2 369 12

ДПС се превръща в силова групировка в политиката

Венцислав Михайлов

След вчера оповестения в нарочна Пресконференция в Хасково на Председателя на ПП ДОСТ г-н Лютви Местан случай на побой в Минерални бани над кандидат-депутат на Обединение ДОСТ г-н Ибрахим Ибрахим днес насилието на ДПС-гавазите продължава.

При разлепване на агитационни материали в кв. Долни воден, гр. Асеновград от активист на ДОСТ бившият шофьор на кандидат-депутата от ДПС Джевдет Чакъров и настоящ негов силов помагач Илияз Карахалилов (Тапата) му е ударил плесница и е унищожил материалите. Важно е тук да се отбележи фактът, че Илияз Карахалилов е с условна присъда за побой над граждани, набедени от него за кражба.

Към тези два акта на насилие следва да се прибави продиктуваната от страх заповед на Анка Хаджиева – председател на Общинския съвет в Кричим, за заключване отвътре на вратите на Читалището в града, та да се попречи на предизборното събрание на ДОСТ.

Няма как да не се сподели с чувство на превъзходство и съжаление едновременно закъснялото с два дни „самочувствие на силовак“ на Мюмюн Искендер, който призовал, научаваме, на юмручен дуел г-н Лютви Местан. Вероятно Мюмюн Искендер е взел уроци по бой при Слави Бинев – неслучайно спешно призован да води листа на ДПС. Всичко изброено дотук е категорично и неопровержимо основание да се определи ДПС като силова групировка в политиката. Това заключение потвърджава недвусмислено усещането за идейнополитическо безсилие на ДПС и за паника пред настъпващия крах в политиката за това нечисто създадено формирование.

Г-н Местан води предизборната кампания с политически принципи и модерни евроатлантически идеи и най-яркото доказателство за превъзходството му е преобразуванието на Мюмюн Искендер в силовак за бързо реагиране пред мощното настъпление на ДОСТ.

Тази сутрин в Шумен офисът на ДОСТ е осъмнал с окървавени – не с червена боя, а с кръв плакати на ДОСТ. Агресията и знаците за мъст стават наистина кървави, но ДОСТ ще им отговаря единствено с песента „Време е за ДОСТ“.

С песен срещу „Сараите“ е нашата битка, която ние ще продължим до победа. На наша страна са сърцата и душите, а юмруците им и вдървените от ужас мускули ще ги наказва законът.

България

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • АЗ САМ
  Отговор
  1 18:15  12.03.17
  ДОСТ 4%....ДПС 3.7%.....и Доган в КАУША !

  Коментиран от #2, #3

 • кроко
  Отговор
  2 18:50  12.03.17

  До коментар #1 от "АЗ САМ":

  За да може гаДОСТ да стане силовата групировка, използваща турците в България, нали? Айде мерси! По-лесно е местан в кауша за връзки с режима на ердоган и противодържавни действия, а всички тарикати с двойно гражданство, които от десетилетия не са стъпвали в България обаче избират централна власт, да ми се отнеме българското гражданство.
 • 3 19:32  12.03.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • abv
  Отговор
  4 23:10  12.03.17
  Да избират турско или българско гражданство.

 • onq s konq
  Отговор
  5 02:12  13.03.17
  Добре че е тоя Турски поток стабилизиращ руско-турските отношения,защото в противен случай щяхме да сме свидетели на военна конфронтация между двете държави подкрепящи съответно ДПС и ДОСТ на любезно предоставена от нас територия.
 • ЛОВЕЦЪТ
  Отговор
  6 06:39  13.03.17
  ДПС. Губи якоооо. Това уродливо нещо ДПС, ТОТАЛНО. Губи и само беснеят. Хората не ги искат и това е, каквото са краднали. ,това е,. Стига мръсници във властта. Всеки трябва да отговария за деянията си.

  Коментиран от #7

 • КОЙ
  Отговор
  7 06:57  13.03.17

  До коментар #6 от "ЛОВЕЦЪТ":

  Като гледам, ти си този, който беснее некотролируемо. Да не би никога да не си гласувал за ДПС? Гласувал си, така че си трай, турски. И още повече че ако доган е за затвора, същото се отнася и за местан, който беше с него до миналото лято. Както и за всички от гаДОСТ, защото и без това всички са били в ДПС. Аз викам всички турски партии да сте аут от парламента, или поне гаДОСТ, защото сте на султан ердоган хора, а онзи е болен мозък имат никой друг.
 • Реактивная Прашница
  Отговор
  8 11:02  13.03.17
  Писна ми от стари грозни мутри във властта! Искам нови лица! От ДуПеСе полза нямаше цели 30 години, та сега ли ще дойде! Колко много нови партии има, де да имаха волята да се коалират, като алтернатива на Старата Икономическа Чума в лицето на олигархията БСП, ДуПеСе и прочие феодални структури!
 • незнайко
  Отговор
  9 14:47  13.03.17
  ДПС, ДОСТ са турски партии, две мнения няма. Добре че станаха 2, за да се раздвои еректората им . Лошото е, че БЪЛГАРСКИТЕ партии са много и това никак не е добре !
 • некойси
  Отговор
  10 17:23  13.03.17
  Че коя от измислените партии не е групировка?
 • върбица
  Отговор
  11 15:03  15.03.17
  Шуменски депесари защо не питате ДПС кандидат ДЕПУТАТИТЕ ДОГАН -АГЕНТЪТ КАКВО Е ТЪРСЕЛ СЪС СВОЕТО ПРЕБИВАВАНЕ КАТО СТУДЕНТ В ПЪРВАТА ПОЛОВИНА НА 80 ГОДИНИ НА МИНАЛИЯ ВЕК В БИВШЕТО УЧЕБНО ЗАВЕДЕНИЕ - ВПИ ГР.ШУМЕН И ЗАЩО СЛЕД НЕГОВОТО ОТЗОВАВАНЕ БЯХА УВОЛНЕНИ ПЕТИМА СТУДЕНТИ-ТУРЧЕТА ОТ ВПИ .ОЩЕ ТОГАВА Е БИЛ ВНЕДРЕН ОТ ДС КАТО АГЕНТ ВСРЕД СТУДЕНТИТЕ ОТ МАЛЦИНТСТВАТА И СЛЕД НЕГОВИ ДОНОСИ И АЗ БЯХ УВОЛНЕН ОТ ИНСТИТУТА
 • гюнай
  Отговор
  12 15:14  15.03.17
  доган,мафията щом отиде да пие кафе с живков-главният виновник за възрод.процес всеки да си вади поука за четвърт век как е защитавал свободите и интересите на малцинствата

Напиши коментар:


Публикувай