1 167 2

Стефан Янев: Знаем как да спрем бежанците

Българските военнослужещи са подготвени, обяви служебният министър на отбраната

Венцислав Михайлов

България има план за реакция, ако бъде прекратено споразумението за бежанците на Турция с Европейския съюз. Това обяви служебният министър на отбраната Стефан Янев на полигона "Ново село" край Сливен.

По думите му българските военнослужещи са подготвени да посрещнат евентуален мигрантски поток.

Янев обяви, че в момента на българо-турската граница няма напрежение, а ситуацията е близка до нормалната.

Нека да гледаме на тези изявления в контекста на предизборната обстановка, както у нас, така и в други държави и в Турция, призова министърът.

Той каза още, че очаква нормално протичане на предстоящия референдум на Турция, за който ще се гласува в посолството и консулските отдели в българската държава.

Както България е получила разрешение да отвори секции на нейна територия, така и държавата Турция получи реципрочно от българска страна да отвори необходимия брой секции, уточни Янев.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Дългият
  Отговор
  1 17:06  16.03.17
  Пуска се ток 360 волта и големи,големи табели че се охранява сериозно границата с ток.И на който не му е мил жовота да минава.

  Коментиран от #2

 • айай
  Отговор
  2 18:20  17.03.17

  До коментар #1 от "Дългият":

  Ток ли? Че, откъде толкова ток тук, бре? Всеки граничар да води две отраснали свинчета - мъжко и женско, обучени да душат за наркотици и пълзящи човечета! като подушат, че има нарушител, пуска свинете и те погват нарушителя и го ръфат по задната част...чунал съм, че свинете обичали да ръфат такива места- природата така ги е научила, четох че в ллюбовен период женските ръфали мъжките отзад, за да ги подсетят, че искат любовни страсти... Това е и екологично - извън смяна пускат прасетатад а пасат папрати и грудки, а после свирят със съдийска свирка и прасетата отиват на смяна с граничарите! Хем екологично, хем икономично, хем ефективно! Ток ли? че то тук остана ли ток?

Напиши коментар:


Публикувай