми се е скарал или пляснал, защото после почваше филма "Как се каляваше стоманата" . Сега са лигльовци и наркомани.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове