1 237 13

Орхан Исмаилов: Да отвоюваме свободата

Орхан Исмаилов: Да отвоюваме свободата
Венцислав Михайлов

Съпредседателят на Обединение ДОСТ Орхан Исмаилов се срещна с жителите на село Пет могили, Шуменска област. Заедно с него бяха и водачът на листата за област Силистра Корман Исмаилов и областните координатори на НПСД за Силистра и Шумен Орхан Кошуджу и Ферхан Ахмедов.

„Преди 27 години си върнахме имената, но не си отвоювахме свободата“, каза Орхан Исмаилов и подчерта, че Обединение ДОСТ е създадено, за да върне свободата и достойнството на хората. Той благодари на всички, които са имали смелостта да дойдат на срещата и ги призова да вдъхнат кураж на своите братя и сестри, защото страхът може и трябва да бъде победен.

„Обединение ДОСТ е новото движение, новата сила, която получава подкрепата на хората от цялата страна“, заяви Корман Исмаилов и призова жителите на селото да подкрепят Орхан Исмаилов с бюлетина номер 13. „Нашата битка е срещу господарите на политическата мафия“, посочи още Корман Исмаилов.

Съпредседателят на Обединение ДОСТ Орхан Исмаилов и заместник-председателят на НПСД Касим Дал подкрепиха Кемал Тинев, водач на листата на Коалицията за град Пловдив на грандиозен предизборен концерт в кв. Столипиново.

„Никоя партия до сега не е влизала тук, за да види как живеят хората в този квартал“, каза Кемал Тинев и подчерта, че той всеки ден е сред жителите на квартала.

Орхан Исмаилов заяви пред хилядното множество, че само Обединение ДОСТ може да промени бъдещето на хората и ги призова да подкрепят Кемал Тинев.

Силна и важна подкрепа за кандидата на Коалицията даде и основателят на НАРОДНА ПАРТИЯ СВОБОДА И ДОСТОЙНСТВО Касим Дал.

Срещата завърши с концерт на световноизвестната певица Кибарие.

България

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • всевишния
  Отговор
  1 09:57  22.03.17
  Като се чустват несвободни Орхан Исмаилов и всички от ДОСТ да вземат да се преселят в Турция и да си решат този проблем. Тъкмо ще ни отърват от това разделение, което насаждат и карат нацията да се дели. Идиоти нагли
 • Войвода
  Отговор
  2 10:02  22.03.17
  СМЪРТ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ПРЕДАТЕЛИ!
 • българка
  Отговор
  3 10:07  22.03.17
  успех на дост. на руските бг слуги ще им кажа че падението им няма граници.да обявят че ахмед доган е новия Васил Левски е светотатство
 • 8888
  Отговор
  4 10:17  22.03.17
  Успех на дост ли? Значи не си българка. Да не си пила татул?

 • Реалист
  Отговор
  5 10:22  22.03.17
  Имаха куража да се изправят сещу мафията,ако спечелят цял народ ще спечели.Бедноста,нищетата идва от мафиятаГоспод да накаже тези ,които им служат!!

  Коментиран от #12

 • Пеньо
  Отговор
  6 11:30  22.03.17
  Думата "рая" вече има ново значение-безропотното и безмислено гласуване за турските партии. Наколко коча ще намажат добра паша, а за останалите само стригане.
 • Сталин е бил прав
  Отговор
  7 12:27  22.03.17
  РАЗТРЕЛ...
 • ЩЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕ
  Отговор
  8 12:40  22.03.17
  Управляващите мутри от ДС/КГБ или да си ходят в Русия или да се готвят за война в България.
 • Коя свобода не си отвоювал?
  Отговор
  9 13:34  22.03.17
  Каква свобода имат българите в Турция, Гърция, Сърбия и Румъния? Тук законите са едни за всички! Език, религия, традиции, обичаи, носия, имена и права имате ПОВЕЧЕ и от православните! Вие имате две гражданства а ние Турско нямаме дето сме били по Одринско! Вие имате собственост неприкосновена и призната в България а православните нямат такава превилегия от Турция ! Вие имата признат трудов стаж и пенсии изплащани на наши граждани живеещи постоянно в Турция а ние нямаме и грош от Турция! Вие имате своите имета съгласно вашите желания а в Турция няма едно православно име ! Вие можете да разговаряте на своя език а в Турция българска реч няма! Вие имате права да строите храмове и да ги ползвате а в Турция няма християнски такива въобще! Да като музей има но музей! А вашите са достъпни! Ние считаме за достойнство че живеем в мир а в Турция Кюрдите са терористи защото нямат там туй което вие имате ТУК при нас! Орхане ти си играеш с КИБРИТА момче! Задръж воловете че ще изтървеш управлението ако пощуреят! ГОЛЯМ ЗАЛЪК си решил да лапаш ама ще се задавиш! Етнически дразги не разигравай, остави хората на мира! А вие горе може да се ритате както искате! Нас ни оставете! За вас да мрем нещем !
 • До ще дойде време - хлопа ти дъската бе
  Отговор
  10 13:47  22.03.17
  Йордек! Ти книга в ръка държал ли си ? Ако има някой претенции към наша земя, затуй че са били някога тук, ТО НИЕ СМЕБИЛИ ТУК ПРЕДИ ВАС от 681 ВА година! Ако у нас, днес има мюсулмански българско население, бивеещо в покой, би следва да се счита като благородно отношение на целият български народ! Това ме е повод за ревизия на миналото! Ние няма да ходим никъде! И диктат не ще търпим!
 • гъст
  Отговор
  11 17:10  22.03.17
  който иска майка т-я,сбогом, границата е отворена!!
 • 12 17:20  22.03.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • свободия
  Отговор
  13 17:51  22.03.17
  ДОСТатъчно глупости се наслушахме, като не се чувстват свободни тук прав им път към "свободна" Турция. Никой не ги задържа и не им пречи нито тормози, така че не знам какви блянове имат лидерите на тази гаДОСТ ! Етническите партии са забранени, единственият официален език е български останалото е закононарушение ! Ак не им изнася да се оплачат на султана !

Напиши коментар:


Публикувай