1 035 19

Орхан Исмаилов: Върнахме имената си, но не си отвоювахме свободата

Мартин Христов

Съпредседателят на Обединение ДОСТ Орхан Исмаилов се срещна с жителите на село Пет могили, Шуменска област. Заедно с него бяха и водачът на листата за област Силистра Корман Исмаилов и областните координатори на НПСД за Силистра и Шумен Орхан Кошуджу и Ферхан Ахмедов.

„Преди 27 години си върнахме имената, но не си отвоювахме свободата“, каза Орхан Исмаилов и подчерта, че Обединение ДОСТ е създадено, за да върне свободата и достойнството на хората. Той благодари на всички, които са имали смелостта да дойдат на срещата и ги призова да вдъхнат кураж на своите братя и сестри, защото страхът може и трябва да бъде победен.

„Обединение ДОСТ е новото движение, новата сила, която получава подкрепата на хората от цялата страна“, заяви Корман Исмаилов и призова жителите на селото да подкрепят Орхан Исмаилов с бюлетина номер 13. „Нашата битка е срещу господарите на политическата мафия“, посочи още Корман Исмаилов.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 09:22  21.03.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 8888
  Отговор
  2 09:27  21.03.17
  Нагли гаджали. Дано не плащаме за тъпата толерантност. Бог да пази България.
 • хххх
  Отговор
  3 09:27  21.03.17
  Май е време да се отвори въпрос за БЕЛОМОРСКА ТРАКИЯ ,българските имоти и ГЕНОЦИДА на българите,избити там. Що за политици имаме? ????? Арменците не са отстъпили крачка назад.
 • гала
  Отговор
  4 09:44  21.03.17
  От тази свобода и демокрация в момента,по-голяма няма накъде.Можем да обикаляме света,можем да живеем и работим където поискаме.Децата ни могат да учат където поискат.Разрещено ни е да говорим каквото си искаме и където поискаме.Вие,политиците можете да ни крадете и баламосвате безнаказано.ЕЕЕ,тази свобода даже ви е в малко повече.Така,че замълчете за минута.Помислете и тогава дрънкайте простотии.

 • кроко
  Отговор
  5 09:58  21.03.17
  А токова години, като бяхте в ДПС, какво правихте, бе господа рязани предатели? Май точно такива като вас са местните феодали, дето всяват страх в хората и ги настройват едни срещу други. Кой ви отне свободата, да не би да е ДС агента Лютви Местан? Или пък Ахмед Доган, за който работихте до миналата година?
 • про
  Отговор
  6 10:14  21.03.17
  Е,то бива,бива НАГЛОСТ,ама това на нищо не прилича!!! Какви свободи,какви пет лева,бре аги....по-голяма свобода от тази да си правите каквото си иската надали бихте имали и при "майка",Ви-Турция,където сега за една дума накриво,против "тати",Ви,Ердоган директно у кауша заминавате!!!
 • georgi
  Отговор
  7 10:14  21.03.17
  И това съполанче беше зам. министър на отбраната. Кога ще започне изселването им.
 • Лупи
  Отговор
  8 10:21  21.03.17
  Напълно противоконституционно партийно образование е това нещо дост, гнусно като прецедателя си и като Ердоган. Съд за държавните органи допуснали това нещо да се регистрира и допусне до избори, всеки един чиновник участвал в заговора на съд и с тежка присъда! Ако не административен, както са я подкарали ще се явят на народен съд ама там никой няма да им чете правата.
 • юрист
  Отговор
  9 10:23  21.03.17
  Моля? ЧИЯ СВОБОДА не сте си върнали?! Вие знаете ли, че има конституционно и законно ОГРАНИЧЕНИЕ на свободата на словото, чието преминаване ви гарантира наказателен съдебен процес + присъда при доказване на личната вина на всеки обвиняем? Вие искате признаване на турският език за втори официален език в България и проповядвате неоосманизма, като пряко целите идеологическа подготовка на български граждани с небългарско самосъзнание, за кримският сценарий за отцепване на Кърджали и Хасково и присъединяването им към турция. Откакто русия се сдуши с турция, се забелязват подозрително много прилики в действията на турция към съседите й по държавни граници, с действията на русия към съседите й по държавни граници...
 • Хер Флик
  Отговор
  10 10:42  21.03.17
  ДОСТатъчно са ви и правата и свободите. Ако искате повече свобода стягайте багажа и марш при оня кукундрел Ердоган!

  Коментиран от #13

 • трифон зарезан
  Отговор
  11 10:47  21.03.17
  Ето кой настройва хората и проповядва реваншизъм и ненавист. Също и тогава пак подобни на тези политически отрепки ги вдигнаха на бунтове турците да искат автономия и нашите ги пребиха, вързаха по дуварите с белезници, смениха им имената и ги изселиха. Виновните пак бяха техните лидери. Сега слугуват на оня неоосманист и ислямист Ердоган, който си показа рогата. Искаше Европа за да я населва с турци по 3 деца от всяко семейство за да я затрие. Ислямистите това искат. Но свобода няма да им даде. Една дума против него и е изчезнал безследно по занданите всеки турчин. А ние тук им позволихме да управляват цели области, заемат и работни места и общинската дминистрацияи кметове техни и всичко. Българи не виреят в тези райони. Но виждаш ли техната мафия се разцепи на две - ДПС и ДОСТ. Вторите еволюираха по наглост от предците се ДПС, а ДПС запяха песен колко милеят за България и ДОГАН стана Левски. .аси и прозрачните нагли к...лета.
 • 12 11:22  21.03.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Б.Борисов
  Отговор
  13 11:37  21.03.17

  До коментар #10 от "Хер Флик":

  Не са за тях, бе, за мен са тия права и свободия. Аз съм се разбрал със султана, той ще си развява коня и ще ислямизира турците тук, аз уредих регистрацията на партия ДОСТ, а Местан като влезе в парламента ще удари едно рамо за кабинета ми, както удари и за Цецка Цачева.
 • трън
  Отговор
  14 11:38  21.03.17
  Нужно ли е да припомняме на кой дължим легализирането на тази гаДОСТ.... Беше им отказана регистрация, но негово тиквено величество се намеси за да има подкрепа за майкта на нацията и хоп протурската етническа партия е факт !? Така че не е луд Местаня дето ръфа баницата и парчета от държавата, а тоя кой му я дава. Е сега има избори ми накажете ги!!!
 • БУЛ ГАР
  Отговор
  15 13:11  21.03.17
  Каква свобода бе? Винаги сте били свободни,нахранени,облечени,лекувани безплатно,изучени безплатно от Българската Държава !!! За благодарност взривихте вагон за "майки с деца" на гара Буново,или други като д-р Аджаров от Търговище ,в Родилно Отделение поставял инжекции на бременни майки за да убие неродените им деца.Вместо да се върнете към изконните си корени вие отивате да целувате краката на наследника на османлията ,изнасилил пра-пра-пра баба ви за да се родите.Като ревете за Турция-отивайте там,нали вече знаете колко ви дават работа ,как "обиждат" ,как ви гледат като "второкачествени мелези" и т.н.Ако погледнем историята,и майката на султан Баязид е била българка -Кера -Тамара,сестрата на цар Иван-Александър. Благодарността винаги сте я имали в България,когато се държите като българи ,каквито де-факто в по-голям процент сте!

  Коментиран от #16


 • Хасан
  Отговор
  16 13:23  21.03.17

  До коментар #15 от "БУЛ ГАР":

  Ама аз такоз, сам дескремениран.
 • ДогъзДоган
  Отговор
  17 14:23  21.03.17
  БЪЛГАРИНО ГЛАСУВАЙ ДОРИ СЪС ЗАЧЕРКНАТА БЮЛЕТИНА ИНАЧЕ ЦИГАНИ И ТУРЦИ ЩЕ ОПРЕДЕЛЯТ ПАК ТВОЯ ЖИВОТ! ПО ТОЯ НАЧИН НАМАЛЯВАШ ПРОЦЕНТА И СЪОТВЕТНО БРОЯ БЮЛЕТИНИ "ЗА" НА СЪОТВЕТНИТЕ МАФИОТСКИ ПАРТИЙКИ ПРОМЪКВАЩИ СЕ СЪС ЦИГАНСКИ И ТУРСКИ ГЛАСОВЕ!
 • 123
  Отговор
  18 17:25  23.03.17
  И каква по-голяма свобода искате, че не се сещам? Може би като на кюрдите в Турция!!!!!
 • незнайко
  Отговор
  19 17:45  23.03.17
  За пореден път турците показват, че за тях БЪЛГАРИЯ не съществува. Всеки роден в БЪЛГАРИЯ турчин, трябва да носи българско име, както е в Англия. ТОВА ИСКАШЕ И БАЙ ТОШО. Затова се бяха разбягали като пилци към Турция навремето. Сега пак надигат глави, подкрепяни от Ердоган. Това е ясно на всички БЪЛГАРИ.

Напиши коментар:


Публикувай