394 4

Радев: Гласувам с надежда за всички българи

Мартин Христов

„Гласувах с надеждата на всички българи за една по-добра, модерна и проспериращата България“. Това заяви пред журналисти държавният глава Румен Радев след като гласува в изборите за народни представители. Президентът благодари на изборната администрация и на полицаите, гарантиращи сигурността на вота.

„Правителството е взело всички мерки и съм убеден, че изборите ще протекат спокойно. Както вече подчертах България е правова, демократична държава“, каза Румен Радев.

В отговор на въпрос държавният глава призова за бързото съставяне на правителство. „След всички „престрелки“ между партиите и тежките обвинения, надявам се, че те ще проявяват разум и национална отговорност и дори с цената на компромиси, които са неизбежни в тази обстановка, ще имаме възможно най-бързо съставяне на правителство“, посочи президентът. И добави, че е готов да изпълни конституционните си задължения в рамките на процедурата по провеждане на консултации и връчване на мандат.

Помолен да коментира дали има външна намеса в парламентарните избори, президентът призова да се изчака края на изборния ден. „Ще чуете моята ясна позиция, касаеща суверенитета и независимостта на България”, подчерта още държавният глава.

София / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Самагончик
  Отговор
  1 10:52  26.03.17
  -Руская Сказка....Бистра здавай миня тибя ненужна....!!!!!
 • ЮЮЩ
  Отговор
  2 10:54  26.03.17
  Мутрата Борисов по заказ от Русия те направи президент, за това избраха Цачева за да подпомагат Русия !
 • Гост
  Отговор
  3 11:04  26.03.17
  Тролчета не спите ли бе душици :))))
 • истина една
  Отговор
  4 18:12  26.03.17
  Президентска република с Радев Президент всички други по Румънския метод Давайте да ги почваме

Напиши коментар:


Публикувай