Last news in Fakti

13 Март, 2017 08:41 3 455 12

България и Западна Европа са на мушката на Турция

  • българия-
  • героги димов-
  • турция

Според Георги Димов трябва да се готвим за бежанска вълна от Турция

Подобно на България, Западна Европа е на мушката на Турция. И да мине референдумът, и да не мине, последствията ще са едни и същи", това коментира пред БНР бившият консул на България в Турция Георги Димов .

Основното следствие от тези силно желани промени в конституцията е по-нататъшното и по-дълбоко разделение на турското общество – на тези, които подкрепят Ердоган и на неговите опоненти. Опонентите му са определяни като терористи и не-турци. Трябва да се готвим за вълна бягащи от южната ни съседка".

Според Георги Дивмов, конфликътът ни засяга пряко като държава:

По този начин и ние ще бъдем въведени в турските проблеми. Жертва сме на изборния туризъм, който е запазена турска марка. Трябва им подкрепа и от вън. Няма спор, че затоплянето на отношенията на Анкара с Москва е контрапункт на нейната западна ориентация. Това се доказа от визитата на Ердоган в Москва миналата седмица. Но това е временно и конюнктурно явление. И двата режима са притиснати в ъгъла.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кроко

    8 14 Отговор
    Да идват, ке ги интегрираме-толелираме и ще заживеем мирно и щастливо.
  • 2 българин

    12 6 Отговор
    Според правилата на ЕС, бежанците трябва да остават в първата страна в която са влезли. Скоро ще станем истински Булгаристан. Да ни е честито.
  • 3 123

    17 4 Отговор
    Няма да има вълна , ако правителство твърдо и безкомпромисно към нарушители на границата.Но уви тези които ни управляват,ще ни унищожат с тяхната предателска политика...приеми -засели -нахрани ..И после Ужас , как сме допуснали такова нещо...
  • 4 8888

    19 2 Отговор
    Тези, които унищожиха армия, ракети, военнопромишлен комплекс и водят геноцидна политика спрямо българския народ, трябва да отговарят за постъпките си и последствията от тях.За това не може да има давност.

    Коментиран от #6

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Варна

    14 2 Отговор

    До коментар #4 от "8888":

    Трябва цял нов затвор за тази работа.
    Паси, Свинаров, Петър Стоянов, Царя, Борисов, Ненчев, Начев... Много са, но и аз като теб няма желанието да го забравя.
    Когато миналата година се подведе отново дебата за казармата бях много изненадан, че ГЕРБ и БСП бяха твърдо против. Предполагам, че тези две роднински партии са разпродали и стрелковото оръжие по складовете. Тоест говоря че вече не само техника нямаме, а и автомати
  • 7 Voz

    3 5 Отговор
    Da 6te ima vulna tursite 6te pra6tat imigranti pulno vulna syrianci v evropa pove4e 5 millioni
  • 8 681

    7 2 Отговор
    И двата режима са притиснати в ъгъла.... Хохохо.... И двата режима са в невиждан от години външнополитически подем. ЕС е пред разпад, поради лицемерната си политика тип: тука има, тука нема.
  • 9 ссс

    6 7 Отговор
    Няма да говорите против турция, партньори сме в НАТО и.мислят за нас, пазят нимнебето в случай на нужда от руска агресия.
    А като Нато няма второ тъй могъщо на света...
    Нато е нашата упора то е нашта висота!!
  • 10 ОМБРЕ

    1 2 Отговор
    До сега беше добре ,когато гласуваха за оня мушмул у сараите ,
    а ся нещата се обърнаха в правилна посока , и не ви изгодно.
    Това се казва , бумеранг. Квото повикало , таково се е обадило.
    Айде свиквайте че всичко беше замислено от ДС.
    Империята отвръща на удара ,нов бг филм.
    Продъжавам да гледам филма , лек ден.

    Коментиран от #12

  • 11 ХИ. ХИ ХИ ЦЪК ЦЪК

    3 1 Отговор
    КАКВОТО НАДРОБИХМЕ , ТОВА ЩЕ СЪРБАМИ. МАЛИИИИИИ
    Този път не Доганя ментето, А ЕР ДОГАНЯ ЩЕ КОМАНДВА.
    ВАЙ ВАЙ ВАЙЙЙЙЙЙ
  • 12 кроко

    3 3 Отговор

    До коментар #10 от "ОМБРЕ":

    Хасане, и местан е от ДС, и толкова години беше с Доган, че и всички други от гаДОСТ са били преди в ДПС. Щом ДПС са неудобни и за затвора, значи и гаДОСТ са за там. Само че боко тиквата има договорка с ердоган да му търка гърба слеру подкрепа от новата турска парития за която ердоган ще осигури гласове със заплахи. Но като гледаш случващот се в Европа, тия от гаДОСТ щом са хора на ердоган, ще защитават интересите на турция и на нас пак ще ни легне прескъпо подкрепата им. айде мерси !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове