723 3

Проф. Константинов: Политиците се охарчиха

Мартин Христов

След предсрочните парламентарни избори на 26 март няма скоро да има нов предсрочен вот за депутати, защото политиците се охарчиха и трябва да си върнат инвестицията. Това обяви в предаването „Тази сутрин” математикът проф. Михаил Константинов.

За четири години партиите и кандидатите за депутати, които влязат, ще си върнат инвестицията, уточни той.

За да влезе една партия в Народното събрание ще са й нужни 145 хил. гласа, пресметна математикът. Трите системни партии почти сигурно ще влязат, но и други имат шанс, допълни той.

Прогнозата на математика е, че на този вот в Турция ще гласуват 40-45 хил. души. Той напомни, че българите в южната ни съседка вкарват средно по двама депутати в българския парламент. На предстоящите избори в Турция ще има 35 секции заради ограниченията в Изборния кодекс, а други години е имало до 150.

По думите на професора не влияят кой знае колко и пристигащите с автобуси от Турция избиратели. Той предупреди, че автомобилите и автобусите, пристигащи за вота от южната ни съседка, трябва внимателно да бъдат проверени, за да се избегне заплаха за националната сигурност.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ЧУКЧА
  Отговор
  1 09:29  16.03.17
  Значи точно след тези парламентарни избори трябва да има други нови, понеже политиците няма да имат същия ресурс както преди за изкривяване на вота. Какво ни вменява тази политическа прислуга? Да си траем всички, за да не им бъркаме в джоба? Каква наглост! КТБ може, държава на българите(демокрация) не може? Най-обикновен предател.
 • БайХой
  Отговор
  2 09:49  16.03.17
  Ще гласувам за ДОСТ... По добре Турско робство отколкото комунистическо-циганска робия!

  Коментиран от #3

 • ссс
  Отговор
  3 11:23  16.03.17

  До коментар #2 от "БайХой":

  И ас! Продажните путиноидчета да си сънуват уруския газ!

Напиши коментар:


Публикувай