777 7

Мустафа Карадайъ: На омразата ние се противопоставяме с нашата истинска любов

Мустафа Карадайъ: На омразата ние се противопоставяме с нашата истинска любов
Стефанаки Йоанис

"Нашата политика се основава на обединение, заедност и любов. За нас различията не са проблем, те са богатство. Ние можем да бъдем заедно и в различията си". С тези думи се обърна към множеството в препълнения салон на читалище "Родопска искра" в Ардино председателят на ДПС Мустафа Карадайъ.

Карадайъ посочи че през последните 2 години наблюдаваме омраза и разединение в законодателството и подчерта, че ДПС трябва да участва в сформирането на ценностно хомогенно мнозинство, което да се основава на обединяващия патриотизъм. В заключение Карадайъ призова „Различните еднакво да живеем”.

В Ардино бе представена листата на кандидатите за народни представители на ДПС от 9-ти МИР в Кърджали. С аплодисменти бяха посрещнати лидерът на ДПС и водач на листата на Движението в Кърджали и Търговище Мустафа Карадайъ, зам.-председателят на ДПС, евродепутат и зам.-председател на групата АЛДЕ в Европейския парламент Филиз Хюсменова, зам.-председателят на ДПС и втори в листата на партията в Кърджали инж. Хасан Азис, членът на ЦОБ и водач на листата на ДПС в Хасково Йордан Цонев, председателят на Младежко ДПС, евродепутат и зам.-председател на партията на европейските либерали Илхан Кючюк. В залата присъстваха още кандидат народните представители Адлен Шевкед, Ерол Мехмед, Альоша Синабов, Метин Байрамали, Байрам Байрам, Ахмед Моллахасан. Сред хората бяха още членът на ЦОБ и бивш депутат Ердинч Хайрула, областният лидер на ДПС инж. Изет Шабан, бившият депутат Ремзи Осман.

Зам.-председателят на ДПС Филиз Хюсменова призова всички да гласуват за кандидатите за народни представители на листите на ДПС, защото ДПС е необходимата сила на България, опазила мира и спокойствието на българските граждани. "Защото ДПС е силата, която е съхранила уникалния етнически модел на Балканите и в Европа", заяви Филиз Хюсменова.

"Ако знаете само, каква сила и единство излъчвате. Вие сте истинските патриоти, с истински патриотични дела” заяви Йордан Цонев.

„ДПС води битката за по-добър живот. Тази битка е за достойнството на всеки един от нас” категоричен бе председателят на Младежко ДПС Илхан Кючюк.

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ получи като подарък уникална картина с лика на създателя на съвременна светска Турция - Мустафа Кемал Ататюрк. Дарението е от името на представителите на ДПС и на изселническите организации в Турция. То бе връчено от представителя на ДПС в Истанбул Фахри Ватансевер.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • све
  Отговор
  1 16:53  12.03.17
  http://eurocom.bg/shows/video/delnici/4749 почна да ми става горещо..... а то било, заради любовта на Пеевски
 • Българин
  Отговор
  2 17:03  12.03.17
  ТИ КОЙ БЕШЕ БЕ ,ЧЕ НЕЩО И БЪЛГАРСКИЯТ ЕЗИК НЕЩО ГЛЕДАМ НЕМОЖЕШ ДА ГОВОРИШ. Я ДА СТАВАШ ДА СЕ МАХАШ ДОКАТО НЕ Е СТАНАЛО КЪСНО ,ЧЕ ПОСЛЕ И ДА СЕ СКРИЕШ НЯМА ДА МОЖЕШ .
 • мъжкар
  Отговор
  3 18:10  12.03.17
  Тоя трябва да го изпъдим от България заедно с цялата пасмина ДПС.На времето Тодор Живков много правилно направи възродителния процес.Като искаш да живееш в България ще говориш единствено и само на български и ще спазваш българските закони ако не хващай си пътя за Анадола.Тоя няма никакво място в парламента а вие български граждани не знам защо още го търпите и си мълчите.
 • гост
  Отговор
  4 20:00  12.03.17
  Заради вашата любов не ти дават да си купиш хляб в магазина ако не знаеш турски !!!!!!
 • Vasik Atanasova
  Отговор
  5 02:25  13.03.17
  ПУУУУУУУ
 • Грух Груховски
  Отговор
  6 06:57  13.03.17
  Всеки може да гласува занас, за нас е важно келепира,далаверата.Дремите ми на хурката,знаете ли от кога не сме плюскали нещо едро и сочно? Ще гепиме яко, имаме алчни тюфлеци
 • незнайко
  Отговор
  7 16:49  13.03.17
  Тоя противен и неграмотен турчин, как има смелост да говори като не знае български ? Защо не отиде в Истамбул или Анкара да агитира ? Не отива, защото там е Ердоган, който го командва ! ЗАБРАНА НА ДВОЙНОТО ГРАЖДАНСТВО, КАТО ПЪРВА МЯРКА. Първото име българско, презиме и фамилия както искат. ТАКА Е В АНГЛИЯ ! Достатъчно ги търпим !

Напиши коментар:


Публикувай