1 296 1

Хванаха македонски лекар от ловешка болница с експлозиви

Мартин Христов

Македонският лекар д-р Джеват Тайроски, който работи в Спешна помощ – Ловеч, е с мярка за неотклонение "подписка" заради притежание на взривни вещества. Лекарят е бил задържан преди седмица в акция, ръководена от Ловешката районна прокуратура и с участието на ДАНС и полицията, но след 72 часа в ареста е бил освободен, информира Дарик.

От прокуратурата не пожелаха да уточнят какво е количеството и какъв е видът на взривните вещества. Образувано е досъдебно производство, разследването продължава.

Д-р Тайроски работи в Центъра за спешна медицинска помощ в Ловеч от четири години. Започва работа веднага след завършването на образованието си в Медицинския университет в Плевен. Женен е, има 4-годишна дъщеря.

В момента е в 15-дневен платен годишен отпуск, съобщиха негови колеги. Медикът и неговите коли не са забелязвани в последните дни от съседите му.

Ловеч / България

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • кроко
    Отговор
    1 15:38  16.03.17
    Тоя е от албански произход и едва ли е щял да ходиш за риба. Следили са за нещо и не е случайна тая покупка, в Македония ще има етнически размирици. Само помнете кой е купувал експлозиви преди да почне всичко, че да не викаме пак „ама те макетата им скочиха първи, айде пак миротворци да пратим, че по-лесно да приемат колониализма!”

Напиши коментар:


Публикувай