Last news in Fakti

9 Март, 2017 08:38 1 266 16

Борисов: Аз врагове в политиката нямам, не водя война с Нинова

  • бойко борисов-
  • корнелия нинова

Не ми стигна времето и не съм подарявал цветя, но поздравих всички жени, защото те движат света. Аз врагове нямам в политиката. Имам опоненти. Битката не е между мен и Корнелия Нинова, а между ГЕРБ и БСП.

Не разбирам защо тя се опитва да я превърне в междуличностна вражда. За ездата, така са преценили нейните пиари, така са направили. Това каза в сутрешния блок на БТВ лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Трябва да мислим какво ще говорим на 27 март. Голямата цел е да се намерят стабилни партньори, за да се направи стабилно правителство. Още от първия ден новият парламент ще бъде подложен на огромен натиск. 2,5 млн. души са заявили, че искат промени и гласуваха на референдума. Тяхната воля трябва да бъде изпълнена и политиците трябва да разберат това. Промените трябва да бъдат извършени, категоричен беше бившият премиер.

Нинова води много агресивна кампания и обижда. Аз трудно мога да мина в ролята на другия пол, докато на нея явно и е по-лесно. Тя твърди, че ме е страх, но нека попита всеки, с който съм работил, дали някога съм изпитвал страх. Като бях пожарникар съм участвал в много спасителни операции и винаги съм влизал пръв в огъня. За дебата ние поставихме само едно условие - 10-15 минути да спорят екипите, а после ние с Нинова. Аз много уважавам жените, но за това не съм женен, защото не обичам да ми се поставят условията. Ние просто искахме да видим бъдещите министри на БСП, защото ако спечелят изборите, не искам да оставаме изненадани от техния избор. Приключвам с тази тема. Тя изпозлва опорна точка и повече няма да коментирам, обяви Борисов.

Запознах се с Тодор Живков след като той падна от власт. Не съм откривал негови паметници. Това заяви лидерът на ГЕРБ по повод обвинения от страна на лидерката на БСП Корнелия Нинова.

"Не беше изгодно да си до него. Всички избягаха от Живков, когато падна от власт и бе под домашен арест, но тогава наеха моята фирма да го пази", уточни той.

"По това време Нинова беше върл активист на СДС. Защо не отиде тя и не застана при него - при един човек, при когото никой не искаше да отиде", попита Борисов. Лидерът на ГЕРБ сподели и лична драма.

"Майка и татко, Бог да ги прости, никога не ми бяха казвали какво се е случило с моя дядо. Навремето, когато станах главен секретар, отидох и си намерих досието. В него пишеше: "внук на враг на народната власт - монархофашист". Как могат да напишат такова нещо за едно 16-годишно момче каквото бях тогава", попита Борисов.

Той уточни още, че вътре с червени букви е пишело: "Никога да не се допуска до власт".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Оги

    11 2 Отговор
    Добре, де, а след като имахте два мажоритарни мандата, защо никой от вас не гласува разследване и наказание на виновните за терора в НРБ? Защо назначи около себе си доказани гробокопачи на системата и въртележки, променящи си партийните краски като Цачева и други подобни? Защо? Защото не ти пука за нас, БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД, а ти пука да си власт, а и пари. Няма логика да е друго. Никой не пожела наказание за пакостите над народа от видни другари нали? Това е мълчаливо съгласие с престъпленията им... И какво ще направиш ако си пак на поста? Видяхме те колко си променлив, уж обещаеш едно, а на практика става обратното? как да ти вярваме изобщо, а след като си мажоритарен властник и в ГЕРБ как да вярваме изобщо и на ГЕРБ? не може да се вярва на хора, доказали се с дела, като наши геноцид упарвници, а такива сте 99% от досегашните. БСП и ГЕРБ ДПС ДОСТ СДС.... се доказаха с годините като популистки драпащи за власт и пари, а ДОСТ прокарва и открито проАнкарски интереси, партии, ча как да ви вярваме? Продажни циганета се продават за 20-30-50 лева и кебапчета, но всеки нормален който му пука утре какво ще стане би сес трахувал дори да ви вотне вече. И за какво? Ще строите магистрали, ще лапате пари, ще ни пречите с нормативи, ще си загинем ей така за нищо. Даже през войната сме дали по-малко жертви, отколкото за 28 години мирен "демократичен" преход. как да ви вярваме? Аз не вярвам вече и на едно ваше обещание, ти искаш и да гласувам? Ще гласувам за някоя нова па
  • 2 глупак

