Last news in Fakti

19 Април, 2017 14:03, обновена 19 Април, 2017 17:34 28 833 85

Слави Трифонов: Готов съм да напусна бТВ (ВИДЕО)

  • слави трифонов-
  • слави-
  • шоу-
  • цензура

До 200 лв. за купуване на глас се дават по време на местни избори. Такива пари не се дават нито на парламентарни или президентски избори

Слави Трифонов: Готов съм да напусна бТВ (ВИДЕО) - 1

Насила няма да правя предавания. Както казват в нашата южна съседка – На сила хубост не става. Това заяви в края на пресконференцията си Слави Трифонов. Причината за нея беше спирането отново на епизод на „Шоуто на Слави”. Гост в предаването на шоуто трябваше да бъде журналистът Васил Иванов, който заяви, че напуска Нова телевизия.

Когато се стигне до систематично спиране, ще прекратим договора с бТВ, уточни Слави Трифонов.

Така той намекна, че не може да търпи да му спират готови предавания. Смятам, че бТВ трябва да са доволни, че имат едно качествено предаване, което носи и реклами, заключи Слави Трифонов. Той не отговори на въпроса дали би преместил предаването в друга телевизия, но даде да се разбере, че е обмислял такива варианти.

Снощи Шоуто на Слави беше спряно за втори път за последния месец. Това заяви на извънредна пресконференция Иво Сиромахов. Той отбеляза, че е странно една телевизия да спира разследване на цензурата в конкурентна медия.

Аз имам договор с bTV, според него аз не мога да спра предаване, защото ще наруша договора си и ще ме съдят те. Аз имам отношения с bTV, но те сами решават за програмата си. Аз съм партньор на bTV. Не съм техен служител. Те не могат да ми спират предаването, могат само да не го излъчат, уточни Слави Трифонов.

Слави Трифонов разкри как е поканил Васил Иванов. Нямам договорно право да прекъсна да правя предавания. Ако аз го направя, то ще дължа големи неустойки. Ако за трети път спрат мое предаване, то това ще е тенденция. Това заяви Слави Трифонов.

Слави Трифонов: Готов съм да напусна бТВ (ВИДЕО)

Васил Иванов от своя страна потвърди, че в Нова телевизия има цензура и той е избрал Шоуто на Слави, за да разкрие защо напуска Нова телевизия. Той обвини шефката на новините в Нова Тв Дарина Сарелска, че налага цензура в медията.

Разследващият журналист призна, че за последен път е бил гост на Слави Трифонов, когато бомба е била взривена пред вратата на жилището му.

През последните месеци снимах много разследвания и материали, но те ми бяха спрени и не бяха излъчени, уточни Васил Иванов.

Четирима кмета са свалени от постовете след мои разследвания. Да не забравяме, че през последния програмен период по линия на европейските фондове ще бъдат разпределени 17 млрд. лв., посочи разследващият журналист.

Слави Трифонов: Готов съм да напусна бТВ (ВИДЕО)

До 200 лв. за купуване на глас се дават по време на местни избори. Такива пари не се дават нито на парламентарни или президентски избори, припомни Васил Иванов.

След 2015 г., когато ГЕРБ спечели местната власт на петъчна оперативка ми беше забранено да снимам и да правя разследване на кметове и направените от тях обществени поръчки.

Последният ми репортаж, който беше спрян, е за корупция в съда, каза журналистът.

Васил Иванов призна, че през последната половин година е записвал всички разговори с колегите си медиите.

Той е записал дори и шефката на Нова телевизия Силвия Зурлева. Журналистът обвини Дарина Салерска, че е изнасяла извън медията данни за разследвания срещу кметове.

Дарина Салерска е снаха на депутата от ГЕРБ Недялко Славов. Оказва се, че докато не е бил в парламента, Славов е създал фирма, която се занимава с обществени поръчки. Недялко Славов е получавал 57 000 лв. от обществена поръчка, получена от своя кум Мирослав Янчев, кмет на Златоград, разкри Васил Иванов.

Твърденията си Иванов потвърди не само с обвинения, но и със записи. Пред журналистите той разкри, че е записвал разговори с колегата си Марин Николов, координаторът на предаването Антон Събев и шефката на Нова телевизия Силва Зурлева.

Първите двама потвърждават, че Сарелска е наложила цензурата на разследванията и директно е заявила, че не трябва да се разследват кметове.

Иванов стигна дори по-далеч. По думите му при едно от разследванията, относно обществена поръчка за кмета на Неделино за 1.5 млн. лв. се оказало, че градоначалникът е бил подслушван от ДАНС. Когато Иванов и Силва Зурлева били извикани в ДАНС, там им казали, че в екипа на Нова телевизия има къртица. На бележка служителите на агенцията написали, че къртицата на Дарина Сарелска.

Това бе потвърдено и от самата Зурлева на пуснат на пресконференцията запис.

"Аз не съм служител на Би Ти Ви, аз съм партньор на Би Ти Ви. Аз имам моя фирма и при мен работят колеги, с които съм от 25 години. На мен не могат да ми спират предаването, могат да не го излъчат. Аз съм партньор, независимо дали харесва на мениджърите, които са назначени от други мениджъри, които са назначени от трети мениджъри, които са назначени от собствениците на телевизията. Които сега се намират в САЩ и продадоха този огромен конгломерат от медийни фирми "Тайм уорнър" на фирма, която се казва "Ей ти ен ти" и втората по-големина телекомуникационна компания в САЩ", заяви още Трифонов в отговор на журналистически въпрос.

Няколко пъти той повтори, че не е служител на телевизията, която излъчва предаването му, а че има договор, който спазва. На няколко пъти също така той заяви, че предаването не е било спирано, а не е било излъчено.

"Дали Би Ти Ви се продава, дали Нова телевизия е продадена вече или не е продадена. Дали нейн собственик е Дидие Щосел, или не. Дали Делян Пеевски е собственик на тази или онази телевизия, това са само слухове, аз не мога да гадая. Аз съм партньор на Би Ти Ви на нейните собственици", продължи да говори Трифонов.

В писмо до медиите Слави Трифонов разкри, че е получил писмо от мениджмънта на БиТиВи да не интервюирам Васил Иванов.

В предаването гостът ми разкри изключително гнусни и скандални случаи на цензура и корупция, подкрепени с факти и записи, разкрива Слави Трифонов.

Той признава, че не се е съобразил с това искане на бТВ. Реализирах предаването, защото смятам, че истината и моралът са по-важни от всичко. Интервюирах Васил Иванов, след това получих отново писмо от БиТиВи, в което те искат да махна интервюто. Аз отново не се съгласих и предаването беше спряно, се казва в писмото на Слави Трифонов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дулсинея

    147 153 Отговор
    Кво , кво ?
    Виждам само че нещо не ви минават номерата !
    Кои е тоя Слави ? Некъв продавач май беше на мартеници .
    И какво сега вика ??? Не го чувам ?
    Кой го чува ? Аз не . Какво говори ? Аз не знам .
    Кои е тоя Васил Иванов ? Някъв платен журналист май беше ?
    Сега какво ? Решил да прави журналиста бизнес на своя глава и му резнали крилцата :)
    Стават и такива неща .
    Който се цепи от колектива ...Колектива му го нацепва :)
    И не мога да разбера какво толкова е станало че го пишат навсякъде и правят няква супер новина ???
    Журналист дето срещу пари премахваше хора ..Сега срещу пари от други хора започва да се опитва да маха други хора :)
    А Слави ? Кво ? Кой ?
    Майко мила .

    Коментиран от #4, #10, #30, #64, #72

  • 2 onq s konq

    34 88 Отговор
    На пръв поглед излиза че Слави се мисли за собственик на БТВ и едвали не е мачкан от ръководството като дисидент.Истината обаче е,че той има сключен договор с БТВ за ПОВЕЧЕ ОТ ЦАРСКО ЗАПЛАЩАНЕ и тия пари все пак трябва да се заработят!А как да се вдигне трайно падащия рейтинг на предаването му,което пък влияе изключително негативно върху все повече оредяващите мераклии да плащат баснословни суми за РЕКЛАМА във въпросната ТВ?Ами изходът е ИЗКУСТВЕНО СЪЗДАДЕНИ КОНФЛИКТИ от типа на "референдуми със забрана", поканени пък неприети в предаването "гости в нелегалност" и т.н.Просто сговор между Слави и управата на БТВ за КОНСПИРАЦИЯ В ИМЕТО НА ПЕЧАЛБАТА,пък вие пак си мислете за дългия като за разпнат Исус Христос!
  • 3 гост

    89 5 Отговор
    Всички знаем защо сме най-бедната страна в Европа.
    Еничарите да мълчат!
  • 4 Сульо

    69 32 Отговор

    До коментар #1 от "Дулсинея":

    Ех платените тролове нямате време за почивка, трудно си изкарвате едните 500лв на месец.... на мен ми е добре, защото работя с това което съм учил и заплатата ми е 3500лв чисто, а ти ще си останеш дребно заядливо човеченце задоволяващо некадърността си с подхвърлени левчета от партийната централка :D

    Коментиран от #5

  • 5 Дулсинея

    17 64 Отговор

    До коментар #4 от "Сульо":

    Аз лично не съм платен трол !
    Но май нещо на тебе ти бръкнах не където трябва и май няма да получиш пари за коментара за тази статия ...
    Аз съм човек който е доста навътре в нещата и изразих мнението си и не плюя никой !
    ТОВА СА ФАКТИ дето съм написал !
    Ама нещо май бръкнах не където трябва !
    А ти си се писал до момента с две или три различни имена с коментари !
    Кой е трола ? Аз ? Ха ха ха ....
    Срам просто ....

    Коментиран от #6

  • 6 Гост

    88 8 Отговор

    До коментар #5 от "Дулсинея":

    дори не си видял, че човека с ник "Сульо" няма как да пише с няколко ника, защото коментарите са основно от платени тролове като теб, които се радват, че са отрязали Слави!!!
    Само едно ми е чудно, как ще коментираш с промития си мозък, ето това:

    Публикувано във факти.бг:
    Журналистът обвини Дарина Салерска, че е изнасяла извън медията данни за разследвания срещу кметове.

    Дарина Салерска е снаха на депутата от ГЕРБ Недялко Славов. Последният е получавал 57 000 лв. от обществена поръчка, получена от своя кум Мирослав Янчев, кмет на Златоград, разкри Васил Иванов."

    За теб това няма значение ли, а платена подлого?
    Или няма значение, че Виктория Петрова води за носа всички в БТВ, а живее при депутатът от ГЕРБ Кралев?
    Как пък няма една журналистка в тези медии, която да не е обвързана с парите на ГЕРБ? Как пък няма една от тях на ръководна длъжност в медията, която да е омъжена за учител, лекар или инженер?
    А ти тролче, си тръгнал да плюеш Слави!

    Коментиран от #7, #81

  • 7 Дулсинея

    5 68 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    Надявам се модератор да премахне този коментар номер 6 защото е лична обида !

    Коментиран от #9, #11

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Пеньо

    67 2 Отговор

    До коментар #7 от "Дулсинея":

    Ти няма на какво друго да се надяваш, освен на същата тази цензура, защото нямаш факти! Човека не те е обидил лично, защото не си личност, а просто нечий памперс! Я да видим сега, дали пък мен ще цензурират!
  • 10 тролски

    37 5 Отговор

    До коментар #1 от "Дулсинея":

    Прост, наивен и глупав - типичен кофти матреал (българин).
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Дулсинея

    20 50 Отговор
    Между другото ...
    Кой е Слави трифонов ?
    Аз мога да кажа !
    Навремето взимаше пари от Мутрите !
    Държи се като Мутра / това всеки може да го види /
    Управлява екипа си като Мутра !
    Доста добри хора избягаха от него защото видяха за какво идва реч .
    И как аз да застана зад този човек който винаги е парадирал със тези си увлечения ?
    Знаем защо тази държава е на това дередже !
    Точно заради корупцията която се шири от високите етажи на властта !
    А корупцията до какво води ?
    До мизерия на обикновенния Българин !
    Пък нека Слави да ви е бог и защитник ...
    Мерси ! Ама аз не желая такива типове да ми защитават правата !

    Коментиран от #31, #60

  • 15 чичо

    40 3 Отговор
    Някакво нещо, нарекло се Дулсинея, полюции сипе върху клавиатурата и ги ръси в нета! Идея нямам как може да има същества толкова низки, но....Явно празното пространство в междоушието си казва думата!!! Впрочем - запази и тоя пост!!!

    Коментиран от #16

  • 16 Дулсинея

    8 38 Отговор

    До коментар #15 от "чичо":

    Чудя се само как може и се позволява един човек да може да пише под 10 различни псевдонима ???
    Съвет !
    Направете да има коментари само от фейсбук и регистрирани потребители !
    Един болен човек влияе на мнението на всички други с болните си амбиции да защити наркозависимия Слави Трифонов ! (то е само слух не го твърдя )

    Коментиран от #18

  • 17 Трифон Славеев

    9 10 Отговор
    На сила хубост не става, или казано на турски - Zorlem guzelik elmaz!
    Хахаха...

    Коментиран от #27

  • 18 Гост

    35 6 Отговор

    До коментар #16 от "Дулсинея":

    Вас в партийните централи по най-ниския коефициент за интелигентност ли ви избират?
    Толкова ли ти е мозъчето, та мислиш, че всеки коментар срещу тъпотиите ти е писан от човек с 10 ника?
    Нямам думи за самородната ти арогантност!
  • 19 чичо

    30 6 Отговор
    Нещото Дулсинея съвсем се шизофренира! Успокой се скъпи! Заработи си вече мръсните тролски сребърничета. Вземи си сега розовото хапченце и...докато те привикат отново към поредната порция помийка!
  • 20 Дулсинея

    8 46 Отговор
    На всички е ясно кой е Слави Трифонов, вчера зелените ми го спуснаха и като седнахме на една маса се разбрахме много бързо! Затова той е вреден за ДЪРЖАВАТА, разбрахте ли ме? Винаги съм посочвал всички с факти, а вие ми обиждате интелигентността, какво като имам девер в парламента? И без това вие винаги ще бачкате за 600 лв. които на мен ми ги дават за ден. Винаги съм си писала точно и тези които ме знаят ме съветваха одеве и аз съм за тях. Затова по-добре замълчете и не говорете глупости!

    Коментиран от #26, #33

  • 21 Глупак

    45 4 Отговор
    Не се карайте кой е Слави.
    Страшното е СКАНДАЛА, който на простия народ му е безразличен.
    МУТРИТЕ НИ ГРАБЯТ, ЗАГЛУШАВАТ МЕДИИ, И ЩЕ НИ УНИЩОЖАТ ДО 3 ГОДИНИ.
    Това народ ли е ???
    Вие хора ли сте ?

    Коментиран от #23, #28

  • 22 Vasik Atanasova

    12 34 Отговор
    уж е развлекателно ШОУ а там се въртят мръсни пари
  • 23 Лупи

    39 1 Отговор

    До коментар #21 от "Глупак":

    Барво! Точно това е проблема, разкрива се страхотен скандал за цензура, която всички знаем, че я има, но никой не разследва и когато идва деня на това разкритие се почва спор, кой е Слави Трифонов... жалка история... няма нищо случайно в живота, който живеем по простата причина, че сами си го създаваме.
    Вие разбрахте ли кое е най-главното в случея? Двете ни най-популярни и "независими" телевизии обслужват платени интереси. Ами утре Ердоган ще им плати да излъчват постоянно турски сериали(а, чакай то това е факт), да има платени репортажи за неговото величие и те ще го направят.
  • 24 гост

    8 12 Отговор
    Готов си или напускаш? Кое от двете?
  • 25 Не разбирам.

    31 1 Отговор
    Не разбирам, защо след като на избори редуваме ГЕРБ или БСП, или други от елита ,очакваме ПРОМЯНАТА. Някои ще кажат, че другите малки партии нямат опит и че и те ще крадат, и това е доста вероятно, но нали искаме някаква ПРОМЯНА, без да опитваме с някоя друга алтернатива, няма как!!! Ние сме малък, но много прост народ!!!
  • 26 Spas

    39 2 Отговор

    До коментар #20 от "Дулсинея":

    Аз лично не съм фен на Слави, даже ми е леко твърде самонадеян, но дори така няма как да кажем, че не вадят факти, които са верни! лошото е, че нищо няма да промени, нито той нито който и да е. Държавата е прогнила, медиите са платени, но това не е от сега, а от 25 години. Истината е, че в ако бяхме където и да е в Европа, сега щеше да има поне 3000 - 4000 човека в затвора, а тука за убийство влизаш минимум след 7-8 години, ако въобще влезнеш!
  • 27 Vasik Atanasova

    15 16 Отговор

    До коментар #17 от "Трифон Славеев":

    като не знаеш турски не се изразявай защото си смешен
    не е елмаз а е олмаз
    елмаз е сайт за запознанства

    Коментиран от #57

  • 28 до глупака

    4 27 Отговор

    До коментар #21 от "Глупак":

    Виж глупак, скандала е точно толкова важен колкото желанието на Г-н Иванов да изкара повечко парички. Свободата на словото е нещо прекрасно, но да се записват хора без да знаят с цел изнудване е ПРЕСТЪПНО ДЕЯНИЕ. Това е работа за разследващи журналисти, а не за шоумени.
  • 29 гост

    20 5 Отговор
    Доста, "л..на" по адрес на Слави Трифонов. Къде мога да започна работа, като драскач на "л..на"? Добре платено ли е? Кой? Какво?
    Работа ли? Я ме цензурирай те?
  • 30 ддд

    4 6 Отговор

    До коментар #1 от "Дулсинея":

    и ти беше малко бебе дето се е напикавало
    оаквало и оповръщало
    сега може даже да си завърпил 8 клас
    повечето съдят за хората какви са
  • 31 МSux

    29 6 Отговор

    До коментар #14 от "Дулсинея":

    Проблема е ,че си доста глупав, човек ти дава записани материали и факти за цензура и тъмни сделки , ти не обръщаш внимание на това, защото си зает да плюеш Слави. Глупав си сериозно, не съм фен на Слави, просто си адски глупав.
  • 32 ГЕРБ

    4 5 Отговор
    Вече нали има правителство? Да оправят нещата!
  • 33 Пеньо

    24 4 Отговор

    До коментар #20 от "Дулсинея":

    Толкова си елементарен, че приличаш на атакист. Хората ти го написаха няколко пъти, ама ти не вдяваш. Явно толкова ти са възможностите. Аз също не харесвам Слави, от години не гледам предаването му. Мисля също, че не може да пее! Но това изобщо не ми попречи да гласувам на референдума за предложенията му. А сега става въпрос за ЦЕНЗУРА, която е неприемлива във всичките и форми и затова подкрепям всеки, който е против нея!
  • 34 Дулсинея

    12 17 Отговор
    Недялко е добър човек и никога не е крал повече от 56 000 лв на куп, недейте го очерня излишно! И той деца храни и те карат мерцедес, каква цензура е тука, едно материалче съм спряла, голяма работа... аз съм ДИРЕКТОР! ЩЕ правя каквото реша! Вашето е цензура!
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 чалгата е вредна

    13 26 Отговор
    Страхотна новина, дано Слави напусне наистина или и той, като Пинокио плаш само гаргите.
    Много ще се радвам да сложат край на тази долнопробна халтура, не го гледам от години, но чалгата и простотията, която разпръсва е много вредна за младежите и хората с нисък интелектуален потенциал.
  • 37 Лупи

    2 1 Отговор

    До коментар #35 от "Чичо Малтус":

    4 часа мина, хапчетата пи ли?
    Ако си ги изгубил натисни звънеца, ще ти ги донесе един любезен едър господин в комплект с риза за разходка.
  • 38 misli posle govori

    21 4 Отговор
    Мислете за подмяната.Въпросите от референдума няма да решат нито един важен въпрос за нацията.
    По-скоро тук друго е важно:
    -фалшификацията на референдума истината е, че той беше успешен.Онези наши съграждани от Лондон само там имаше стотици, които не можаха да гласуват в секциите.Друг способ беше, че нямало бюлетини...
    -Проследете профилите на хората в управлението на страната.Аз много пъти съм Ви казвал, че ни управляват комунисти и децата на комунистите.Трябва да се разруши основата на тази система.
    -Бездушието в съдебната система.Троловете тук пишат че, гейовете от Европа са ни натресли тази система.Глупостти на търкалета, системата си е направена да тероризира и стресира нормалните българи, съвсем умишлено.Когато човек е поставен под напрежение трудно може да разсъждава адекватно.
    -Системата на полицията.Абе, Вие знаете ли следния факт.Нашата полиция приема т.н дарения от различни институции, фирми и т.н.Познайте какво означава това, когато се финансира тазкъв вид система..На кого служат тези еничари.Как полицаите заработват от улицата от наркодилърите, въпреки подаваните сигнали , с което рушат обществото ни. Оставете чалгарите и развлекателните програми.
    КАКВО ПРАВЯТ ИНСТИТУЦИИТЕ, ЗАЩО НЯМАТ ВОЛЯТ ЗА ПРОМЯНА.
    Системата е същата като през комунизма, с разликата че липсва законността с която липса обществото деградира.Това е, всичко се прави умишлено.Заводите кой ги купи, това са бивши номенклатурчици, единици са тези които от легален бизнес пор
  • 39 JUMP

    28 7 Отговор
    Слави е пич и въобще не му пука, в коя телевизия ще работи....
    Добре е, че разследващите журналисти се събуждат от летаргията си....
    ВНИМАНИЕ !!!!!!!!!!!!!
    НЕ ПИЙТЕ БИРА ПРОИЗВЕДЕНА ОТ БИРЕНАТА ФАБРИКА НА ХАСКОВО.
    ВЪВ ВОДАТА ИМА УРАН...............

    Коментиран от #42

  • 40 Ловеца на поршета

    12 23 Отговор
    Ами да напуска тоя халтураджия какво само ни плаши.
  • 41 Гост

    14 18 Отговор
    Да се маха че ми писна на тоя тъпите му предавания.ууууфффффф.
  • 42 Нема Бира

    6 3 Отговор

    До коментар #39 от "JUMP":

    Т. е. Каменица и без тва е гадна, а и хак да им е, че бутнаха пивоварната в Пловдив! Наздраве със Загорка, Шуменско и Пиринско!
    Славчо, обявявай часът и мястото на срещата, пък да видим нейсе...
  • 43 демокрация

    8 11 Отговор
    като е толкова читав гражданин и патриот Учиндолския що крие доходите си по Офшорки?сигурно е по- тарикат от редовия българин,на когото му садират дуп**о от данъци!а това,че из така наречените елек.медии е пълно с послушковци на силните на деня с огромни хонорар-едвали е новина за някого!
  • 44 Глупак

    32 7 Отговор
    Тъпаците наистина не разбират , че тук НЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА СЛАВИ.
    БОЖЕ,
    КОЛКО ПРОСТА ПАПЛАЧ….
    Пожелавам ви ГЕРБ И БСП Коалиция… .
  • 45 не е за вярване

    19 3 Отговор
    За съжеление,90% от вас са доста прости !!! :(((
  • 46 Митю

    7 1 Отговор
    Доста не компетентни исказвания в случия 2 птички пролет неправят едвали вапросния журналист е искал да осъмне с бомба прет вратата а на трифонов да му спирст предаването неги искарвам едвалине жертви но е учевидно че са неодобни за съжаление на доста оправници въпреки че не заслужават даги наричат оправници а по друк начин.............а нс тези хора които изразяват мнение на три годишно дете некаси замалчът затази българска земя са се жертвали хилъди хора мен ме боли за нашта мила родина а прецтаветеси ас дори несъм и българин та съвеснатс част в балгария и в чужбина сабудетесе
  • 47 све

    31 5 Отговор
    Гледах интервюто....
    Все още има хора, които се борят.
    Слави ,какъвто и да е, има гражданска позиция и за разлика от мършите, които го плюят, се бори за идеали и ценности.
    БРАВО
  • 48 Дулсинея

    5 15 Отговор
    Катови гледам ....
    Става ми болно .
    Точно заради това циганите и турците са номер едно .
    Защото Вече мозъцитеса ви промити !
    Жалко .
    Слави , Иван , Драган , Петкан !
    Мъртви сме .Това е .
    Евала на хората дето избягаха в чужбина.

    Коментиран от #54

  • 49 гларус

    10 17 Отговор
    Ако имаше цензура този татуиран чалгар с обеци не трябваше да се пуска на екран изобщо .Цяло едно поколение затъпя с неговото тъпо шоу
  • 50 Георги

    4 2 Отговор
    Според мен коментари с повече от 90% нехаресвания трябва да бъдат скривани и да има бутон за показване на коментара, и също така коментарите да се пишат само от хора регистрирани в сайта.
  • 51 Хахаха

    4 3 Отговор
    Не искаш ли и номера на банковата сметка с пълномощно…..
    Хахаха
    Идиот
    Хахаха
  • 52 семи проф

    14 9 Отговор
    БЕЗ СЛАВИ БТВ Е НИЩО ЕДНО НИЩО.......БТВ е ГЛЕДАНО ЗАРАДИ СЛАВИ.....БТВ ОТИВА НА БОКЛУКА БЕЗ СЛАВИ....
  • 53 КЪНЧО

    8 14 Отговор
    Слави Трифонов: Готов съм да напусна бТВ. АКО ТОВА СТАНЕ, ЩЕ БЛАГОДАРЯ НА МИЛОСТИВИЯ БОГ ЧЕ Е ЧУЛ МОЛИТВИТЕ МИ. ТОВА БЛУДКАВО ШОУ НА ТРИФОНОВ НАЙ-СЕТНЕ ЩЕ ПРЕСТАНЕ ДА НИ ДОТЯГА С ЩАМПАТА СИ ДА ВНУШАВА ЧЕ ПРОСТАЩИНАТА Е КУЛТУРА ВРЪХ НА СЛАДОЛЕДА.
  • 54 Росинант

    9 1 Отговор

    До коментар #48 от "Дулсинея":

    Дали лудият в своята лудост осъзнава, че е луд? Дали промитият мозък не мисли всички, с различно от неговото мислене за промити, а себе си за нормален? Знаеш ли как се разбира в една нормална обстановка, различна от приетото за "нормално" в лудницата? Просто сравняващ мненията на околните, спрямо изказаното от теб и ВИЖДАШ, кой в случая е с нормално мислене, и кой е промит. ВИЖДАШ, но надали може да осъзнаеш, още повече да приемеш, че всъщност точно ти си човека с проблема. Човека, който за всеобща радост все още е малцинство в държавата - някогашно училище, "демократично" преустроено на лудница.
    Разбра ли ме? Не виждам смисъл да ти обяснявам! Не го написах за теб, а за останалите нормални, непромити!
    Ти си от троловете, чиято задача е да отклоняват вниманието от истинските проблеми. Проблемът в тази статия изобщо не е Слави и това се разбира от много хора, привидно не и от теб. Така да е. Продължавай да го плюеш. Не можеш да ми насочиш вниманието в желаната от теб посока. Ниско ти е нивото, троле! ;)

    Коментиран от #75, #76

  • 55 Shkiro

    10 3 Отговор
    Оле оле !
    Защо бе българино , защо?
    Как не виждаш и как не чуваш истината?
    Защо ли си на това ниво ?
    Защо ли си беден?
    Защо ли си ограбван?
    Защо ли си бит?

    Ами отговора е един!
    Заслужаваш си го , защото плюеш и последните доблестни мъже в бедната ни и грозна Родина !
    Тая държава, с този народ - бъдеще няма!
  • 56 цецо

    1 5 Отговор
    Ще въведем лед навсякъде. С обич - ГЕРБ
  • 57 Кобрата

    2 2 Отговор

    До коментар #27 от "Vasik Atanasova":

    А ти откъде знаеш, че не е допуснал грешка, когато е писал думата, може просто да е объркал буквата
    Все ти ли всичко знаеш?
  • 58 jambazina

    7 1 Отговор
    Респект и за двамата, ако безкористно се борят за истината, но ние сме научени все да се съмняваме.
    За втори път свалят шоуто от ефир, хайде дългия да ги отбичва вече.
    Освен това, тоя скандал съмнително съвпада с продажбата на НТВ.
  • 59 Тодоров

    1 1 Отговор
    Може да е всичко но битиви има реитинг от предавания ,като въпростното слави шоу. Като чолака. Какво ли ще стане с напускането на шоуто? Голям спад. отностно . слави той е голям!
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Селянче

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Дулсинея":

    Невероятната Ви интелигентност и нарцизам,ме принудиха да напиша моят коментар относно изказванията Ви.
    Предварително уточнявам,че осъзнавам,че нямя да успея да се изразя по същият брилянтен начин като Вас-за съжаление не всички сме така бистроумни и надарени като Вас.След като внимателно прочетох Вашите коментари кам статията,гражданскатами отгожорност към Вас ме задължава да Ви изкажа искренни съболезножания за това,че там на върхът на мъдростта където сте се безпорно изкачил-сте така безнадежно сам.
    Публикувано във факти.бг: И не мога да разбера какво толкова е станало че го пишат навсякъде и правят няква супер новина ???
    УЧУДВА ме,че въпреки божествената Ви интелигенция не сте усъзнал,че статията не е за качествата/некачествата/ на г.С.Трифонов а за корупцията и нейното пеленаче което наричаме: цензура в БГ.
  • 65 Селянче

    0 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Пък нека Слави да ви е бог и защитник ...
    Мерси ! Ама аз не желая такива типове да ми защитават правата !

    Ще си позволя нахалството да изкажа личното си невежо селско мнение.Мисля,че една от главните причини поради които в БГ правата на БГ населението са омаловажавани,отчасти и непризнавани е този безпогрешен начин на мислене който Вие демонстрирате в коментарите си,и който се опитвате да наложите на на нас невежите селяни.Живеем(поне така ни казват)в демокрация=можете да си изберете кой ще Ви защитава правата(ако някави Ви/Ни в бъдеще останат),може би греша но с начина Ви на мислене който демонстрирате едва ли напълно осъзнавате какви права имате(етично,човешко,морално,духовно).
  • 66 Селянче

    0 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Катови гледам ....
    Става ми болно .
    Точно заради това циганите и турците са номер едно .
    Защото Вече мозъцитеса ви промити !
    Жалко .
    Слави , Иван , Драган , Петкан !
    Мъртви сме .Това е .

    Когато накой ми казва,че мозакът ми е промит без да се аргументира немога да не попитам сам себе си: защо,кой,в качеството си на какъв,на основата на какво количество знания умения,философски духовни житейски преживявания и животен опит се осмелява да ме нарича слабоумен(с промит мозък).Има ли въобще право въпреки,че е/може би/така идеален да ме(НАЗ)нарича малоумни.Всички сме (освен Дулси...)с промити мозъци=слабоумни
    ИЗВИНЯВАМ се на Дулсинея и на всички Вас които споделяте неините коментари за това,че имах нахалството да израъя собстженото си//макар и различно а наи-вероятно и неразбираемо за Вас//селско мнение което сътворих в промитият ми мозък(самоъалъгвам се,че някъкъв може би ми е останал)Искренно се надявам,че никого несъм обидил и несъм засегнал ничий чувства и гордост.Също така Ви уверявам,че несъм получил никакжо финансово възнаграждение за да изразя личното си мнение.А тъй като съм с промит селски мозък=несъм овлинен от политическа партия,личност илигрупировка
    Дулсинея,явно в живота си сте постигнала най-високото ниво на професионален,материален,духовен и т.н. аспект.Въпреки тожа си позволявам занапред да Ви пожелая щастие и крепко здраве-две неща без които Вие(с нормалните супер мозъци) и ние с промитите мозъци сме фигурк
  • 67 Селянче

    0 0 Отговор
    Дулсинея,явно в живота си сте постигнала най-високото ниво на професионален,материален,духовен и т.н. аспект.Въпреки това си позволявам занапред да Ви пожелая щастие и крепко здраве-две неща без които Вие(с нормалните супер мозъци) и ние с промитите мозъци сме фигурки без души на подиумът на кълбовидният театър наречен: - ЗЕМЯ-

    Коментиран от #68

  • 68 Росинант

    0 0 Отговор

    До коментар #67 от "Селянче":

    Дулсинея-та е прекалено слаб опонент/трол, за да му обръщаш толкова внимание. Всъщност, какво внимание би обърнал на мъж с прякор Дулсинея? *нарочно не пиша с ник... примерно Ванко Дулсинеята или Митко, или Пешко и т.н. хахахаха
    Иначе "+" за поста, макар и на адресанта да му е трудно да хване иронията ти.

    Коментиран от #70

  • 69 misli posle govori

    1 0 Отговор
    По образование съм даскал по история и други неща допълнително, макар и да се занимавам с други неща.
    Така, да обясня нещо.Никъде в тази част на земната цивиливилизация, част от която сме ние няма оправия докато не се пролее кръв.Вижте страни като Франция(Великата френска революция), Сащ(Гражданската война между Севера и Юга).
    С начина по който изразяваме несъгласие (по европейски начин с протести през предните години показа, че промяната става само по такъв начин).
    Важното е да има нещо, което да е алтернатива на сегашното.В противен случай, това ще е анархия на тълпите, който ще доведе до нови беди за нацията.
    Няколкото въпроса от референдум не решават важните от маловажните проблеми но показаха ясно, че политическата класа не изпълнява нарежданията на суверена.От това следва, че единствената цел на която и да е партия е управление, за лично и корпоратиено облагодетелстване
  • 70 Селянче

    0 0 Отговор

    До коментар #68 от "Росинант":

    Коментарите на статиите коите събуждат интереса ми-чета редовно,но никога до сега несъм си позволявал да коментирам нечие мнение.След като прочетох коментарите на Дулси... по проблема с корупцията и раждаштата се от нея цензура,патротизмъмът и уважението ми към нашата древна РОДИНА и Държава в която сме се родили и оформили като личности не ми позволиха да остана безразличен и да не изразя мнението си.Не претендирам,че това което "ми е на сърцето" и съм написал е "най-святата и единствена истина" но съм убеден,че всеки себеуважаващ се човек не трябва да остава безразличен към неща които са против неговите принципи и убежденияа.Повтарям,че изразих личното си мнение без да съм се стремял чрез него да обидя когото и дае
  • 71 misli posle govori

    0 0 Отговор
    Израз на всичката тази действителност е разкапващата се политическа система.Никой на никого не вярва.
    Системата изисква наличие на партия, която да прокара промени.
    Въпросът е трябва ли да се промени структурата на управление на държавата.Имали сме такива периоди в нашата история(Батенберг и Борис), чрез свикване на ВНС, ако има такъв капацитет-човек, който да застане начело на държавата, то си струва такава промяна.В противен случай се получава колективна безотговорност.
    Не знам дали знаете, но първите български министри 6-ма на брой са водели заседанията си от личните си домове, след Освобождението и за 30-сет години за изградили стабилна средноевропейска държава за времето си.
    На фона на днешния лукс на депедрусите, те получиха през годините и прякори.Кой не е чувал за Данчо "Ментата" Лъчо "мозъка", "Р.ОВЧ." и още знайни и незнайни депетати.Най-новия лъже-патриот Симеонов и той изяжда по 70лв. на човек от нашите граничари(плащани от държавата командировъчни) в Малко Търново в Хотел "Козият рог"
    На Бойко магистралите и фирмите, които всяка година се разрушават, заради некачествено строителство, където и да бутшеш корупция и без осъдени
    А за Прякори, кои ги получават, нали са пандизчиите......
  • 72 до Дулсинеята

