Last news in Fakti

5 Април, 2017 14:56 19 412 26

Милионерът от Ямбол: Страхувам се за живота си

  • джакпот-
  • милионер-
  • ямбол

Страхувам се за живота си, след като станах популярен със спечелените пари, разказва Димитър Митев, който с билетче от 8 лева преди седмица стана притежател на 12 милиона лева.

"Явно ми е било писано печалбата да дойде в дните на най-голяма мъка. Почти седмица беше минала, откакто чух по телевизията, че джакпотът е паднал, но все не ми оставаше време да проверя. Когато все пак го сторих, не повярвах на очите си, на три пъти пъти проверявах цифра по цифра...", разказва мъжът.

В продължение на цели две години дебнал късмета си ямболията. Роденият на 26 април 1956 година в село Бояджик професионален шофьор решил да откаже цигарите и ги заместил с ежедневно талонче с едни и същи числа.

Първата по-голяма печалба го споходила през февруари, когато нацелил 4000 лв. Тогава се замислил дали да не спре, но махнал с ръка – ако има нещо да се случва, защо да му пречи. Междувременно тежко заболяла майка му, в продължение на един месец до деня на кончината й на 23 февруари бил плътно край нея.

"След като убиват хора заради десетина лева в джоба им, какво ще им попречи някоя вечер да ми влязат вкъщи. Един удар с тоягата по главата й... край с мене. Сега си давам сметка защо богатите не са щастливи и нямат спокоен сън...", разсъждава човекът, който през целия си съзнателен живот е работил единствено като шофьор, а личното му возило е старичък "Ситроен".

Щастливецът възнамерява да изключи за дълго мобилния си телефон и поне за месец да потъне в неизвестност, пише "Монитор".

Възприема като изключително лошо послание факта, че само два дни след като разбрал за печалбата починал братовчед му. Трагедията се разиграла на гробището в родното му Бояджик, докато вървяла панихидата край гроба на майка му на 2 април.

Вярно, покойникът бил на възраст и боледувал, но Димитър е категоричен, че пръст има и неочаквано споходилата го медийна слава.

"От ваши колеги журналисти чувам, че са започнали да ме издирват разни жени и че дори съм се съгласил на среща с една от тях. Няма такова нещо, от неприятности не съм имал време дори да почерпя приятелите си, камо ли да търся някаква връзка...", допълни той.

"Не смятам да се променям. Не се виждам зад кормилото на лъскава лимузина и по скъпи курорти. Свикнал съм да работя, не да хайлазувам, така са ме научили едно време. Вероятно ще взема някакво решение как да ползвам парите заедно с брат си", настоява Димитър Митев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЪРП

    60 0 Отговор
    ........ Роденият на 26 април 1956 година в село Бояджик професионален шофьор решил да откаже цигарите и ги заместил с ЕЖЕДНЕВНО талонче с едни и същи числа......"
    ......ТО АКО НЕ БАХА ТОЛКОВА НАГЛИ, ЩЯХА ДА ПРОПОВЯДВАТ МАНТРАТА ,ЧЕ "МИЛИОНЕРА" НА ВСЕКИ КРЪГЪЛ ЧАС ПУСКА ПО ТАЛОНЧЕ ОТ 8 ЛВ.............Е, КАК ИНАЧЕ ,ЩЕ СТАНЕТЕ И ВИЕ ТОТОМИЛИОНЕРИ?????!!!!!

    НАРОДЕ, ПРОДЪЛЖАВАЙ ДА СИ ДАВАШ ПАРИТЕ НА МАЗНИТЕ ОЛИГАРСИ ИЗМИСЛИЛИ НАЦИОНАЛНАТА ТИ ЛОТАРИЯ И ДА ЛАПАШ МУХИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 2 ЪРП

    62 1 Отговор
    НЯКОЙ ЗАДАВА ЛИ СИ ВЪПРОСЧЕТО, КАК БИВШАТА ШЕФКА НА ТОТОТО, СЕ СЪБУДИ ЕДИХ ХУБАВ СЛЪНЧЕВ ДЕН .....МИЛИАРДЕРКА????????????????????????????????????????????????
  • 3 Нина

    61 3 Отговор
    Нищо не си спечелил ,ти си кукла дето са и обещали няколко гроша да я показват .Ама дали и тях ще ти ги дадът, старче загубено с мафиоти не се дели само се губи . Като другите глупаци дето си търкат парите за хляб да пълнят касата на Пеевски . Пъп прост и глупав народ.
  • 4 дядо

    24 2 Отговор
    Преди няколко дена прочетох пак тук, че няма да му ги дадат на куп
    ами щели да му дават по 500 лв. ежемесечно, надявам се да е печатна грешка иначе човекът трябва да живее векове за да си ги получи, а като почине сигурно остатъка не се наследява. Що за правила са това, човека плаща 8лв. наведнъж а не по 1лв. месечно например и като спечели айде на разсрочено. Дано има такава опция като в нормалните страни ако ги искаш на куп, плащай скъп данък и остатъка е твой прави каквото ти хрумне. Поне ще можеш нещо да започнеш. а не някаква милостиня от 500лв. ( ако не е печатна грешка)
  • 5 пеевски

    49 0 Отговор
    ПОДРЕПЯМ ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ НА 100% И ВСЕ ПАК МИСЛЯ ЧЕ НЯМА ДУМИ С КОИТО ДА СЕ ОПИШЕ ТАЗИ РЕКЛАМА И ИЗМАМА ТОЧКА
  • 6 Скорпион29

    18 2 Отговор
    Не сме глупави
  • 7 гост

    43 2 Отговор
    Загледайте се кой виси по Лафките и търка талончета? Бедните, изпадналите, циганите. Тази лотария взима и последните пари на лековерни хорица като пропагандира надежда за спечелване на пари. Или тези хорица дават и последните си пари понеже си мислят, че ще спечелят големите пари.
    Лотарията изкарва раздаденото по 3, може и повече. Защо мислите лафките са на видимо разстояние една от друга и то с разрешителни получени за една нощ, постоени на нелегални места и пречещи на спирки и пешеходни пътеки, фалиращи магазинчетата около тях.
  • 8 АДВОКАТ

    54 0 Отговор
    Мой клиент наскоро обра една от въпросните лафки във Варна. Беше взел всичките около 200 талончета. Изтъркал ги и познайте- обща печалба в тях 80 лв.... Това е измама, печелят организаторите. Всички останали, които евентуално спечелят по-голяма сума, им се дава на вноски разсрочено във времето. След 3-4 години МАКСИМУМ когато играта стане непривлекателна и отшуми интереса към нея, ще обявят фалит и до там- никой няма да си види печалнбите изплатени до край.
  • 9 asoos

    36 6 Отговор
    Българите сме много прост и завистлив народ .Нека да му честитим късмета да е жив здрав и дълго да си харчи печалбата
  • 10 Гост

    40 0 Отговор
    И според мен националната лотария е голяма измама и заблуда за бедните. С моя позната която работи в поща , събираме билети от три месеца , не печеливши за да ги регистрираме на куп. Та за три месеца сме събрали почти един пълен човал с билети на обща стойност 13760лв Това са пари от дадени от пенсионери за три месеца . При нея най голямата печалба е била 100лв склонен съм да вярвам ,че по големи печалби от 100лв няма. Та тези билети ги регистрирах два дни с надеждата да ни изберат за втори шанс. Е познайте какво , едно голямо нищо. Това си е пълна измама.
  • 11 КРАВАРЯ

    12 7 Отговор
    Колеги, всичко което сте коментирали е извън темата, която в случая не е има ли смисъл от лотарията или е измама, а темата е "СТРАХУВАМ СЕ ЗА ЖИВОТА СИ"- Казано от един спечелил.... Та аз бих му казал- като се страхуваш- изхарчи ги тези пари да ги няма, и нема да се страхуваш
  • 12 Гост

    27 0 Отговор
    Другия вариант е , ако найстина ги е спечелил. Хваща самолета и заминава някъде където никой не го знае , и да си ги харчи със здраве паричките. Аз лично така бих направил. Тука си е за страх , като нищо ще го отрепат.
  • 13 681

    26 2 Отговор
    Отвратен съм от от въпросното предаване, които заради пошъл PR застрашават живота и нахлуват по този абсолютно нагъл начин в живота на спечелилите!! Според мен закона, при желание от страна на спечелилите, трябва да гарантира тяхната анонимност!! Отделно от това щели да му изплащат печалбата 20г.!!!
  • 14 Янчо

    7 2 Отговор
    Пишете човека да не се притеснява ,всички ще го пазят 20 г защото има да получава пари никой няма да го пипне ще е като злтната кокошка ..
  • 15 Авакум Захов

    12 1 Отговор
    Да ги даде на мен, аз не се страхувам !

    Въпроса е, че всичко е измислица, реклама и капан за балами...
  • 16 Vasik Atanasova

    20 0 Отговор
    ИДИОТИ ЗАЩО ПОКАЗАХТЕ ЧОВЕКА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА
    А НЕ ГО ОСТАВИХТЕ НА СПОКОЙСТВИЕ
    ТОВА Е НЕЩАСТИЕ
    А НЕ ЩАСТИЕ
    ЧОВЕКА ПОГРЕБАЛ МАЙКА СИ ПРЕДИ МЕСЕЦ А ВИЕ МУ
    ПРИЧИНЯВАТЕ ОЩЕ НЕПРИЯТНОСТИ
    И ЗАЩО НЕ МУ ДАДЕТЕ ПАРИТЕ
    НАКУП А ЩЕ ГИ ИЗПЛАЩАТЕ 20 ГОДИНИ
    ГОЛЯМА НЕСПРАВЕДЛИВОСТ В ТАЗИ БЪЛГАРИЯ
  • 17 вервам ви

    8 2 Отговор
    ще повярвам, когато Аз или някой мой познат спечели сума над 1000лв, а познавам многоо , които играят , аз същи доста съм играл и никои повече от 10-20лв макс не е печелил. Тоя Чича , ако му се даде едно 50 - 100хил , за дето го изтупаха пред всички и стана насила артист трябва многооо да се радва.
    Що така мисля ли ? Еми щото няма просто няма как и то точно в нашто мило родно Бг Господин олигарх мултимилиардер да даде на 12мил. на някой си байчо , иначе би било фантастатика.
    Сега ако някой , който се занимава с лотарията чете тука и се почуства засегнат да ми даде едно печелившо билетче с 500хил. и аз ще ги направя 5мил. обещавам ... връщам 2 и 3 за мен хех
  • 18 Dragunov

    13 1 Отговор
    Коментарите са верни ,само едно сравнение ,преди 1989г.,на спечелилите,държавата гарантираше анонимност!!
    Колкото ,един народ обеднява,толкова лотариините игри се увеличават!
    Надеждата умира последна!!
  • 19 Грую

    9 1 Отговор
    Пич не дрънкай глупости! Никой не ти иска живота. Искат парите. Всички искат само парите. Мисли вярно по този начин и се забавлявай ако наистина си спечелил. Адаптирай се бе човек към новата обстановка и най-важото: не давай пари на никого! Може да черпиш , но пари не давай! Запомни го! Иначе ще те побъркат разни крадливи откачалници да ти предлагат разни идеи за бизнес и какви ли не други щуротии. Прави само, което смяташ за правилно, но не давай на никого. Ще те намразят да знаеш, но те и досега както чувам не са те обичали много, като изключим човека, който си изгубил наскоро естествено. Така че това не бива да те тормози. Има и по-добри житейски ситуации, но ти съвсем не си за оплакване вече. Адаптирай се и изживей ситуацията с кеф.
  • 20 Ташунко

    6 1 Отговор
    Аз също се страхувам за живота си, някой некадърен ще ме блъсне, някоя тухла ще падне, мангал ще ме наръга, или ще се намукам и падна от моста, а и да кажа че съм бедняк българин.НЕМА КИНТИ.
  • 21 100000

    4 1 Отговор
    Преди година спечелих 100000лева от белетче . Веднага ги дадоха парите но като отидох във студиото те записваха предаването за другия месец и джакпота беше 5милиона а те казват ЗА ДРУГИЯ МЕСЕЦ ДЖАКПОТА Е ВЕЧЕ 6милиона продолжаваитеее :) как са разбрали че няма да го спечелят един месец незнам . Има минимални печалби на това което печелят те
  • 22 Врабеца

    0 0 Отговор
    За съжаление манталитета на цялата ни държавица е погрешен и все по-зле става!
  • 23 Peshtereca

    0 0 Отговор
    Аз съм от малък град, от който доста печеливши показаха по телевизията и 3-ма от тях познавам, единият ми е приятел и спечели 100000, след около 3 месеца, като начислиха данъци и други такси му изплатиха към 85000 и си взе апартамент, другите двама, за които знам спечелиха по 50, на единия банката директно му ги дръпна, защото имаше доста голям просрочен кредит, а третия си отвори малък сервиз с парите. Та наистина изплащат такива печалби, аз лично не купувам билети, защото нямам излишни пари, а и да имам не бих ги дал на Пеевски, но в града всички са се зарибили яко и на ден се купуват стотици билети именно заради тези, които спечелиха. Преди да им изплатят парите трябва задължително да ги снимат, интервюират и т.н. Абе зарибявка отвсякъде. Последните пари си дават за билети, вярно че някои печелят, но на фона на стотиците да не кажа и хиляди билети, които всеки ден се търкат в града това не е нищо.
  • 24 Philip Vidinov

    1 0 Отговор
    Дари ги и си запази някви до старините дядка
  • 25 Куню

    2 0 Отговор
    Бате Митко евала удари ги милионите ама едно не ми е ясно като знаеш че ще станеш известен и ще те е страх за живота защо изобщо играеш бе човек....
  • 26 Vankata

    0 0 Отговор
    Har4i si gi suzdrave i ne vqrvai na nikoi,osven edinstvenno i samo na sebe si.Taka e parite ne sa 4ak tolkova mnogo za kato nashata durjava se har4at burzo,za tova ne se pritesnqvai ot nikoi,budi spokoen i uveren,i ako imash nqkakuv vupros kum men shte ti dam suvet, budi v sebe si(0877734418)
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Всички градове