1 105 2

Откриха малкия Мартин от Шумен, премръзнал в гората

Мартин Христов

13-годишният Мартин Асенов Росенов от Шумен, който беше обявен за издирване малко по-рано през деня днес, е открит. Според получената в РУ- Шумен информация Мартин и негов познат, ученик в ПУ “Васил Друмев“ напуснали училището около 10 часа днес преди обяд. Екипи от РУ- Шумен са започнали издирване на децата, след получено описание. Получавани са различни сигнал за местонахождението им.

В издирването активно е участвал бащата на Мартин - Асен Росенов. Мъжът организирал свои познати да търсят сина му и другото дете – Ахмед.

Според получена информация децата били забелязани в района на паметник „Създатели на българската държава“ .

Изпратен е екип, който обходил района, но не открил децата Малко по-късно е получен сигнал, че момчето е забелязано в района на автогарата. Получавани и са и други сигнали, на които полицейските служители реагирали, но били без резултат.

Малко след 19.30 часа в силно гориста местност край Информационния център бащата на Мартин забелязал Ахмед. Минути по-късно към мястото са насочени четири полицейски екипа. Мартин също е открит. Децата са били премръзнали и с леки охлузвания. Откарани с екипи на Центъра за спешна помощ за преглед в МБАЛ- Шумен.

ОДМВР- Шумен благодари на всички, които са подали сигнали за местонахождението на децата и на всички, които са се включили в издирването им.

Шумен / България


Още по темата

 • Издирват 13-годишно момче от Шумен

  Издирват 13-годишно момче от Шумен

  Полицията в Шумен издирва 13-годишния Мартин Асенов Росеновна, който е с церебрална парализа. Около 10.00ч. на 07.03.2017г. детето напуска ...
  7.03.2017
  538
  0

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Патето Яки
  Отговор
  1 20:49  09.03.17
  Калпазани. Сега да напишат по сто пъти - няма да бягам от къщи и от училище.
 • Той
  Отговор
  2 12:17  10.03.17
  Пак ни занимават с цигани!!!!

Напиши коментар:


Публикувай