Last news in Fakti

21 Март, 2017 11:19 2 333 22

Корнелия Нинова: Абсурдът със Северната тангента трябва да спре

  • северна тангента-
  • път-
  • абсурд
Корнелия Нинова: Абсурдът със Северната тангента трябва да спре - 1

„Абсурдът със Севeрната тангента трябва да спре". Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова на среща с протестиращи граждани за решаване на проблема със свързването със Северната скоростна тангента при Илиянци - Требич. Тя подчерта, че хората не са доволни, случват се много инциденти с коли, мотори, тирове, автобуси и те се покриват и не се отразяват. Като друг проблем председателят на БСП посочи, че се злоупотребява и с имотите на хората по трасето и няма никаква прозрачност.

Корнелия Нинова: Абсурдът със Северната тангента трябва да спре

Нинова допълни, че не се събира транспортна комисия в Столична община, за да разгледа поне този въпрос. „Това повече не може да продължава. Настояваме транспортната комисия да се събере и този проблем да влезе като точка в дневния ред“, заяви тя и допълни, че трябва да се види финансирането, което уж е осигурено- къде е отишло и да се вземат конкретни мерки съоръжението да се довърши.

„Не може хората да се избиват тук. Нямат връзка със София и обикалят по 10 км., за да се свържат с града. Този абсурд трябва да спре. Отговорността е на общината и г-жа Фандъкова", категорична бе Корнелия Нинова.

Корнелия Нинова: Абсурдът със Северната тангента трябва да спре

P.S.

Факти.бг напомня на читателите, че народът категорично заяви чрез референдум волята си да избира депутатите с мажоритарен вот.

Политическата класа се уплаши и предпочете пак да се скрие в безличните партийни листи. Факти.бг счита, че е нагло да искаш от някого мнението му, когато току що си му ударил шамар, за да замълчи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 случаен

    32 9 Отговор
    Наглостта на това женище няма граници. Изведнъж се оказа, че в родната ни държава дълго време се е спотайвал специалист по всичко. Мнението й се носи като отровен газ навсякъде и за всичко. Не подбира изрази, не се замисля, плещи каквото й дойде наум, стига да е в ущърб на управляващите доскоро. Някой трябва да я озапти, но май няма кой. Всички червени пенсионери и техните потомци й възлагат големи надежди, че ще ги върне на власт, за да продължат да крадат и лъжат, както са си свикнали, при тях това е тенденция. Останалите пък направо се чудят къде да избягат. След толкова много време, случващото се у нас не е истина, това е някакъв кошмар!

    Коментиран от #14

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Обективно погледнато

    29 8 Отговор
    Най лесно е да търсим косури, когато някой се е потрудил и е направил нещо. Щяла да направи връзката. Опитва се да тарикатее защото на ниска сметка всеки се натиска. Хората трябва да са доста наивни за да и се връзват на приказките. Нинова подобре да отговори на хората защо когато бяха три пъти във властта не направиха нито един булевард или шосе, нито една магистрала, южна или северна тангента.

    Коментиран от #12, #13

  • 4 Рики

    10 5 Отговор
    Почваме да спираме вече и търсим всякакви причини .Накрая парите за пътя ще се окръдат отБСП. Това е като да не ям, че зъбите ще ми се развалят .
  • 5 гражданин на България

    9 3 Отговор
    Колко човека е имало на тази среща с протестиращи? От снимките не личи да са повече от 20.
  • 6 Ivo

    2 5 Отговор
    А защо не приемета просто, че жената иска да направи нещо добро, има желанието да свърши нещо полезно за държавата, за народа. Със сигурност се опитва да промени БСП и успява.
    Какво направи Борисов от 2009 насам?!? За толкова време , което му дадохме да управлява и се подлъгахме, какво свърши? Нито доходи увеличи, нито икономика разви, съсипа държавата, изтегли голяма сума пари, които така и не разбрахме къде отидоха, защото не усетихме никакво добро от тея милиарди заеми...а корупцията, а това че е комбина с Пеевски, с ДПС? Защо премълчаваме това? Най-големите кражби за целия преход са направени от ГЕРБ...

    Коментиран от #15

  • 7 Гостенин

    2 1 Отговор
    Като цяло не сме свикнали някой да го е грижа за държавата, за нас и в случая си мислим, че тая жена ни мотае. Съмнявам се да ни мотае. Тя няма право на грешки и точно за това си мисля, че може да пооправи нещата. Ако ни излъже, то ще бъде изритана много по-бързо, отколкото е дошла на власт(ако дойде).
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Предложение

    2 1 Отговор
    Предлагам Курнелия Нинова и симпатизантите и да минават само по пътища които не са изградени от Бойко Борисов. Хем ще спестят разстояние ,хем и дупки няма по тях :D . Защо за 70 години комунистите в управлението на България не я направиха тази северна тангента!

    Коментиран от #11

  • 11 семи проф

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "Предложение":

    Защото ти направиха 500крупни завода ..
  • 12 Сретан

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Обективно погледнато":

    Защо не изритахте ТИКВАТА като съсъпваше държавата и я вкарва в дтлгова спирала...
  • 13 Сори

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Обективно погледнато":

    Защото се правят с ЕВРОПАРИ УМНИКО ....а България от кога е е в Европейския съюз
  • 14 Тиквата

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "случаен":

    Само това ,,женище '' може да смачка змията Герб...Още едно управление на Герб и България няма да я има
  • 15 ооооооо

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "Ivo":

    защото са тъпи и прости, като техния вожд Винету. Цървули, като него - затова го харесват!
  • 16 prost

    1 1 Отговор
    мутрата е прост като цървул и един крадец! човека му го каза директно - бай ХоЙ !
    днес и Нинова му го каза..
  • 17 Даниела

    0 1 Отговор
    Никой не може да ти направи това, което сам си направиш! Дори да се беше провалил на дебат лице в лице с Корнелия, щеше да е по-малкото зло. Сега Бойко умника тръгнал да води дело срещу юрист!!! Хвана се в капана! Ами, да му пожелаем успешно преместване където му е мястото! А който го е посъветвал да води дело - аз ще го почерпя!
  • 18 България

    0 1 Отговор
    Ако мутрите в България не са крадци, как ще станат мутри. Не Нинова, а целият български народ може да го каже. Можеш ли да го осъдиш?
  • 19 аааааааа

    0 1 Отговор
    моля да бъде изискано от Унгария филмираното разузнавателно средство/неправомерно присвояване на МПС/доказващо КРАЖБА на 4астна собственност от българска МУТРА. Аре тогава да видим кой е крадец и кой не е .
  • 20 гого

    0 1 Отговор
    Не е правилно да го нарича крадец - Борисов не е крадец - Борисов е криминален престъпник бивш сикаджия и рекетьор - за късопаметните ще припомня да прочетат докладните в уикито от агенти на ЦРУ и на американския посланник Пардю в които подробно се описва как Тиквата е прал пари от наркотрафик през банката на любовницата си Цветелина Бориславова и още много други подробности.Интересно защо Корнелия нама кураж да го попита за тези неща.
  • 21 696

    0 1 Отговор
    Боко, това ти го казват всички, целия български народ ли ще осъдиш! И децата знаят какво правите последните 8 години.
    Б Е З С Р А М Н И Ц И !
  • 22 Иво

    0 1 Отговор
    Бойко, това ти го казват всички, целия български народ ли ще осъдиш! И децата знаят какво правите последните 8 години.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове