643 11

Местан: Гласувайте смело, по съвест и със сърцето си

В изборната стая сте сами и никой не може да контролира вашия вот, заяви лидерът на ДОСТ в Медовец

Мария Атанасова

Над 300 жители на Медовец дойдоха на срещата с г-н Лютви Местан – председател на ДОСТ, и екипа на Предизборния лъч. Водачът на Листата на ДОСТ за Варненски район г-н Венцислав Каймаканов заяви, че ДОСТ е първата и единствена партия, в която той е членувал. Той каза, че е избрал ДОСТ, защото е партия на модерния граждански патриотизъм. Каузата на ДОСТ е всички заедно да градим демократична България без гета и с равноправни граждани, и тази цел стои по-високо от всичките обиди, които е понесъл за това, че е избрал да бъде в ДОСТ.

Вторият в Листата г-н Халил Юмер пое ангажимент, че кандидатите на ДОСТ ще работят за привличане на сериозни инвестиции в Западна Европа и република Турция за населени места като Медовец, в които има висока безработица.

В словото си г-н Местан отговори на десетките оплаквания за натиск и заплахи с призива „Гласувайте смело, по съвест и със сърцето си! В изборната стая сте сами и никой не може да контролира вашия вот. Преди да гласувате, чуйте сърцето и съвестта си, те няма да ви излъжат и ще насочат ръката ви към №13 в интегралната бюлетина, номера на Обединение ДОСТ.“ Г-н Местан продължи: „Тези думи звучат с особена сила именно тук в героичното село Медовец, което даде свидни жертви в майските събития от 1989 г. Избирателите на Медовец няма да простят на ДПС гаврата с паметта на жертвите, защото номинирането на двама бивши народни представители от Атака и ПФ е политически цинизъм, който трябва да се накаже решително.“ Г-н Местан поиска гласа на медовчани като кредит, който Обединение ДОСТ ще върне като реална грижа при вярно служене на избирателите, а не на олигарсите.

Митингът завърши с химна на република България, след което участниците в срещата положиха венци и цветя пред паметника на жертвите.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 19:42  15.03.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • ГЕНДЖЕБАЙ
  Отговор
  2 19:44  15.03.17
  Покажете , ритника си на ДПС . БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ. СМЕЛО НАПРЕД ,.
 • АЗ САМ
  Отговор
  3 20:04  15.03.17
  ДОСТ 4 %...ДПС 3.7%...и прехода свършва ! Доган в КАУША и всички далавери на светло !

  Коментиран от #11

 • 4 20:33  15.03.17
  Този коментар е премахнат от модератор

 • мики
  Отговор
  5 20:34  15.03.17
  "Публикувано във факти.бг: Митингът завърши с химна на република България, след което участниците в срещата положиха венци и цветя пред паметника на жертвите."На кои жертви? на тия от гара Буново ли?
 • тони
  Отговор
  6 08:19  16.03.17
  Българският гражданин и политик Местан, който избяга да се скрие в турското посолство?!
 • 7 09:30  16.03.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 8 09:33  16.03.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • БайХой
  Отговор
  9 09:50  16.03.17
  Ще гласувам за ДОСТ... По добре Турско робства отколкото комунистическо-циганска робия!
 • АЧО
  Отговор
  10 10:00  16.03.17
  ЕВАЛА МЕСТАН . АЗ СЪЩО ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ВАС ,НА ПУК НА АЛЧНИТЕ НАШИ ПОЛИТИЦИ НАГЛИ . ЩЕ ИМ ДАМ ЕДИН УБАВ УРОК. ИСКАТ ДА СЕ ПЕНСИОНИРАТ КАТО ДИПИТУТАТИ А ? ? ?
 • кроко
  Отговор
  11 11:45  16.03.17

  До коментар #3 от "АЗ САМ":

  Абе, турчета, какво се превъзнасяте по местан, и той е бил в Държавна сигурност! За толкова години като беше в ДПС какво свърши? Ако доган е за затвора, значи и местан трябва да е с него! Всички от гаДОСТ са били в ДПС и какво? Не ви ли прави впечатление че приказките и в ДПС и в гаДОСТ са все едни и същи: боли ни като гледаме страховете на хората, работим за проблемите им, да имат достойно отношение и права, да нямат страхове от.местните феодали! Всичките години все едно и също. Излиза че за толкова години в ДПС нищо не са свършили, защо.мислите че ще свършат сега? Те са тези, които създават „местните феодали”! гаДОСТ е турска етническа партия създадена от договорка между ердоган и тиквата - едоган осигурява гласовете, ДОСТ ще подкрепи ГРОБ за коалиция, а тиквата от благодарност ще продаде българския интерес в услуга на турците.

Напиши коментар:


Публикувай