Last news in Fakti

1 Април, 2017 09:33 1 774 17

Джамбазки: Съжалявам за сцените на границата

  • ангел джамбазки-
  • вмро-
  • граница-
  • българия-
  • турция-
  • обединени патриоти-
  • съжалявам-
  • герб

Най-възможно е правителство на ГЕРБ и Обединени патриоти

Джамбазки: Съжалявам за сцените на границата - 1
Снимка: БТА

Съжалявам за случилото се на границата. Беше грозна сцена. Това заяви евродепутатът и зам.-председател на ВМРО Ангел Джамбазки.

Думите му са по повод блокирането на българо-турската граница при ГКПП „Капитан Андреево“ по време на изборите.

„Платихме политическата цена. Мисля, че това е една от причините за по-ниския ни резултат на парламентарните избори. Но това е вторият план. Чисто човешки част от кадрите бяха грозни и аз съжалявам за тях в лично качество“, заяви Джамбазки пред Нова телевизия.

Ангел Джамбазки коментира и преговорите между ГЕРБ и Обединените патриоти за сформиране на кабинет.

„Въпросът на разговорите с ГЕРБ беше има ли желание за обща работа, има ли възможност да се случи обща работа – засега изглежда, че има. Най-възможно към днешна гледна точка е правителство на ГЕРБ и Обединени патриоти“, подчерта евродепутатът.

По думите му правителство с участието на БСП, което предлага Валери Симеонов, е „трудна работа” по много причини.

„Според мен няма да се случи”, заяви Джамбазки. Според него е по-възможна коалиция между ГЕРБ и Обединените патриоти, като този път и те ще искат министерски кресла.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 даката

    9 4 Отговор
    тия чалгапатриоти са позор. коалиция от порнографски фотограф с досие за кражби и фалшиво медицинско за да не ходи войник плюс потомствен доносник и алкохолик и един имотен измамник от бургаско
  • 2 Morgoth

    4 1 Отговор
    Май едната критична точка в преговорите, отношението с Турция, вече е решена. Да видим какво ще правим с пенсиите и мажоритарния вот.
  • 3 Гост

    10 3 Отговор
    Нали спечели изборите,за какво да съжаляваш,на следващите избори пак на границата върви.Вече им хвана цаката на турчолята.
  • 4 случаен

    11 6 Отговор
    "Патриотите"! Всички до един са трудни за възприемане! Поведението им по време на изборите беше хулиганско и срамна за България. Свикнахме с безсрамието, приемането за нормално грозното поведение, политици, които отдавна нямат място на политическсата сцена. Какъв патриот е Сидеров, какъв патриот е Каракачанов и всички останали бараби. Това просто не е сериозно. Демонстрация на ниска култура, несъобразяване със законите и хулиганско поведение, от страна на Сидеров постоянно. Дано напредналата му възраст му попречи да буйства. Става все по-безнадеждно. За печелившата партия задълженията стават все по-сложни - дали да управлява, или да се бори с невменяеми коалиционни партньори?!

    Коментиран от #11

  • 5 Хасан

    9 13 Отговор
    Това на границата беше продължение на" възродителен процес".. Трябва да има съдебно дело
  • 6 фус

    7 2 Отговор
    "Съжалявам за случилото се на границата."
    1-ви Април ?
  • 7 До Хасан

    9 3 Отговор
    А може ли да се купуват гласове със билети и месо?Може ли да се регистрира етническа и религиозна партия с управление от чужда държава и не скрита задача да създава етнически безредици в България?Ако в Турция има подобна партия с цели да руши Турската държава и турските власти не я обяват за терористична е не избият и вкарат в затвора нейните членове,тогава може да се вслушам в думите на Хасан -Достан и да се съглася с някой от тях,но за сега чета само мнението на двуличен представител на доказано двуличен и много коварен народ....
  • 8 ААААААААЪЪЪХ

    5 2 Отговор
    Ах ти мръс....... , имитирал си за да пичелиш . Всичко е било театро.значи не сте такива , за каквото се представухте, демек ИЗМАМА. Ще го имам в предвид за следващите избори.
    ЩЕ МИ ДОЙДЕШ ТИ ПАК.
  • 9 ОБЕКТИВНО

    4 6 Отговор
    На следващите избори на истина искам турция да им помогне , та ще се видят 101% като по времето на бай Тошо бяха 99% .Ще искам официана помощ за съдействие и подкрепа във всяко отношение.
    ПЪЛНА ПОДКРЕПА.
  • 10 БУСТАН БУСТАНОВ

    1 6 Отговор
    Джамбазче, Колко съм огорчен , нямам думи. За туй на следващите избори с най голямо желание , мерак ще подкрепям уважавания , и обичания гн. ЛУТВИ МИСТАН . ЩЕ МИ ОЛЕКНЕ , ГАРАНЦИЯ.
  • 11 кроко

    8 3 Отговор

    До коментар #4 от "случаен":

    Много сте се събрали тука, дето обичате да плщете по българите и България при всеки повод!

    Незаконно или не, блокирането на границата е морално правилно. Защо не се загрижихте за онези, които демократично ги товарят по рейсовете и под строй ги пращат да гласуват в България за точно определена партия. Това е законно, но е неморално! А със съсед като ердоган, мисля че всички начини за неутрализирането на влиянието му са управдани. Мислите си че е шега работа, обаче чуйте го хасан с приказките му за помашка държава, колко хубаво било по турско робство, как турция била велика сила и имала право да се меси в работата на по-слабите: е това е истината за намеренията на турците и турчеещите се в Българи. Не осъзнавате ли че е опасно турция и ердоган да влияят в България?!
  • 12 ГЕНЕРАЛ ЧОЧООЛУ

    5 0 Отговор
    НАЙ-ДОБРЕ ДА ДОЙДАТ ТАНКОВЕТЕ....
  • 13 Хасан

    4 2 Отговор
    Преди 10 години тия хора гласуваха за Първанов.. След това за Цецка Цачева и Герб.. Много пъти за ДПС.. А и сега също и не само за Дост а И за ДПС
  • 14 Хасан

    3 2 Отговор
    Кроко.. Недей да настройваш хората към мене.. Аз само си казвам мнението.. Така си мисля и това е

    Коментиран от #15

  • 15 гост

    3 2 Отговор

    До коментар #14 от "Хасан":

    Защо не спреш да пишеш коментари за една / 1 / седмица ? Излез в отпуска, почини си малко ! Нека и други хора имат право на мнение , а ти чети и размишлявай ! Ще ти е от полза !
  • 16 Хасан

    0 0 Отговор
    Тая седмица отивам в Испания. На море.. Украинката ще дойде. Така че ще се отървете
  • 17 незнайко

    1 0 Отговор
    Джамбазки защо съжаляваш за нещо което е ПРАВИЛНО ? 500 години са ни владяли и сега искат същото. Защо се върнаха, след като избягаха по време на възродителния процес ? ЗАЩОТО САМАТА ТУРЦИЯ НЕ ГИ ИСКАШЕ НЕОБРАЗОВАНИ. Българските турци не зачитат това, което им е дала БЪЛГАРИЯ и това е факт. ТРЯБВА ЗАКОН, ЗА ВСЯКО НОВОРОДЕНО ТУРЧЕ В БЪЛГАРИЯ, ПЪРВОТО ИМЕ ДА Е БЪЛГАРСКО !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове