605 2

Вандали потрошиха лампите в Созопол

Стефанаки Йоанис

Десетки осветителни тела са изпочупени на крайбрежната алея в района на морската градина в Созопол. Освен стъклените модули, зверски са потрошени и лампите, а от ударите са компрометирани и металните стълбове, на които са закрепени осветителните тела, съобщава местен сайт.

За масовото повреждане на общинската собственост е уведомено Районното управление на полицията в града. Издирват се хулиганите, които са нанесли сериозни щети на осветителните тела. Общинските служители започват огледи на всички осветителни тела в града, за да бъдат приведени в изправност за предстоящия туристически сезон.

Община Созопол започва мащабна подмяна в целия град с LED осветителни тела, което ще гарантира както цялостното осветление на града, така и икономии от средствата за осветление.

Ръководството на общината апелира към гражданите на Созопол да пазят общинското имущество и, ако станат свидетели на нови вандалски действия, да алармират за това органите на реда, за да можем с общи усилия да опазим общинското имущество и Созопол да посрещне туристическия сезон по-хубав, осветен, безопасен и гостоприемен.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Самагончик
  Отговор
  1 08:26  26.03.17
  -За комуниста е без значение....!!!!
 • Кмета жив ли е в Зозопол ?
  Отговор
  2 15:01  26.03.17
  Що за градска управа, която не е организирала наблюдение на обществените места - улици , паркове, плажове, търговски улици, училища , болници, ресторанти! СПИ негово Безгрижие Г-н КМЕТСКИ! Мъртви души за общественици! Толкоз лампи са потрошени и никой ни чул , ни видял? И полицията няма информация?! Туй мирише на ГНИЛО! А иди в чужбина и се опитай да пипнеш собственост на града или да минеш по тревата в парк. Парковата полиция е като оси! А у нас още е заспал Ориент експрес!

Напиши коментар:


Публикувай