Last news in Fakti

8 Март, 2017 19:52 1 539 13

Учителката, изгонила с ритник ученик от час, напусна

  • учителка-
  • ритник-
  • шут

Антония Бодурова е била ангажирана в русенското училище, в което се разигра случаят, като заместник

Учителката, изгонила с ритник ученик от час, напусна - 1

Антония Бодурова – преподавателката по български език, която изгони с ритник ученик от час, е освободена. Тя сама е подала молба за напускане, съобщи Илия Костов, директорът на русенското училище, в което се разигра случаят.

Бодурова е била ангажирана като заместник в Русе заради заболяване на титуляра. Преди това е преподавала в училището в Две могили, където е оставила много добри впечатления за работата си.

„Ние не знаехме качествата на новия човек. Но просто януари и февруари няма как да се намери много учители… Явно тук се е получило с нов човек нещо, което не им е допаднало (на учениците – б.ред.), и затова се е получило разминаване и може би някои леки конфликти”, добави Костов.

Вчера родителите на детето обявиха, че нямат претенции нито към учителката, нито към училището.

По случая тече проверка на Инспектората по образованието.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Макаренко

    23 0 Отговор
    В класните стаи трябва да има камери с микрофони за да е ясна цялостната картинка, защото не съм убеден че това лай..о не я изкарало всячески из нерви. Сега го изкараха дискриминиран, учителката "напуснала" и следващия път келешите, ще си правят, каквото си искат. Така се раждат "батките" в тая държава и си правят, каквото си искат!

    Коментиран от #3

  • 2 dan4o

    5 4 Отговор
    Да изгоним учителите от училище и децата да си учат както намерят за добре!Които оживее ще стане човек.
  • 3 Спиро

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "Макаренко":

    И на мен на такова ми прилича.
    Като нищо може да е знаел, че ги снимат и да се е постарал да изкара душицата на преподавателката за да се стигне до там.
    Дано жената да има варианти за препитание от тук нататък.
  • 4 mediator37

    7 0 Отговор
    Щом келешът и родителите му нямат претенции, ясна е картинката кой е виновен, кой е първопричината.
    Държавата ни си отива. Тези, които го желаят знаят как да го постигнат- първо унищожиха учителите, после учебния процес, вече е пред пълно унищожение самото училище като институция. Медиите помагат в този план. Как никой не надигна глас да защити учителката, как никоя медия не намери кураж да разследва цялата истина за това, което се случва в класните стаи?
  • 5 Хайко

    5 0 Отговор
    Кой знае какви ги е вършило малкото лай*це за да го наритат...
    Стана страшно в нашите училища. На времето не можеше да гъкнеш....
    Имаше страхотно уважение към учителите...
    Е*аха и м.....та на образувателната ни система...и като цяло на народа ни...
  • 6 Morgoth

    2 0 Отговор
    Абе хора, ако бяхте сложили предния кадър от филмчето щяхте да видите, че "детето" е с една глава над преподавателката. Голямо чудо, че е получило един ритник, който най-вероятно си е заслужило и какъвто сигурно всеки ден многократно си разменят с останалите деца.
    Много лесно взе да става напоследък да се гонят учители и възпитатели от детски градини и училища по повод насилие. Ама да не останем без такива изобщо, че и сега събират пенсионирани учителки да запълват местата.

    Коментиран от #7, #8

  • 7 незнайко

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Morgoth":

    Не се притеснявайте за учителката. Тя е замествала януари и февруари. Подала е молба за напускане не заради случая. Титуляра се е върнал. ДОБРИТЕ УЧИТЕЛИ ВИНАГИ ЩЕ ИМАТ РАБОТА !
  • 8 гост

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "Morgoth":

    Най-важното в случая е начинът по който го прави.... с ритник, а този жест е... унизителен !!! Интересното е че, ако беше момиче нямаше да си позволи да я изгони по този начин.....и това вече е СЕКСИЗЪМ !!!
  • 9 aaaaaa

    1 0 Отговор
    Учителката показва как се изхвърля голям БОКЛУК. И най вероятно боклука е бил дрогиран.
  • 10 aaaaaa

    1 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: На времето като бях ученик, не смеех да кажа на родителите си че учителя ми се е скарал или пляснал, защото после почваше филма "Как се каляваше стоманата" . Сега са лигльовци и наркомани.
  • 11 Чисти ръце !

    0 0 Отговор
    Как директора се разграничи от учителката и случая? "Тя не е наша, не я познаваме, казаха че се е справяла добре" с други думи аз не я познавам , да си ходи там от където тя дойде! Директора е също за ..ане! Защото ДИРЕКТОРА не може да не е получавал сигнали че в училището има тъй нареченият процес на ФЕРМЕНТАЦИЯ в кацата за кисело зеле, сиреч че учителките се нуждаят от подкрепа, съвет защита, беседи по стил и метод на работа. Директора присъствал кое е в часове ИЗ класовете? Ходи ли по коридора за да чуе каква е обстановката в класните стаи, прави ли внезапни проверки и т.н. Не е правилна постъпката на учителката, но тя е стигнала до този момент предполагам и от безсилие и отчаяние че друго там не помага и че помощ няма от къде да чака! И аз бих сритал тоз сладур на мама и бих му с друсал два десни на директора ако все още не паднал при първия! Щото и той е там да ръководи да контролира, помага и възпитава! А не ка парите по ремонта на училището да "усвоява"!
  • 12 Директора е за .... !

    0 0 Отговор
    Ако отиде учителка пр директора за съвет, помощ или съдействие - това значи че тази колежка работа няма да върши! Извода е готов- тя няма опит и не е в състояние да създаде творческа обстановка сред ДЕЦАТА а те са нашето бъдеще и как ние се отнасяме с тях такова поколение и т.н. Директора пише см.ртната присъда на колежката. Другите учители мълчат, мълчи и учителският съвет! Всички мълчат защото И ЦАР и ГЕНЕРАЛ е негова подлост ДИРЕКТОРА! А как биха стояли нещата ако ежегодно се избира от учителите учителският съвет и ИЧ. Общо събрание, който да имат свои независими права от директора да предлага на директора за ратифициране - утвърждаване на основание на приет от учителите и утвърден от Отдела на просветата в оръга. Директора не би следвало да е той да е едноличен, безграничен и безконтролен собственик на дейността в училището! Директора следва да контролира изпълнението на правилника но не и да взема самостоятелно решение без съгласие на съвета и общо учителско събрание! И този съвет да има право да издига предложение за избор на директор от своите редове а не парашутист - човек на голям човек! Системата за управление е ключа за мазето. Юзди на директора трябва да се сложат или да се върже попа че да е мирно селото че ходи при моми и булки да ги изповяда кога мъжете ги няма! А директор сред колежки който треперят от страх за да изпуснат работа не е ли попска история?
  • 13 Нима е "Гръм от ясно небе" ?

    0 0 Отговор
    Директора е съпричастен ! И също като учителката трябва да затвори вратата от вънка ?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове