24 Март, 2017 19:34 2 304 11

Нов спор между Елена Йончева и Бойко Борисов

  • спор-
  • елена йончева-
  • бойко борисов

Нов задочен скандал между Бойко Борисов и Елена Йончева. В ефира на NOVA, лидерът на ГЕРБ заяви, че Йончева е била уволнена от президентството.

Това предизвика реакцията на журналистката. Тя обвини бившия премиер в лъжа.

От президентството също опровергаха Борисов. Шефът на кабинета на Румен Радев обясни, че Йончева не е била гонена от администрацията на президента, а е напуснала, за да влезе в битката за парламента.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    15 25 Отговор
    Да-сама си е подала оставката,за да не бъде принудително изхвърлена.А истинската причина не е че е искала да се впусне в политическата надпревара,А че е била плътно обвързана с руското разузнамане и е било невъзможно да й се предоставя класифицирана информация от службите,което пък си влиза по закон в длъжностната й характеристика.

    Коментиран от #8

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Йончев Елена

    10 16 Отговор
    Климакса не прощава, нищо че е "майка " на бебче, да е живо и здраво детенцето. Голям зор ще види с мама с тези наченки на скрофясване още от сега.
  • 4 МММ

    18 15 Отговор
    На тоя комплексар мозъка му липсва напълно. Вероятно е паднал от джантата на главата си. В Брюксел го съжаляват, че е умствен инвалид и затова го галят бащистински по тиквата, а Юнкер го и дарява с по някоя целувка по темето и нашия залага България само и само да си доизкара детската градина там!
  • 5 БЪЛГАРИН

    8 5 Отговор
    Тикво, стига отклонява фокуса и стига се оправдава с накой друг. На калпавана ракета космоса и крив.Хората се усетиха...рахата ти свърши, оправяй се с господарите и хранилките си сега!
  • 6 Българин

    7 5 Отговор
    Тази пак се прави на светица в навечерието на изборите. Омръзна ми вече,а още не е влязла в политиката.
  • 7 Готвача

    3 1 Отговор
    До оня с коня.
    Искам да не вземеш на работа в вашата фирма (групировка).
    Ще дам банкет с horse meat.
  • 8 Поп Грую

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    Чадо, ако на Йончева й бяха отказали допуск до класифицирана информация, това щеше да е новина № 1 по всичките медии. Което не се наблюдава. Извод - лъжеш, и то неумело.
  • 9 уплашен

    3 2 Отговор
    Тази е като пепелянка, не му завиждам на мъжа й, че се е и размножила
    на дърти години, след като се скита къде ли не, сега вече ще гледа
    бебе и ще политиканства.
    Такива жени като нея, Курито, Мигленчето, Татянчето и още др. като тях, картечарки-устатници са най-неприятни и отвратителни за очите и ушите ми.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 декстоп

    0 0 Отговор
    Баце явно вижда предизборно всичко в синьо и бяло, в еропейски цветове и дори в ловенето на мишки от котките вижда политическа интрига? Ето до какво води амбицията да си вамбър Уан? Страшно нещо е политиката - все трябва да си пазиш шишарките от опозицията и да рита шишарките на опозицията, ако искаш да си медиен лъв намбър Уан и на постче? Но г-жа Йончева гледа наистина на снимката, като сритана в шишарките? явно политическото либидо на повечето ни политици е така грандоманско, че малко да ги настъпиш и почват да вият като койоти? А футболистите са по-издръжливи. затова всеки кандидат политик, трябва задължително да играе поне 2 години Футбол преди дас е кандидатира за политик! това ще ги научи да не цзуват съдията заради картони-вотове и да не ритат шишарките на опонентите от другия отбор, понеже пак може да има картон или ответен удар по шишарките... Едно на нула за Йончева в този мач. Оказва се, че е по-добра в центъра на терена?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове