Last news in Fakti

12 Март, 2017 15:57 1 289 21

Протест в София в подкрепа на отец Паоло Кортезе

  • паоло кортезе-
  • протест

Италианецът беше приютил семейство сирийски бежанци в Белене

Протест в София в подкрепа на отец Паоло Кортезе - 1

Протест в София заради католическия свещеник Паоло Кортезе. Италианецът беше приютил семейство сирийски бежанци в Белене. Заради острата реакция на част от местните жители и семейството, и отецът напуснаха града. Кортезе вече е в Италия след 7-годишен престой у нас.

Протестът беше на площада пред президентството. Хората искат от президента да излезе с обръщение към нацията, с което да заклейми всяка проява на омраза и ксенофобия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    20 3 Отговор
    Да си ги кани в Италия,тук място за такава мръсна паплач не трябва да има.Децата ни ще станат туристи в собствената си държава,малцинствата живеят на гребена на вълната презадоволени и финансово обезпечени за сметкана нас,истинските Българи които впрочем сме унижавани от въпросните крадливи м...ли.Да си циганин в България е привилегия,не плащаш ток,вода,наем живееш на гърба на измъчения Български народ и му се смееш насреща.И ако недай си боже някой посмели да се опълчи става НАЦИСТ и това било НЕ хуманно и расистко.Да е... м....та на всички здружения като онзи смешен хелзински комитет и всичките му подобни
  • 2 Сашо

    14 4 Отговор
    Много прос материал има по тези ширини ,боже . Живи да ги оплачеш боже,живи ........
  • 3 додо

    11 2 Отговор
    Протестърите изпълзяха. Само не казват кой от тях иска да приюти семейството. На принципа дайте да дадем няма да стане!
  • 4 Гост

    11 1 Отговор
    Който протестира да си ги прибира.
  • 5 Абе

    10 1 Отговор
    Излезли 50 нещастника за по 20лева на ден и голям протест. Медиите гърмят сякаш революция е станало. Къде са националистите за контра протест?Само на 3март ли ще бъдем патриоти?Слава на хората от Белене ,че прогониха тая гнида!

    Коментиран от #9

  • 6 кроко

    12 1 Отговор
    Ако президента заклейми всяка проява на омраза и ксенофобия, то и вашия протест трбява да бъде заклеймен! Хората не харесват джангали и са в правото си да ги гонят от града си, ако на вас ви харесват, взимайте си ги у дома, барабар с отеца.
  • 7 filo

    9 0 Отговор
    Тези м....ли да се махат. Как можеш да седиш някъде, където не те искат.
  • 8 Morgoth

    12 1 Отговор
    Скоростта с която хора които нямат нищо общо с проблема се събират на протест силно намирисва на платена организация
  • 9 имуноглобулин

    8 0 Отговор

    До коментар #5 от "Абе":

    Ееее те без 50 лв не си мърдат и малкия .... пръст!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 стоян георгиев

    1 5 Отговор
    жалка страна станахме,без морал.да изгониш свещенник е голяма гордост и постижение няма що,а хората дето искат да се осъди тази постъпка са малцина и обвинявани от местните християни за тва че били платени!жалка работа ,но както казах и в друг пост тя ни носи много лоша карма.да изгониш едно четричленно семеиство приютено в църква и да се гордееш с постъпката си е признак за сериозно мозъчно увреждане!

    Коментиран от #19

  • 12 ГОСТ

    3 0 Отговор
    Тези въздухари от "Нова република", "Да България" и подобни на тях, с йезуитите-сатанисти от Римокатолическата църква ли ще правят нова република? Нека гейовете-антихристи и алчните политици-кръволоци на Англия, САЩ, НАТО и Ватикана приемат преселниците, защото именно те породиха преселението на народите, унищожиха държавността на Либия, Ирак, Сирия, ... съсипаха и изтребват не само тези народи, пили са и пият кръвта на човечеството и са способни на всяко зло или подлост за да продължат и в бъдеще, зомбират с медиите населението на света. Дегенериралият, тотално покварен гореизброен кръвопиещ човешки свят унищожава духовността и съзнанието на човечеството с фалшиви понятия като "свобода", „демокрация“, с див сатанински материализъм и сребролюбство, с отричане на духовната същност на човека и Вселената зомбира и духовно угробва не само собствените си народи, но и цялото човечество. Откакто съществува, римокатолицизмът е работил за материализъм, против духовното развитие на човечеството, подменяйки в душите на хората Бога Христос с човека Исус, насаждайки в света по този начин див материализъм и омраза, отрязвайки пътя на човечеството към божественото му развитие. Винаги и сега също, римокатолицизмът е подпомаган от намиращите се в духовен упадък западни политици, в душите на които обсебилите ги Духове се изживяват като Богове.

    Култивирайки единствено див материализъм, политиците пречат на човечеството да разбере, че проблемите му са ДУХОВНИ! Хората дори
  • 13 ГОСТ

    1 1 Отговор
    Продължение 2
    не знаят какво означава думата „ДУХОВЕН“!!!

    Богът-Отец е определил Своя Син Христос - Словото или Логоса, Съществото-Носител на Божествената съзидателна сила на Любовта, … за ЕДИНСТВЕН ДУХОВЕН ВОДАЧ на всеки човек и на човечеството. Когато човек обича Христос или вярва в Него, Христос му предоставя Силата на Любовта и други, защитни сили, предпазващи го от обсебване. При отсъствие на тези Христови сили в душите на хората, хората биват обсебвани и в душите им се разпореждат Дяволи (същите Луцифери), по-висшите - Сатани (същите Антихристи, Аримани, Мамони, Мефистофели=Погубителилъжци, Веелзевули,…) и още по-висшите - Азури, а също демонични същества, призраци и фантоми, които действат в душите и телесния инструментариум на хората от името на хората, а хората не съзнават, че са обсебени от тези Духове. Следователно, поради липса на Любов или Вяра на хората в Христос, посочените Духове обсебват душите на хората и хората си въобразяват, че са свободни, а в действителност са несъзнателни роби на тези Духове, защото тези обсебили ги Духове се разпореждат в техните души и действат вместо човека. ЕДИНСТВЕНО СВОБОДНИ СА ПРАВОСЛАВНИТЕ ХРИСТИЯНИ, защото те обичат Христос или вярват в Него, и посочените същества не могат да проникнат в душите им. „Свобода означава да действаш, ръководен от самия себе си“, поради това единствено православният християнин е свободно човешко същество!

    „Религия“ означава „обратно към Бога“. В смисъла на казаното ЕДИНС
  • 14 ГОСТ

    1 1 Отговор
    Продължение 3
    ТВЕНА религия е Православното Християнство, което следва Истината, че духовен Водач на всеки човек и на човечеството Богът-Отец е определил Своя Син, Логоса или Словото Христос. (Ев. Йоан)„В начало бе Словото; и Словото бе у Бога; и Словото бе Бог; То в начало беше у Бога. Всичко чрез Него стана; и без Него не е станало нищо от това, което е станало“ (1:1-3). Римокатолицизмът, ислямът, йеховизмът, протестантството, будизмът… са само временни духовни учения и практики, те не са религии, защото отричат Христос, а единствен Водач на човека в духовното му развитие може да бъде само Бог и този Бог е Христос. Ширещият се ужас в човечеството има своята причина във факта, че човечеството загърби Христос и Християнството, и направи човешкия Дух роб на материалното. Материалната култура е важна и полезна за човешкото духовно развитие, но само когато човечеството се развива духовно, защото човекът е Дух. Развитието само на материалната култура пречи на духовното развитие и унищожава дори постигнатото вече духовно развитие - човекът става изрод, дегенерат, мислещо безсърдечно животно…, което и наблюдаваме в наше време. Единствено Христос ни казва (Ев. Йоан): „Духът е, който дава живот; плътта нищо не ползува“ (6:63); „Аз рекох - Богове сте вие“ (10:34); „Който вярва в Мене, има вечен живот“ (6:47); „Аз от Себе Си не говорих; но Отец, Който ме прати, Той Ми даде заповед какво да кажа и що да говоря. И зная, че онова, което Той заповядва, е вечен живот“ (
  • 15 ГОСТ

    1 1 Отговор
    Продължение 4
    12:49-50); „Аз съм Пътят, и Истината и (вечният) Живот; никой не дохожда при Отца (не може да стане Бог), освен чрез Мене“ (14:6); виж също Послан.към Римлян. 8:1-15, Посл.към Галатян 5, 6:7-8.
    Обсебените от антихриста материалисти-атеисти отричат Христос и Християнството, които са единственото спасение на човечеството.

