1 160 4

Орхан Исмаилов: Резултатите от изборите ще са неочаквани за статуквото

Мартин Христов

Съпредседателят на Обединение ДОСТ доц. д-р Орхан Исмаилов и водач на листата в Шуменския регион даде пресконференция днес, 11 март, в град Шумен.

Пред медиите той заяви, че коалицията дава алтернатива и възможност на гражданите да изберат най-доброто за тяхното бъдеще. В отговор на журналистически въпрос, той коментира,че целта на Обединението е не е само да разбие монопола на ДПС, а на статуквото като цяло и на всички тези, които са довели България до тук. "Мисля, че момента е исторически и ние имаме възможност да разбием монопола в политиката", каза още Орхан Исмаилов. "Убеден съм, че на 26 март резултати ще са очаквани за нас и неочаквани за другите", подчерта Исмаилов.

На въпрос за преференциални вот съпредседателят на Обединението каза, че не можем да ограничаваме как да гласуват хорат, щом законът им дава тази възможност. "Оставяме хората сами да преценят, ние сме демократична партия и не налагаме правила", заяви Орхан Исмаилов. Той призова гражданите да гласуват за истинска промяна с бюлетина номер 13

Шумен / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • gен
  Отговор
  1 16:48  10.03.17
  И това цигане беше зам. министър на отбраната - Левски, Ботев и т.н.
 • Роман дизел
  Отговор
  2 19:47  10.03.17
  Резултатът ще ви дойде изотзад.
 • КИЕРЕТО
  Отговор
  3 20:08  10.03.17
  Браво момчета ,27 г. едно и също . Само обръчи , далавери ,шашми гешевти , ама все някой да им развали рахата на статуквото. Аз също ще гласувам за вас. Искам последователите на ИЛИЯ МИНЕВ Да участват с идеи и пряко участие на честни българи за градежа на Българската държава. Тези ме отвръщават с кражбите и далаверите,и за туй сме на последно място по всички показатели. За мен е ценз , ЧЕСТНОСТТА . Може да си гений ,но не си ли честен губи смисъл всичко.хайди със здраве .Останалите партии не дават възможност на честните хора , това установих ,от началото на прехода.
 • S-line
  Отговор
  4 10:29  11.03.17
  Колкото дпс.направи с36 депутати. А вие няма да имате и 15 . Ала бала.......

Напиши коментар:


Публикувай