668 4

СДС-София с отворено писмо до столичани

Мартин Христов

От СДС - София отправиха официален призив към всички столичани.

"Битката на тези избори ще бъде за запазване на демократичните постижения на България". Това се казва в отвореното писмо.

Ето и пълния текст:

Скъпи приятели,

София е градът, от който започна нашият път към свободата. Път, изстрадан след 45 години комунистически режим. Синя София даде надежда на цяла България, че демокрацията е изборът, от който няма връщане назад, че всички десни хора ще се обединим и ще зачеркнем веднъж завинаги мрачните тоталитарни страници от нашия живот.

Цялата енергия и сила на свободните хора беше насочена към битката с наследниците на червения режим и техните ментори от Държавна сигурност. Вярвахме, че тази битка ще бъде успешна и за няколко години ще превърнем България в истински демократична европейска държава.

Еуфорията и идеализмът на младостта ни попречи да прозрем истината. Старият режим се беше подготвил да превърне своята политическа власт в икономическа. Да открадне парите на България и да ги даде в ръцете на партийните величия и техните наследници. Но освен това престъпление, комунистите и тяхната пропаганда успяха за 28 години да внушат на голяма част от българите, че демокрацията е мръсна дума. И само преди няколко дни този заговор получи своето потвърждение с думите на Корнелия Нинова, че демокрацията ни е отнела много неща!

Затова битката на тези избори ще бъде за запазване на демократичните постижения на България. За отстояване на нашата кауза – достойна държава в евроатлантическата общност! И тази кауза може да бъде защитена само от силно дясно представителство в парламента. От хора, които са доказали през годините, че не отстъпват от избрания демократичен път и дават силен отпор на опитите на наследниците на БКП да ни отклонят от него!

За съжаление някои политици, определящи се като десни, не можаха да прозрат тази опасност и решиха да хранят личните си амбиции и незадоволено его. Те за пореден път разцепиха дясното, точно преди тези толкова важни избори. Те няма да влязат в парламента и техните гласове ще отидат за първите по сила партии. Голяма част от вота за тях ще се прелее към БСП.

Затова сега е много важно да мобилизираме силите на всички демократи и да подкрепим дясната коалиция, която ще влезе в следващия парламент – „Реформаторски блок – Глас народен“. Колкото повече народни представители имаме, толкова по-силна ще бъде нашата група. А това е важно, за да дадем подобаващ отпор на БСП и нейния вечен партньор ДПС.

Единствената алтернатива на тази коалиция е силно дясно центристко управление и продължаване на реформите!

Нашият призив към всички десни хора в София, е :

Подкрепете ни с номер 21, за да не осъмне България с правителство на БСП и ДПС!

Нека на тези избори покажем, че демокрацията в България няма алтернатива!

София / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 8888
  Отговор
  1 11:32  22.03.17
  Каква свобода бе смешници!? Та нали вие направихте най - дивашката привативация? Пропаднахте с гръм и трясък на изборите.После пръкнаха ндсв. Те продължиха пъкленото ви дело. След тях изтипосаха герберастите, та от трън на глог. Народът се наскача, наверва и така оголя, както 2-те световни войни не можаха да сторят. Фабриката за илюзии , която ви избълва здраво забоксува. Баламите са вече кът. Има сериозна предпоставка да не влезете в следващия парламент и досегашните ви другарчета с удоволствие могат да стоварят всички грехове на вашите глави и после : Ко стаа?... Мъка, майка, мъка.
 • Бате Любо
  Отговор
  2 11:45  22.03.17
  ООООО - На тези сме им яли попарата...
 • росен
  Отговор
  3 12:34  22.03.17
  Сегашното СДС е инкубатор на ренегати като Е. Михайлов. След идването на Иван Костов за ваш шеф, от тогава вие нямате нищо общо с принципите и каузата на СДС. Затова и хората не ви вярват и не искат.
 • въй
  Отговор
  4 17:08  22.03.17
  кво напрай сс ,само пълни свойте гуши,джобове и хора!

Напиши коментар:


Публикувай