    За ДУХОВНИ Водачи в предстоящата Шеста, Славянска културна епоха на ясновидството и братството на човечеството, Богът-Отец е определил Христовите (руски и български) народи. Центърът на тази Култура ще бъде в Сибир, тя ще продължи 2160 години. Това е промисъл на Бога-Отец и не съществува сила, която да отмени това Негово решение. Изживявайки се като Богове и инспирирайки душите на обсебените политици на Англия, САЩ, НАТО и Ватикана, посочените обсебващи Духове активно проявяват чрез човешкия егоизъм своите качества (сътворявайки на човека и на народите лоша Карма): омраза, алчност, тъпота, лъжи, грабежи, убийства, престъпност; обсебените политици, медийни служители… по многобройни хитроумни начини ограбват и изтребват, или съдействат за ограбване и изтребване, цели народи чрез войни, потискат свободното волеизявление на народите, определят изгодни за себе си граници на и между народите, определят себе си като новоробовладелци, а народите като новороби или държавите им като свой суровинен придатък, изсмукват „сивото вещество“ на народите, унищожавайки икономиките им, здравеопазването…, заграбват природните им богатства, пр

    Коментиран от #20

  • 16 ГОСТ

    1 1 Отговор
    Продължение 5
    едоставени им от Бога, обричайки ги на болести, глад и жажда, на смърт…, водят човека към атеизъм и див материализъм, към отричане на духовната същност на човека и Вселената, скриват от човека неговите божествена същност и божествена цел на духовната му еволюция, скриват духовните причини на Земните закони, сили, явления, процеси, скриват или отричат законите на Прераждането и Кармата… Поради своята безкрайна духовна нищета и тъпота, горепосочените обсебени политици-сатанисти изпитват безгранична омраза и презрение към Христос, към руския и българския Христови народи. Мило и драго биха дали, за да унищожат Христос и неговите народи, да не допуснат настъпването на Славянската духовна култура на ясновидството и братството на човечеството. Те пият и искат да продължат да пият човешка кръв по всички възможни начини, престъпвайки всички допустими Божи граници. Два процента от населението владеят 80 процента от богатствата на света! До зомбиране и духовен упадък доведоха своите народи, но искат да зомбират и нас, действителните християни, и съвсем не е удивително, че няма нито една истина, която да са представили пред своите народи през последните 3-4 години, отнасяща се за Христовите руски и български народи, САМО лъжи! Но чрез любовта си към Христос ние, действителните християни, сме духовно бронирани и чрез своите зли, разрушителни дейности посочените политици, въпреки материалната бедност или по-точно поради нея, ставаме още по-мъдри, духовно
  • 17 ГОСТ

    1 0 Отговор
    Продължение 6
    и душевно още по-силни християни!

    За подлите и нагли лицемери, лъжци, грабители, подлеци, продажници, убийци, зли омразници, кръволоци, и духовни тъпанари, частично и накратко ще перифразирам и някои от духовните Закони, на които ни учи Христос: Светът е под Божествено управление, а не под сатанинско, при това не е разграден двор. Смисълът на всяко човешко въплъщение е човек да прави Божията воля. Целта на човешкото развитие е човек да стане Бог. Който не признава или не различава знаците на времето, и не изпълнява Божите закони изостава и отпада от духовната еволюция. Сами режете клона, на който седите, стремежите ви са непостижими, те са изгубено дело, кауза пердута, защото: Законът на Бога за човека е: „Обичай Бога… и ближния си като себе си“ (Ев. Матей 22:35-40), а „ближни“ един на друг - деца на Бога, братя и сестри по Дух - сме всички хора в света. Каквото посее човек, това и ще да пожъне, който сее за плътта си, от плътта си ще пожъне тление, а който сее за Духа, от Духа ще пожъне вечен живот (Посл.към Галат. 6:7-8). Не може да слугуваш едновременно на Бога и на Мамона (Ев. Матей 6:24). Богатият ще влезе в Божието царство толкова, колкото камила ще премине през иглени уши (Ев. Марко 10:17-25).

    Велико същество е човекът като Божие творение - засега, макар и Бог, намиращ се едва в началния процес на своята духовна еволюция, започваща от Мистерията на Голгота и, съответно, духовното му падение може да бъде ужасяващо!
  • 18 гост

    3 0 Отговор
    Ей ГОСТ , интелигентния човек се стреми с малко думи да каже много неща , а безумеца обратно .
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 стоян георгиев

    2 2 Отговор

    До коментар #15 от "ГОСТ":

    ти си точния човек,сериозен християнин,написа половин ферман с канони за да ни обясниш как трябва да се постъпва нехристиянски :).да изгониш свещенник и бедно семеиство в беда го няма в ни един ред от нито една свещенна книга в никоя световна религия.лошото е че с комунистическия чип християнин няма как да станеш независимо колко притчи можеш да цитираш.трябва състрадание и любов.непознати за теб чувства,което се вижда много добре в мирогледа ти за геове ,запада и т.н.,но както и да е. ти няма как да ги разбереш тези неща ,щото в двуизмерното пространство трудно може да си представиш куб или нещо друго триизмерно:))))))))!
  • 21 PlimP

    1 0 Отговор
    утре като се качат на наше посолство да свалят знаме, ше видите един отец и разни тъмно-зелени
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове