2 049 10

Кой се страхува от Обединение ДОСТ?

Мария Атанасова

Обединение ДОСТ обяви още с учредяването си своята цел – борба със статуквото, задкулисието и феодалния модел. Отговорът им беше светкавичен. Всички политически партии и целият държавен апарат се включиха в наказателната акция за унищожаването на Обединение ДОСТ. Това пишат в официално обръщение до медиите от централния предизборен щаб на ДОСТ.

На какво е подложена Коалицията?

•Масирана атака в медиите, които приписват на Обединение ДОСТ антинационални и противоконституционни дейности;

•Манипулирани социологически проучвания, които ни дават резултат от изборите под процент;

•Яростни нападки от лидерите на всички политически партии, които се надпреварват да обясняват колко опасна за националната сигурност е новата Коалиция;

•Натиск от местната власт над хората в страната, които подкрепят Коалицията;

•Показни полицейски акции без основания и реални обвинения, масови арести на наши членове и симпатизанти в страната;

•Блокиране на границата и насилствено възпрепятстване влизането на български граждани в страната;

•Ограничаване на задължението на български граждани, които живеят в конкретна чужда държава, да упражнят правото си на глас от политици, които настояваха да бъде приет закон за задължително гласуване;

•Опити да се предизвика дипломатически скандал като се обвързва политиката на нашата Коалиция с Република Турция;

•Президентски съвет маскиран под удобния предлог за гарантиране на сигурността на държавата.

Списъкът продължава да бъде допълван и в момента от тези, които се описват като демократи, патриоти и държавници. Яростните атаки са показател само за едно, че Обединение ДОСТ е на правилния път и че демокрацията в България е само на книга, книгата на 27 годишния ни срам.

Съпредседателите на Обединение ДОСТ Лютви Местан и Орхан Исмаилов са единни, обединени и по-силни от всякога във волята си да продължат да водят тази неравностойна битка, защото осъзнават, че моментът е исторически, а мисията на коалицията е над всичко.

Кой се страхува от Обединение ДОСТ? Статуквото, задкулисието и феодалният модел, които стягат своите обръчи, но са безсилни да унищожат Обединение ДОСТ - единствена и последната алтернатива на милиони български граждани за свободен избор и реална демокрация. Единственият отговор на честните хора е номер 13 от интегралната бюлетина!

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Възмутен
  Отговор
  1 09:29  23.03.17
  По явна агитация за национално предателство партия, основана на етническа основа, зад която стой диктатора Ердоган, не бях виждал! Срамота!
 • помак
  Отговор
  2 09:34  23.03.17
  Всички ! ДОСТ 4%...ДПС 3% и ПРЕХОДА свършва ! Доган в КАУША и всички далавери на светло !

  Коментиран от #9

 • Антей
  Отговор
  3 09:43  23.03.17
  БЕЗРОДНИЦИ!!!
 • 8888
  Отговор
  4 09:59  23.03.17
  Всеки нормален се страхува от такива нагли престъпници. Затова всеки българин трябва да гласува,а не да бездейства.

 • Гост
  Отговор
  5 10:32  23.03.17
  Сичкото м....л за ПРОСТ
 • БАЛКАНСКИ
  Отговор
  6 10:52  23.03.17
  Понеже тази партия нарушава , кръглата маса на статуквото , и се обяви за черната овца . Дост и Марешки са първите партии , които ще обърнат палачинката , те това е истината. Предполагам ще има и други нови не зависими партии от статуквото. След 27 годишно мамене на електората от едни и същи олигарси , които въобще не се срамуват че станаха свръх богати , а хората обедняха , та крайно време беше да се усетим че нещо не е наред в нашата държава. Няма да гласувам за старите тюфлеци и кифлички

  Коментиран от #7

 • кроко
  Отговор
  7 12:59  23.03.17

  До коментар #6 от "БАЛКАНСКИ":

  Всички в ДОСТ са бивши членове на ДПС до миналата година - значи са същите престъпници, местни феодали, които подтискат турския етнос и са част от статуквото. А дост дори ще работи за ислямизацията на турците и турчеещите се, защото е в интересите на султана им ердоган. Марешки пък се възползва от статуквото - всяка година 1 милиард се губи от контрабанден внос на горива през складове на които не са свързани с НАП, и "статуквото" му позволява да внася и продава по-евтино за да трупа популярност, да влезе в парламента и да работи за същото статукво - складовете да си останат в същото положение и да има картел на горивата. Та, я ни обясни как тези щели да обърнат палачинката?
 • ЕЛЕ
  Отговор
  8 14:53  23.03.17
  Комунистите се страхуват. Страх ги е, че няма да могат да си харчат милиардите откраднати от мършавия народ. Доган е руски мафиот, не знам защо представлява турското малцинство в България ?
 • Някой
  Отговор
  9 21:30  23.03.17

  До коментар #2 от "помак":

  И Ердоган в затвора.
 • гост
  Отговор
  10 17:19  24.03.17
  Гаргите

Напиши коментар:


Публикувай