    8 4 Отговор
    Гласувайте за коалиция БСП-ГЕРБ
    БСП И ГЕРБ, с Патриоти, ДПС, РБ, а вече у Марешки ни играят театър…
    После пият, пеят и НИ СЕ СМЕЯТ.
    Данъчната политика е същата…
    Делят си огради, пътища, КТБ, БТК, Булгартабак, субсидии, КОНЦЕСИИ
    ГОРКИТЕ
    КАКВО ЛИ ЩЕ ПРАВЯТ КАТО ИЗМРЕМ. ?????
    Гласувайте за коалиция БСП-ГЕРБ
  • 3 тежка артилерия

    12 1 Отговор
    Войната не е навън - в главата ти е.
  • 4 КИРО

    12 2 Отговор
    С ТАКИВА КРАДЛИВИ КМЕТОВЕ КАТО ТОТЕВ ,ГЕРБ НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА Е НА ВЛАСТ
  • 5 Народа

    9 2 Отговор
    Много хубав завършек на статията "никога да не се допуска до власт"
  • 6 Народа

    9 2 Отговор
    Борисов много драматичен живот си имал. Направо ни докосна с поредната си плоска манипулация! Толкова ти съчувствам, че хич няма да гласувам за ненаядени крадци като вас
  • 7 глупак

    2 8 Отговор
    Гласувайте за коалиция БСП-ГЕРБ
    Поне те да се оправят
  • 8 хахаха

    6 0 Отговор
    хахаха
  • 9 Готвача

    5 0 Отговор
    Баце ти ама на истината не си добре с главата ще ме извиняваш.
  • 10 МФИЯТА! Тя е вечна! Тя не умира!

    1 0 Отговор
    Не се гаси туй що не гасне!
  • 11 от сайта на БНБ

    5 0 Отговор
    "Брутният външен дълг(държавен дълг+ общини като дълга на Пловдив над 100 мил. +предприятия като дълга на НЕК 4милиарда) в края на март 2016 г. е 34 792.8 млиарда. ЕВРО (75.1% от БВП)."ДЪРЖАВНИЯТ дълг е нараснал 3 пъти, откакто Финансистът от Банкя управлява държавата. Факт!
  • 12 ДС мафия с КГБ протекция

    3 0 Отговор
    Тиква ,разбира се че нямаш врагове в политиката , та вие сте една мафия . Недей да се изтърваш така друг път , да не последваш Илийката Павлов ,щото и на него майтап му се струваше ..... Решат ли началниците ти че си издънка , заминаваш си . 22 cal. в сърцето нали знаеш как ги лекуват издънките от ДС .
  • 13 Поп Грую

    3 0 Отговор
    А стига лъжи!
    Дядото на Боко е първия отечественофронтовски кмет на село Хераково. Докато мобилизираните от селото се биели в Сърбия и Унгария с германците, дядото на Боко разпределял помощите за войнишките жени. Срещу заплащане в натура. Върнала се войската от фронта, дошли си войниците, разбрали каква е работата и претрепали от бой дядото на Боко.
    И едно такова въпросче - да сте чували за син на "враг на народната власт - монархофашист" да е станал генерал-лейтенант в МВР? Става въпрос за вуйчото на Боко. А да сте чували за "внук на враг на народната власт - монархофашист" да е станал член на БКП на 19 години, със специална препоръка от ГК на БКП? Става въпрос за Боко.
  • 14 неутрален

    2 0 Отговор
    Много лъжеш Тикво неидна. Много е трудно да издържи човек да ти слуша простотиите и лъжите. вчера с недоумение слушах глупостите ти относно дядо ти и простотиите ти , които струпваше. НЯМА ЧОВЕК, КОЙТО ДА ТИ ПОВЯРВА ! Пределно ни е ясно, че както казваш ти"човек враг на народа", в последствие неговия син/ демек баща ти/, че и неговия внук т.е. ти, да станете членове на БКП, че и чак на ръководни постове - баща ти началник на пожарната в трето, а ти да станеш партиен член и да учиш в школата ит.н. и т.н. ТИ ТИКВО, нас ли ни мислиш за ТИКВИ? МАХАЙ СЕ ЛЪЖЛЬО НЕИДИН, ОМРЪЗНАХА НИ ТВОИТЕ ЛЪЖИ! ТИ СИ БЕЗПРИНЦИПЕН И ДОЛЕН ЛЪЖЕЦ И КРАДЕЦ!!!
  • 15 Гого

    1 0 Отговор
    Аз врагове нямам само крада кинти от народа по някое милиардче на година!
  • 16 ТИКВОЧА

    1 0 Отговор
    УНИКАЛЕН АРТИСТ-НЕНАТМИНАТ.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове