3 612 13

Гонят професор от БАН за НЛО

Стефанаки Йоанис

НЛО и извънземни може да докарат уволнение на професор от БАН. Колеги на астрофизика Лъчезар Филипов поискаха той да бъде отстранен заради лъженаучни твърдения. Срещу хипотезите му, огласени в медиите, първо възроптаха студенти. Те бяха подкрепени с открито писмо до шефа на БАН акад. Юлиан Ревалски от осем учени. "Медийните изяви на Филипов относно извънземни, венчелистчета и гущери на Венера, нещо, което диша под повърхността на Марс, нещо, което засмуква слънчева плазма от енергийни дупки и т.н., са абсолютно недопустими за служител на академията", се казва в писмото. "Това е манипулация срещу мен. Писмото е пълно с лъжи", коментира пред "Стандарт" Филипов. Той призна, че има наложена забрана при медийни изяви да се представя като учен от БАН. "Отивам да чета лекции в Италия, продължавам с моята научна дейност", заяви още синът на соцвеличието Гриша Филипов.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Свидетел на Божие Дело с касов бон
  Отговор
  1 03:38  09.03.17
  Я праа се що праат извънземинте! Ади ва?! Моа ли да счезнш?! - казал директора на цирка Моа- казал Филипов и се телепортирал...

  Коментиран от #12

 • Мен
  Отговор
  2 06:18  09.03.17
  Учудва ме ограниченото мислене на водещи учени от БАН. В цял свят стотици институти работят по проблемите на НЛО, само ние ги отричаме. Такова животно нема казал шопа.
 • све
  Отговор
  3 06:52  09.03.17
  Шефовете на БАН СА ЯВНО ЗА ИЗГОНВАНЕ. простотията у нас няма граници. През 2013 година бившият министър на отбраната на Канада Пол Хелиър прави сензационно признание на пресконференция на високо ниво, на която говори за присъствието на извънземни сред нас. В своята 10-минутна реч Хелиър открито заявява, че цели четири извънземни раси са редовни посетители на Земята и правителствата си сътрудничат активно с тях. Според Хелиър хората не бива да се държат повече в неведение и в близко бъдеще ще започне все по-открито да се говори за това.
 • Логично
  Отговор
  4 07:20  09.03.17
  Лъчезар Филипов е най-големият международно признат космически експерт на България. Що за д...ли ръководят БАН? ?????? Главно,че се кланяха при презентацията на антибългарския болумач на Давутоглу! !!!!! Недостойно До кога ще спим ????????

 • Джордано Бруно
  Отговор
  5 07:41  09.03.17
  А едно време се приготвяха едни хубави клади на площада...
 • Възмутена
  Отговор
  6 07:42  09.03.17
  И този психопат получава тлъста заплата от нашите пари! Незабавно да се пенсионира и да си заминава за Курило!!!!! Поредното български безумие!!!!
 • АМИдРУГИТЕ
  Отговор
  7 14:07  09.03.17
  А тези, които са му дали научното звание, не са ли и те за боклука. Няма ли да му е много пенсия? След като през целия си трудов стаж се е занимавал с глупости.
 • ндндн
  Отговор
  8 15:15  09.03.17
  Абе това е на Гриша Филипов сина бе! Само БКП!
 • BlooDStrikeR
  Отговор
  9 15:26  09.03.17
  какво да кажа - очаквано. Не мисля, че медиините изяви имат някаква връзка с фактическата работа, която върши, ама в нашата държава явно това е критерия за оценка. Виждате случва се за всичко... Както казах очаквано, но от друга страна тъжно, че не видят фактическата му работа и на база нея да го уволнят или не . Тъжна е системата на Всички в България. Ама и не само в България де, май така е и по другите места..
 • taka e brat
  Отговор
  10 15:28  09.03.17
  Лъчезар Филипов знае какво говори. Човека е бил на места за които си нямате и напредстава.
 • ТоШибиян
  Отговор
  11 17:07  09.03.17
  Целия бан е за закриване защото това е една паразитна организация без никакъв обществен принос...всички достижения идват от сащ и русия а те ги намират в извънземни паднали на земята а вече и като направо предоставени технологий а нас ни будалкат че разни професори в институти ги открили ала бала
 • баш батка
  Отговор
  12 17:38  09.03.17

  До коментар #1 от "Свидетел на Божие Дело с касов бон":

  Ще падна брат, страшен ник..Тва с касовия бон сцепи :) :) :)
 • НЛО
  Отговор
  13 21:50  09.03.17
  Изключителен учен! Глупава нация! Вместо да се учат от него те го гонят!

Напиши коментар:


Публикувай