795 2

При всички избори е имало опити за намеса от Турция

При всички избори е имало опити за намеса от Турция
Снимка: БТА
Венцислав Михайлов

При всички избори у нас е имало опити за намеса от Турция. Това заяви бившият директор на разузнаването ген. Кирчо Киров.

Пред журналисти той коментира, че службите винаги са били информирани за тези ситуации, при които е оказвана манипулация върху живеещите в Турция с право да гласуват у нас. Ген. Кирчо Киров оцени действията на ДАНС като адекватни по отношение на тримата турски граждани, изведени от страната.

Ген. Кирчо Киров е подсъдим за издаване на класифицирана информация. Прокуратурата твърди, че в интервю през 2014 г. бившият шеф на разузнаването е издал секретни данни по отношение на българин, задържан в Иран за пренос на наркотици.

Разследването е започнало по сигнал на сегашния директор на разузнаването Драгомир Димитров. Това даде повод на Киров да коментира, че това е поредният процес, който е част от войната, която се води срещу него. Срещу Киров има и четвърто дело, което той е спечелил на първа инстанция в Районния съд.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • честен бедняк
  Отговор
  1 00:17  22.03.17
  Този няма намерение да връща 5 те милиона. А може да усвоил и други милиони но той отклонява темата за милионите.щот не му е интересна темата.
 • ДогъзДоган
  Отговор
  2 07:32  22.03.17
  Турция тотално нарушава международни права и няма ли най-после да я турят на мястото и?! Обвинения без доказателства изсмукани от пръстите на краката... Завеждане на искове и дела за произшествия станали на чужда територия и във чужди териториални води това е директна намеса във вътрешни работи на друга държава. Това е агресия която е равна на обявяване на война!!!

Напиши коментар:


Публикувай