1 140 3

Фалшифицира ли „Топлофикация“ документи?

Стефанаки Йоанис

Поредният случай на гражданин срещу когото е заведено дело от "Топлофикация" е свързан с известния преводач Недялка Чакалова.

70-годишната жена е собственик на апартамент в София и на офис в същата сграда, разказва България он ер.

Твърди, че там никога не е имало каквото и да било топлоподаване. Въпреки това от много години тя редовно получава сметки за парно. От февруари тази година вече е и ответник по дело, което "Топлофикация" завежда срещу нея.

Жената е категорична, че някой е подправил подписа й в молбата за топлоподаване, която е подадена от нейно име.

"Не е трябвало да приема нещата с насмешка, а да се обърне незабавно към нас. Офисът й е част от по-голям офис, който е предвиден за отопление. По силата на нормативната уредба тя се задължава да плаща сградна инсталация", обясни Елизабет Павлова, говорител на дружеството.

Тя уточни, че след констативния протокол вече й се начислява единствено такса за сградна инсталация. Говорителят на "Топлофикация-София" отбеляза, че за миналата година са заведени около 15 хил. дела срещу некоректни клиенти.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • сде
  Отговор
  1 12:14  13.03.17
  Прокуратурата да влиза в топлофикация София!
 • ощастливен със сградна инсталация
  Отговор
  2 13:44  13.03.17
  Браво на монополиста, само така се оправят тези разхайтени граждани! Като си монополист, всичко ти е разрешено, нали и законът ти помага да прибираш пари за нещо, което не вършиш!!! Няма да е чудно в скоро време някой да уреди Топлофикация да прибира пари и от живеещи в някой блок без парно, но в съседство със сграда с парно.
 • Ото
  Отговор
  3 16:12  14.03.17
  Незабавно създаване на наказателен отряд от килъри и а някой подправи данни и сключи договор от името на друго лице - по 2 патрона в мутрата лукава! Отряда да има и поп, за да опее и изпрати наградените по-лесно към свети Петър и префуканият Господ! Владеенето на чужди езици - ПРЕДИМСТВО! за да може да опее на няколко езика - казват Господ знаел всички езици... Ако не ги знае, свети Петър да превежда!

Напиши коментар:


Публикувай