1 510 7

ДОСТ: Кмет поръча побой и арест на наш политик

Стефанаки Йоанис

Кметът на Минерални бани Мюмюн Искендер поръча побой и арест на кандидат-депутат от ДОСТ. Братовчеди на местния феодал кмета на Минерални бани Мюмюн Искендер пребиха и арестуваха незаконно четвъртия кандидат за народен представител в листата на Обединение ДОСТ в Хасковски избирателен район г-н Ибрахим Ибрахим. Това заяви председателят на ДОСТ г-н Лютви Местан.

Той заедно с областния координатор и втори в листата на Хасковски избирателен район г-н Себахтин Халил и кандидата за народен представител г-н Ибрахим Ибрахим дадоха пресконференция в офиса на ДОСТ в Хасково. Повод за пресконференцията бяха незаконните действия от страна на общински служители и охранители в общ. Минерални бани, поръчител на които е самият кмет на общината Мюмюн Искендер.

Вчера по време на разлепване на агитационни материали върху г-н Ибрахим Ибрахим е извършено физическо насилие, след което е арестуван от цивилни лица и общински служители с белезници и откаран в местното полицейско управление, а след това - при кмета на общината, където му е съставен акт за „извършено нарушение“. Това е самоуправство, защото законът не дава правомощия на служители на СОТ да арестуват граждани, да не говорим за кандидат за народен представител, който се ползва с имунитет.

Във връзка с този скандален случай лидерът на партията г-н Местан отправи няколко въпроса, отговор на които очаква от министъра на вътрешните работи:

След като полицията е видяла, че кандидат за народен представител е докаран с белезници, защо не е предприела никакви действия спрямо извършителя на тежкото престъпление?

Защо полицията не е предприела действия срещу поръчителя на тежкото престъпление?

Защо полицията съучаства в репресията срещу кандидат за народен представител от Обединение ДОСТ?

Г-н Ибрахим Ибрахим ще подаде Жалба до Окръжния прокурор в Хасково и до Директора на Областната полиция.

Ако България е правова държава, трябва да бъдат предприети незабавни действия за търсене на наказателна отговорност както от извършилите побоя върху кандидата за народен представител двама братовчеди на кмета на общината, така и от служителя на СОТ, позволил си да арестува с белезници кандидат за народен представител, в това число и срещу престъпното бездействие на местната полиция. Разбира се, наказателна отговорност трябва да бъде потърсена и от Кмета на Общината.

Този случай показва истинското грозно лице на ДПС в общини като Минерални бани, в които избирателите са заклещени във феодалните окови на местния владетел кмета. Мисията на ДОСТ е да разкъса феодалните окови, в които са държани българските граждани в такива общини. Въпреки репресията ние ще успеем – Обединение ДОСТ ще успее.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Конституция
  Отговор
  1 19:03  11.03.17
  Имаме ли конституционен съд? Докога ДС съдиите ще ни пробутват това безобразие?
 • АЗ САМ
  Отговор
  2 19:30  11.03.17
  ДОСТ 4%...ДПС 3.7% ..и прехода свършва ! Доган в КАУША и всички далавери на светло !
 • Аман
  Отговор
  3 19:49  11.03.17
  ДОГАНЧОВЦИ СА ЗА ЗАТВОРА ,АМА ДОГАНЧОВЦИ СА ВЪВ ВЛАСТТА ,И СЪДЕБНАТА СИСТЕМА . А ДПС И ДС са едно и също нещо. Това ФЕТО от сараите трябва да е извън парламента
 • Аличик. Ас-д
  Отговор
  4 20:02  11.03.17
  Пич нямате шанс ни сме като окопода.като се качим на кораба няма слизане.смуче кръвчицата на народа
 • кроко
  Отговор
  5 20:05  11.03.17
  Абе я всички да ни се махата от държавата, и гаДОСТ и ДПС, нашите пиявици са ни достатъчни! Аре връщайте си паспортите, отказвайте се от българското гражданство и си отивайте в турция, щом ще ми гласувате за турска партия.
 • Dynamo
  Отговор
  6 20:15  11.03.17
  Не спете политици! Добри пари Ви се плащат! Този и всички такива партии - ВЪН! Изгонете ги, забранете ги! Не закачайте турското трудолюбиво население. Просто тези интриганти- ВЪН от страната! Тук е България ! ЗАЩО ДОПУСКАТЕ ТОВА ДА СЕ СЛУЧВА! ПАРЛАМЕНТЪТ ТРЯБВА ДА Е БЪЛГАРСКИ ! Българи да ни управляват. Крадливи, но Българи! Какви са тези османски изцепки? Защо се трае? Нима нямаме държава? Нима за това не са се борили дедите ни? Нима не ни харесва , че си имаме наша Родина? Може да си има недостатъците , но си е Наша! Ще си я оправим лека- полека. Властимащите, моля Ви, спрете това!
 • БАТЕ ЖОРО
  Отговор
  7 22:16  11.03.17
  я вземете да направите едни "сиви вълци" за да отмъстите! интернета е заразно зло и е създадено за унищожение на мислещите хора. обърнете внимание, че откакто интернета е масов, настъпиха смайващи глобални промени.

Напиши коментар:


Публикувай