785 12

Карадайъ: Дошло е времето ДПС да спаси България от омразата и разделението

Мартин Христов

„Дошло е времето ДПС да спаси България от омразата и разделението, от бедността и демографската криза“ – това заяви председателят на Движението за права и свободи Мустафа Карадайъ при откриването на предизборната кампания в Добрич.

„Ние се конкурираме с ГЕРБ и БСП, защото те уж се наричат системни партии. Само че, ако им погледнем поведението, и те дойдоха и се задържат на повърхността с омразата и разделението“, заяви той. „В тази ситуация на геополитическа криза, на криза в политиката в ЕС, в световен план, включително и в България ДПС има нужда да дадем максимума от себе си, за да ускорим движението на влака ДПС за общото ни бъдеще, за общата ни сигурност, за каузата, за победата“, заяви Карадайъ.

Пред препълнената зала на драматичния театър „Йордан Йовков“ бе представена листата на ДПС за предстоящите извънредни парламентарни избори.

„Добруджа има славна история и заслужава много по-добро бъдеще“, заяви Хасан Адемов - водачът на листата на ДПС в Осми Добрички МИР. Той посочи, че след 27 години бедността и мизерията, дори и безработицата са проблем както в страната, така и в Добруджа. В седем от осемте общини от област Добрич безработицата е над средната за страната, която е 7 %. „Това е проблем, защото нивите на Златна Добруджа се превърнаха в суровинен придатък на други държави, без да има за заетост за преработваща промишленост. Затова нашите усилия, в нашата програма са насочени срещу бедността и мизерията“, заяви още Хасан Адемов.

„Ние не сме проклятието на България, а богатството й“, заяви Илхан Кючюк, председател на младежкото ДПС, евродепутат. „ДПС е необходимата сила за България, защото съхранява етническия мир, който е уникален“, заяви Филиз Хюсменова, евродепутат и зам.-председател на групата АЛДЕ в Европейския парламент.

„Да спасим България“ – патриотичен лозунг, както отива на най-патриотичната партия в България – ДПС. Защото ние сме истинските патриоти“, заяви Йордан Цонев, член на ЦОБ и водач на листата на ДПС в Хасково. Той посочи, че много партии се накичиха с името патриотични, но те са реверни патриоти, защото носят патриотизма си, както се носи значка на ревера. Патриотите на България са в ДПС и затова на нас отива да спасим България, от бедността, от разрухата, от демографската криза, да върнем прекрасните си деца тук – по родните места, заяви още той.

Присъстващите бяха поздравени с изпълнения на флейтистката Мелиса Раифова, на фолклорни групи от читалищата в селата Бенковски и Дянково. Вечерта завърши с концерт на Орхан Мурад.

Добрич / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Хасан
  Отговор
  1 17:21  08.03.17
  Спасителите на България!!!

  Коментиран от #7, #10

 • 2 17:34  08.03.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Ghost
  Отговор
  3 17:45  08.03.17
  Като ви изритат от софрата - "омраза и разделение", а га ядохте кифтетата не ревахте. А между другото, къде е Христо Бисеров. Кога Хидролога ще облече раираното костюмче.
 • све
  Отговор
  4 18:10  08.03.17
  Нека всеки да прецени сам, но ВЕЧЕ 15Г НИ УПРАВЛЯВАТ БСП, ГЕРБ ,ДПС И ПАТРИОТИ. Лъжат ни едни и същи. Време е да изберем нови честни хора ! Ако не променим нещо изчезваме . ППКой" , Българска пролет, ПП"ВЪЗРАЖДАНЕ", който и да е нов

 • Роман Дизел
  Отговор
  5 20:33  08.03.17
  А поне вазелин ще давате ли при спасяването че предишните само обещаха.
 • Било
  Отговор
  6 20:55  08.03.17
  Толкова не съм се смял и на хубав виц .Боже до къде я докарахме
 • кроко
  Отговор
  7 21:24  08.03.17

  До коментар #1 от "Хасан":

  Асанчо, нали беше фен на мазния грачещ агент Местан? Нали той беше месията, велик и ненадминат политик, как така смени отбора? Или просто нещо си се объркал?
 • Глупак
  Отговор
  8 22:14  08.03.17
  Глупав съм, но май БСП И ГЕРБ, с Патриоти, ДПС, РБ, а вече у Марешки ни играят театър… После пият, пеят и НИ СЕ СМЕЯТ. Данъчната политика е същата… Делят си огради, пътища, КТБ, БТК, Булгартабак, субсидии, КОНЦЕСИИ ГОРКИТЕ КАКВО ЛИ ЩЕ ПРАВЯТ КАТО ИЗМРЕМ. ????? Гласувайте за коалиция БСП-ГЕРБ
 • АЗРАИЛ
  Отговор
  9 04:37  09.03.17
  Тези, наистина ще ни спасят от някоя бака, някой Ц. КАМЪК УМНОЖЕНО ПО 5 ,ПЪТЩА,ТЮТНА Е ЗАКРИТ ВЕЧЕ,СПАСИХТЕ. Ни яко от вдичко.Дано господ еи възнагради по скоро. Всичките една кучка ги е родила
 • ОПГ
  Отговор
  10 05:35  09.03.17

  До коментар #1 от "Хасан":

  ОПГ ДПС. Даже и турците не ви искат.гаДОСТ на Лютви същите продажници.Жалко,че спирате развитието на много хора и им затваряте очите,но тук в чужбина се осъзнават и скоро ще хвърчат чалми,заедно с Гербери и доста паплач.Няма да стигнат стълбовете.
 • Д-р Аналдо
  Отговор
  11 06:27  09.03.17
  Как ще се оправи демографския проблем като и двете им партий са Анално заченати...
 • незнайко
  Отговор
  12 21:34  09.03.17
  Турци ще спасяват БЪЛГАРИЯ, това е извращение ! БЪЛГАРИ ОПОМНЕТЕ СЕ !

Напиши коментар:


Публикувай