459 4

Узунов: Твърденията на Костов не отговарят на истината

Мартин Христов

Нарушена е връзката между полицията и гражданите, затова сме предприели редица мерки, за да възстановим доверието в обществото. Това каза във връзка с убийството на Георги в Борисовата градина служебният министър на вътрешните работи Пламен Узунов в ефира на Нова телевизия.

"Темата относно това, че много хора са знаели, че Йоан е извършителят, но са си мълчали, беше дълго коментирана както от прокуратурата, така и от МВР. Принципно това е криминално проявление, разследващите са насочили усилия и натам. Засега имаме само данни, но не и доказателства. Нека да оставим разследващите да си свършат работата", заяви Узунов.

Министърът коментира и смяната на Георги Костов: "Няма да коментирам медийните изяви на бившия главен секретар на МВР. Внесъл съм доклад, където е видно, че той е нарушил принципите на МВР, като не е бил политически неутрален. Сигналите, които сме получили, не са свързани с това дали аз мога да работя с него. Нарушил е така интересите на ведомството и на обществото. Сменял е хора в МВР по политическата им принадлежност. Твърденията на Костов не отговарят на истината", отсече уверено Узунов.

София / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • данко трифонов
  Отговор
  1 08:39  10.03.17
  СЪЩО ТАКА ИЗВЕСТЕН ФАКТ В ОБЩЕСТВОТО Е ЧЕ ИМЕННО КОСТОВ ОТСТРАНЯВА УЗУНОВ ОТ МВР ЗА КОРУПЦИЯ (НЕ СПРАВЯНЕ С РАБОТАТА)

  Коментиран от #2

 • ПП на МВР
  Отговор
  2 09:05  10.03.17

  До коментар #1 от "данко трифонов":

  Дори и да е така, едва ли е просто корупция, а не е искал да си плаща нагоре. И в МВР развитие след един определен пост имат само политически удибните. Така че квото повикало, такова се обадило.

  Коментиран от #3

 • герджик
  Отговор
  3 11:22  10.03.17

  До коментар #2 от "ПП на МВР":

  Е значи че които прибират всичко за себе си е на мода при Радев ? Каква е тая логика на БСП само Радев и Герджиков знаят??? Може би и ти?
 • шшш
  Отговор
  4 07:32  11.03.17
  значи така стоят нещата в БГ, за да ти назначат за министър първо трябва да те уволнят -ясно.

Напиши коментар:


Публикувай