2 263 15

Зелени негодници позорят България

Мария Атанасова

“Еколозите“, кандидати за депутати от „Да, България“, Тома Белев, Александър Дунчев и племенника на Христо Иванов- Любомир Костадинов, хулят България в поръчков филм по немска телевизия . Не им е за пръв път. Вече им е стил.

Кръгът около Прокопиев и Христо Иванов явно са си поръчали филм в канал „Arte”. Маскирали са го като документално разследване. Получил се е накъсан провинциален пропаганден пасквил, от който става ясно, че всичката България е пълна с маскари, а над мрачната действителност стърчат само ореолите на Тома Белев, Иво Божков и Любомир Костадинов. Даже съм учудена, че някъде не се мерна я Христо Иванов, я Кака Цона (Антоанета Цонева). Зелената мафия си е поръчала предизборно филмче – това е, не е сложно. Въпросът е докога ще им търпим безобразията.

Защото вече е напълно ясно, че милионите, които разни псевдо екологични организации печелят по скандални схеми, включително и от държавния бюджет, не отиват за реална природозащитна дейност, а им служат политически. Вместо за пенсии и здравеопазване, „зелените“ милиони, извлечени от данъците на всеки един от нас, финансира предизборната кампания на кандидат-депутата от „Да, България“ Тома Белев и семейно-приятелския му кръг. Нагласеният сценарий на филма по германската телевизия има за цел да скрие това обстоятелство, превръщайки Белев и бандата му в спасители на Отечеството.

И като стана дума за Отечество, пред последните години у нас не е имало по-целенасочено и последователно плюене по България, както в материалите, текстовете, публичните позиции и становищата на стотината еколози, които разиграват Европа и нашата държава. Никакво изключение не прави и поръчковият им филм, който представлява нашата родина като беззаконно, безрадостно и безсмислено място в периферията на континента. Те като българи плюят по България, а го маскират зад някаква екология. Славата си Тома Белев и подгласниците му градят върху лошия имидж на родината.

„Жълтопаветната демократична общност“ (както самият Христо Иванов нарича столичните еко-либерали) не отрони до днес и дума по повод на филма. Но не мълчат гузно заради изнесените лъжи и клеветите към държавата. Мълчат от страх, защото усетиха, че пресолиха супата и някой най-сетне може да се сети да им обърне тенджерата върху главата.

Да правиш партийна политика и личен имидж за сметка на омаскаряването на Отечеството е практика, която винаги е завършвала зле за онези, които са го правили в дългата ни история. Рано или късно платените безродници ще трябва да върнат бакшиша. Колкото по-рано, толкова по-добре.

*Използван е материал от сайта Труд

София / България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Брат ми
  Отговор
  1 19:56  17.03.17
  Made in Бе Ге...:(
 • Васил
  Отговор
  2 22:44  17.03.17
  Това им е специалност на Зелените, да гепят пари и да не ги интересува нещо! Това са принципите на и на коалиция Дай, България.
 • цеко сифоня
  Отговор
  3 23:17  17.03.17
  Пак не си разбрала Миме - простичка си. Не хулят България, хулят ДС боклука цеко и обкръжението му. Престани да лъжеш.
 • Даниела
  Отговор
  4 23:37  17.03.17
  Зелените не пасат трева. Те печелят в зелено.

 • страна мечта
  Отговор
  5 00:22  18.03.17
  Както се казва няма положителни герои във филма ! Това, че някакъв бизнес може да съсипе нещо не е странно и сме свидетели дълги години, ама толкова ли е странно, че зад уж чисти еко идеи могат да седят комерсиални тъмни интереси? Сякаш не знаете, че живеем в страната на ало, ало дай едни пари пенсионерче, фалшивите "истински" запис на заповеди в страната на крадците на дарения за болни деца, изчезнали милиарди от банки и милиони от евро фондове и т.н. и т.н. Та едни еко "активисти" ли няма да се нагушат щом са му намерили цаката, пардон Цекота !
 • Апостол
  Отговор
  6 02:21  18.03.17
  Кой е автора на статията?
 • ТоШибиян
  Отговор
  7 06:46  18.03.17
  Ма обесете ги
 • Додо
  Отговор
  8 08:01  18.03.17
  Тома Белев само заради физиономията трябва да е в затвора, каква е тази физиномия и какво излъчва ?
 • гощо
  Отговор
  9 16:41  18.03.17
  Вместо над София да има уникален малък КУРорт и всички живеещи тука д му се наслаждават горе е мизерия страшна,но пък им е зелено и еко на тях!!!!Много столици мечтаят за тази възможност която ние имаме!!!
 • димитър Борисов
  Отговор
  10 01:49  20.03.17
  Природозащитниците са антибългарска партия. Държат се като екофашисти. Вместо да опазват горите от незаконна сеч, на тях им пречи разширяването и подобряването на зимните центрове. Тези псеввдо природозащитници са като БКП. Да ги забранят със закон. 20.3.2017г.
 • Вероника
  Отговор
  11 12:25  20.03.17
  леле, тия колко са нагли, направо нямам думи. не им ли писна бе?!
 • Йори
  Отговор
  12 13:43  20.03.17
  не се и изненадвам от подобна долан постъпка от ТомаБелев, всички негови действия последните години са против България
 • Иван
  Отговор
  13 16:31  20.03.17
  Сами си ги отгледахме тия. Това е резултат от дългите години на бездействие от страна на българските власти. Сега зелените се чувстват като господари на страната и си правят каквото си искат.
 • Вили
  Отговор
  14 19:01  20.03.17
  Абе тия през последните 2-3 години много упорито се мъчат да станат клиенти на прокуратурата.
 • Мартин
  Отговор
  15 23:25  20.03.17
  "Зелените" терористи заслужават да лежат години наред в затвора, докато осъзнаят какви щети нанасят на родната икономика със своите действия в защита на чуждите интереси!

Напиши коментар:


Публикувай