526 4

Нинова: Мандатното мислене в българския политик убива държавността

Мартин Христов

„Целта, на която подчиняваме основните си политики, е да си спасим българския народ от изчезване. Ако всички политици, ако всички българи не се замислим върху този факт и не се обединим срещу демографската криза, България ще изчезне след години. Ето защо нашата голяма цел е да достигнем онези 8 млн. българи в дългосрочен план". Това заяви на среща със симпатизанти в кв. Красна поляна лидерът на БСП Корнелия Нинова и посочи, че това няма да стане за четири години управление.

„Един истински държавник не мисли с хоризонт от 4 години. Това мандатно мислене в българския политик убива държавността”, категорична бе тя. Нинова допълни, че БСП си поставя за цел да приключи с паралелната държава.

„Онази паралелна държава, която преходът създаде. Онази държава, която сега годишно краде от вас, от народа 10 млрд. лв.“, каза още тя. По думите й оттам ще дойдат голяма част от средствата за пенсии, за политики за младите хора и за развитие на науката и образованието.

P.S.

Факти.бг напомня на читателите, че народът категорично заяви чрез референдум волята си да избира депутатите с мажоритарен вот.

Политическата класа се уплаши и предпочете пак да се скрие в безличните партийни листи.

Факти.бг счита, че е нагло да искаш от някого мнението му, когато току що си му ударил шамар, за да замълчи.

София / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Гост
  Отговор
  1 20:35  13.03.17
  Курнелче омръзна ни от простотията ти ма!
 • Иван
  Отговор
  2 22:33  13.03.17
  Наглярката вика дръще крадеца , а тя и нейната партия са в основата на злото споходило народа .
 • матросов
  Отговор
  3 04:21  14.03.17
  Сега като тури,Ленчето ПОПТОДОРОВА ЗА ЗАМЕСТНИК, деете ще оправят всичко и по бързо. САМО ДА ВНИМАВАТ С ТЕЗИ КАМЕРИ, ДА не се изложат пак. Много са кадърни. Нашите клептомани, чакайте резултати
 • Българин
  Отговор
  4 08:58  14.03.17
  Абе всеки ден новини за тази, стига де .Не разбрахте ли че никой не го интересува тази!

Напиши коментар:


Публикувай