838 5

ДОСТ представи листата си в Дулово

Венцислав Михайлов

Още в ранно утро г-н Местан разговаря с избиратели на площадите в селата от общините Дулово и Главиница. С него бяха зам.-председателят г-жа Мариана Георгиева, членът на ИС и втори в Листата на Обединение ДОСТ за Силистренски район г-н Рашид Куру, г-н Евгений Михайлов – водач на Листата за 24 МИР София, г-н Петър Бояджиев – член на ДОСТ, и останалите кандидати от Силистренската листа на ДОСТ.

Навсякъде хората споделяха надеждите си в ДОСТ за отдавна чаканата промяна на онова статукво, което 27 години обрече живота им на безплодно очакване на истинската свобода на равноправни граждани и достоен живот. Те споделяха, че вече никакъв страх не може да ги държи в клещите на покорството. За тях ДОСТ е истинското начало на демокрацията.

Г-н Местан приветства жителите и ги увери, че политиката на партията има за основна цел защита на практика на тяхната идентичност и инвестиции за техния по-добър бит, а не за бизнеса на партийните феодали, каквато е истината за Дулово и Главиница досега. Той заяви, че гласовете за ДОСТ на 26 март ще ги освободят от „мъртвата хватка“ на бизнес ДПС-върхушката в Силистренско.

Депутатите на ДОСТ в 44-то НС от Силистренски избирателен район ще работят за инфраструктурата на населените места и за отраслови инвестиции.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Дулово
  Отговор
  1 16:51  17.03.17
  Дулово е центъра на вселената!
 • помак
  Отговор
  2 19:21  17.03.17
  ДПС е мафиотска структора довела мюсулманите в БГ до просешка тояга! ДПС 2%....ДОСТ 4%..Доган в КАУША и връщане крадените пари на мюсулманите !

  Коментиран от #4

 • БайХой
  Отговор
  3 20:46  17.03.17
  Тая турска SS дивизия кога ще я горим на клада?!
 • кроко
  Отговор
  4 21:42  17.03.17

  До коментар #2 от "помак":

  Всички в гаДОСТ са бивши ДПС-ари, Хасане! Всички са за затвора, на турците винаги приказките са им едни и същи и накрая крадат за себе си и заплашват сънародниците си.
 • чичо
  Отговор
  5 10:52  20.03.17
  До кога ще се позволява тая бандитска пасмина, наречена ДОСТ, да се мъкне безнаказано из държавата ни! До кога ще се допуска рекламирането на това антибългарско изчадие Местан?!?

Напиши коментар:


Публикувай