1 464 12

Борисов: Не съм писал есемес на Гержиков

Какъв е Гарелов – 74-годишен бивш агент на ДС, в играта на БСП не искам да влизам”, заяви лидерът на ГЕРБ

Мария Атанасова

Не пиша на никого есемеси. Откъде накъде смяната на политическия съветник на Огнян Герджиков ще ми я приписват на мен. Това са само лъжи. Това каза в предаването „120 минути” лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по повод твърденията, че е поискал освобождаването на Иван Гарелов като медиен съветник на настоящия служебен премиер.

„Не ме интересува Гарелов, какъв е Гарелов – 74-годишен бивш агент на ДС. В играта на БСП не искам да влизам”, допълни Борисов.

„Питам кое дава възможност това да се каже - как ще се управлява съдебна система с есемесѝ? Това е несериозно. На 27 март ние трябва да обединим народа и да направим стабилно управление. Тя не пише ли есемеси или не е писала - жълтения. Какво общо има. Не съм пращал есемес на Герджиков, не ме интересува, не се занимавам с такива неща.

„Няма повече да допусна заради техните партийни игрички… излиза, че Радев е наш, правителството е наше, излиза, че ние трябва да се оправдаваме с това. Защо не върнат главния секретар на МВР, защо не върнат всички уволнени. Ще напиша сега един есемес на Герджиков и ще чакаме да ги върне”, допълни бившият премиер.

"Аз с ДПС и ДОСТ коалиции няма да правя! Нинова щяла да пита нейния лекторат. Как ще го попита?! Аз моя съм го попитал. Да кажат те колко пъти тя овърта за ДПС – че щяла да пита какво щели да й кажат...", заяви Борисов.

"Защо подбирате точно това, което е угодно на Нинова и ДПС като въпроси. Говорим за писмото на Доган, после говорим кой ще прави коалиция с ДПС, после ме връщате години назад. Колко неясно казах?! Не правим коалиция с ДПС и ДОСТ. Неясно ли ви беше, че да ме разпитвате повече", допълни той.

Запитан как ще реагира, ако Чавошоглу дойде в България, за да агитира за референдума в Турция, Борисов отговори: "Румен Радев го каза добре – ще реагираме дипломатично и доброжелателно".

Борисов отговори и на въпроса дали има представа с какви пари разполага: "Имам заплата и всичко, което ми е, е от спестявания. Живот и здраве напролет ще си санирам къщата!"

София / България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • антрашпиц
  Отговор
  1 19:18  19.03.17
  лъжльо......
 • бай асан
  Отговор
  2 19:33  19.03.17
  ше кажеш че нямаш и турски ортаци с които строиш магистрали и изпираш пари ПИНОКИО
 • баста
  Отговор
  3 19:39  19.03.17
  "На 27 март ние трябва да обединим народа и да направим стабилно управление. " Колко стабилно до следващия път, когато някой те обиди на малка чура !? Айде стига вече тиквена политика не ни е смешно !
 • све
  Отговор
  4 19:57  19.03.17
  ПП,,ВЪЗРАЖДАНЕ,, единствената партия, която има в програмата си ПЪЛНА РЕВИЗИЯ НА ПРЕХОДА КОНФИСКАЦИЯ НА ОТКРАДНАТОТО СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ

 • венци
  Отговор
  5 20:28  19.03.17
  Всичко,което имал било от спестявания.... ,....и от кражби!
 • ДЕДИ
  Отговор
  6 20:56  19.03.17
  абе БОРИСОВ, Я СИ ПРИПОМНИ КАКВИ ОБЕШАНИЯ ДАВАШЕ НА ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ НА 2009-ТА ГОДИНА. ТИ ПОМНИШ ЛИ ЧЕ ОБЕЩАВАШЕ ДА ИЗГОНИШ ЕЕРПЕ-ТАТА , СЪЩО И ДА НАПРАВИШ ЕВРОПЕИЙСКИ СТАНДАРТ В БЪЛГАРИЯ, КАКТО И ДА ОТКРИЕШ 200,000 РАБОТНИ МЕСТА....Е...И.... ДО КЪДЕ Я ДОКАРА????? СТАНА ТАКА ЧЕ ТИ ЗАЛИЧИ СРЕДНИЯТ И МАЛЪК БИЗНЕС.НИКЪВ ЕВРОПЕЙСКИ СТАНДАРТ НЕ СЕ ПОЛУЧИ. А ,ЕЕРПЕТАТА ПРОЦЪФТЯХА И ПРОДЪЛЖИХА ДА ПИЯТ КРЪВТА НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД.РАЖДАЕМОСТА В БЪЛГАРИЯ Е НА ПОСЛЕДНО МЯСТО В ЕВРОПА , А СМЪРТНОСТА Е НА ПЪРВО МЯСТО В ЕВРОПА..... ЕТО КАКВО НАПРАВИ ТИ С ТВОЯТА ПАРТИЯ ГЕРБ...... ТИ И ТВОЯТА ПАРТИЯ СТЕ НЕКРОЛОГА НА БЪЛГАРИЯ. ТИ ОБИЧАШ ВЛАСТТА ПОВЕЧЕ ОТ КОЛКОТО ОБИЧАШ БЛИЗКИТЕ СИ. НО ТИ ЩЕ СЕ УДАВИШ В ТВОЯТА ЛЮБОВ КЪМ ВЛАСТТА , И ТО МНОГО СКОРО.....ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ .. И СМЪРТ НА НЕКРОЛОГА НА БЪЛГАРИЯ,,ГЕРБ,,
 • ФАКТ
  Отговор
  7 20:59  19.03.17
  С ТАКИВА КРАДЛИВИ КМЕТОВЕ КАТО ИВАН ТОТЕВ ГЕРБ НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СА НА ВЛАСТ
 • СМЕШНИК
  Отговор
  8 21:04  19.03.17
  Гарелов 74-годишен бивш агент на ДС. В играта на БСП не искам да влизам, допълни Борисов. "Бивш полицейски агент с псевдоним "Буда", комсимилски секретар и член на БКП, комунистически милиционер, СИК-аджия". В играта на ГЕРБ не искам да влизам - добавям аз...
 • 9 21:30  19.03.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • кроко
  Отговор
  10 22:51  19.03.17
  Щом тиквата е иазал че няма да прави нещо - в случая коалиция с ДПС и гаДОСТ, знайте че точно това ще направи след изборите. Тоя е паталогичен лъжец.
 • гост
  Отговор
  11 11:15  20.03.17
  от другия понеделник ще си свободен и можеш да си санираш къщата. само не се показвай повече по тв, защото на хората безкрайно им омръзна.
 • гост
  Отговор
  12 12:15  20.03.17
  може и да не си писал, но си познат в обществото, като безподобен лъжец.

Напиши коментар:


Публикувай