784 4

Местан: Гласът за ДОСТ е отпор срещу предателството на ДПС

Мартин Христов

Повече от 300 крумовградчани дадоха въодушевена и преизпълнена с емоции подкрепа за ДОСТ на срещата с кандидатите за народни представители от Кърджалийски избирателен район, съобщиха от пресцентъра на партията.

Председателят на ДОСТ г-н Лютви Местан подчерта, че всъщност на 26 март да гласуваш за ДОСТ е повик не само партиен, но съкровен. На 26 март гласът за ДОСТ е глас срещу Слави Бинев и Камен Петков, гласът за ДОСТ е отпор срещу предателството на ДПС и измамната му спрямо избирателите политика.

Крумовградчани ще гласуват със сърцето и душата си за себе си, за своите права, за неприкосновеността на своята идентичност, с която ДПС няма право да „търгува“ в името на олигархията и други „тъмни“ кръгове. Г-н Местан обоснова политиката на ДОСТ в името на човешкото достойнство, европейския начин на живот и истинската, необратима демокрация в България.

С избирателите разговаряха и зам.-председателят на партията г-н Мехмед Ходжа, областният координатор на Кърджали г-н Бахри Юмер, както и кандидатите да народни представители г-жа Михриджан Изет и г-н Исмаил Кьосеюмер.

Срещата с избирателите в Крумовград потвърди още веднъж по категоричен начин, че Обединение ДОСТ е политическата сила на модерния граждански патриотизъм вместо имитацията като прикритие на несправедливи тоталитарни политически сили.

Кърджали / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 11:39  10.03.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • ЪРП
  Отговор
  2 11:55  10.03.17
  ДАНО ХОРАТА НА КАРАКАЧАНОВ ДА БЛОКИРАТ ГРАНИЦАТА И ДА БЛОКИРАТ ВСИЧКИТЕ АВТОБУСИ ПОДГОТВЕНИ ОТ ТУРЦИЯ ДА МАНИПУЛИРА ПОЛИТИКАТА НА БЪЛГАРИЯ!!!
 • кроко
  Отговор
  3 12:30  10.03.17
  Тая сутрин ибрикчията евгени михайлов каза по НОВА по повод на агитацията на туския министъ и участието на търския посланник в клип на гаДОСТ, че нашите турски приятели и съюзници в НАТО, не искали да имат за съсед страна с пунитиско влияние. Затова да сме гласували за гаДОСТ че само те били проотив путинизма и нямало да фопуснат да излезем от НАТО и ЕС. Но явно тъпия ибрикчия не съобразява че именно Ердоган е приятел с Путин, както и водещите не съобразиха да му затворят рязаната уста.
 • ОМБРЕ
  Отговор
  4 18:52  10.03.17
  Напред Напред НАПРЕД С ГОР ДОСТ СТИГА , ИМИТАЦИИ И ЛЪЖИ. САМО ДОСТ , ДОЛУ КОМУНЯГИТЕ ТОВА Е ИСТИНСКАТА БГ ПАРТИЯ ВСИЧКИ АНТИКОМУНИСТИ ДА ГИ ВИДЯ ТУК

Напиши коментар:


Публикувай