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Дулсинея":

    Дулсинейче, не знам дали Иванов е платен, но ти със сигурност си ! Платените тролове първи почват да плюят !
  • 73 filo

    0 2 Отговор
    Слави щял да напусне БТВ. А дано.
  • 74 НА САКОТО РЕВЕРА

    1 0 Отговор
    Прочетоох първите 10_15 кменара.Абе хора вие направо се излагате,пишете ама наистина глупостии един не излиза поне със името си.Чесбо казано започвам да сезамислям да продължавам ли с тоя фейсбук ми то понякога само л....на и помия се пиши може ли така.
  • 75 Селянче

    1 0 Отговор

    До коментар #54 от "Росинант":

    Според един от коментаторите на:
    Публикувано във факти.бг: Слави Трифонов: Готов съм да напусна бТВ
    болшинството от нас които сме имали нахалстото да изразим мнение противоположно на неговото- сме с промити мозъци аз ще употребя:АСПИРИНИ
    Пояснявам: АСПИРИН=кръгла/подобно на човешкият мозък/ хапче;таблетка с една единствена вдлбнатина/гънка/която пресича диагонала му/и.Едва сега прочетох коментара Ви,и с учудване и немалка доза радост констатирах върху основата на изразеното Ви в него мнение и възгледи,че несъм единственият АСПИРИН и,че нашите мнения относно гореспоменатия коментатор са почти еднакви.Питам се каква е причината за това?Да не би по поггрешка нас някакси по-малко да са ни мили?!!!ПАРДОН,имах предвид:промили. :-) Едва ли промитият ми мозък щте намери отговор на тази аномалия.Немога да преценя кое е по-сранно и страшно,това че е незнайно за нашият колега коментатор как сме въобще могли да достигнем Ви;Аз и много други АСПИРИНИ до нашите мнения и възгледи или това,че се надявам опаковките(макар обикновенни и чернобели) за нас АСПИРИНИТЕ от ден на ден да придобиват все по-големи размери
    Пожелавам на всички приятен цветен слънчев пролетен ден ;-)
  • 76 Селянче

    0 0 Отговор

    До коментар #54 от "Росинант":

    Според един от коментаторите на:
    Публикувано във факти.бг: Слави Трифонов: Готов съм да напусна бТВ
    болшенството от нас които сме имали нахалството да изразим мнение противоположно на неговото- сме с промити мозъци аз ще употребя:АСПИРИНИ
    Пояснявам: АСПИРИН=кръгла/подобно на човешкият мозък/ хапче;таблетка с една единствена вдлъбнатина/гънка/която пресича диагонала му/. Едва сега прочетох коментара Ви,и с учудване и немалка доза радост констатирах върху основата на изразеното Ви в него мнение и възгледи,че несъм единственият АСПИРИН и,че нашите мнения относно гореспоменатия коментатор са почти еднакви.Питам се каква е причината за това?Да не би по погрешка нас някакси по-малко да са ни мили?!!!ПАРДОН,имах предвид: промили. :-) Едва ли промитият ми мозък ще намери отговор на тази аномалия.Немога да преценя кое е по-сранно и страшно,това че е незнайно за нашият колега коментатор как сме въобще могли да достигнем Вие;аз и много други АСПИРИНИ до нашите мнения и възгледи или това,че се надявам опаковките(макар обикновенни и чернобели) за нас АСПИРИНИТЕ от ден на ден да придобиват все по-големи размери
    Пожелавам на всички приятен цветен слънчев пролетен ден ;-)

    Коментиран от #80

  • 77 Аристократа

    1 1 Отговор
    -За комуста е без значение и всички са селяни и трябва да си ходят на село откъдето са и да копат земята и да пасът овцете бееее-бееееее-бееееееееее.
  • 78 Георги

    0 0 Отговор
    Цялата проклета държавица е такава.....Чувствам се ужасно....не наяла се к..ва,шуробаджанащина отново....ако си ми братовчед ще се храниш,ако не,да го д.хаш..... А относно детската градина.Не са сменили дограмата и след време ще се разруши градината,ще се разболяват децата...стотици деца.Ама да го д.хат,един човек ще има къща.....Тва е навсякъде.... После не се сърдете на тези,дето напускат.
  • 79 Йорданов

    0 0 Отговор
    Добре че е интернета,иначе каквито сте мъжагиииии-въх:ще се избиете бре.
  • 80 Светлин

    0 0 Отговор

    До коментар #76 от "Селянче":

    Само да кажа на селянчето, че таблетката аспирин има кръгла форма т.е. окръжност. То ни навежда до заключението, че въпросната линия минава през центъра на дадената окръжност. За да минава по диагонал, окръжността трябва да има поне четири ъгъла като въпросната линия свързва два противоположни. На такива окръжности им казват я квадрати, я правоъгълници понякога и трапци.
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Милчо

    1 0 Отговор
    Здравейте.Много рядко пиша по някоя тема, но тук малко се разочаровах от всички.Кога бе хора ще спрете да се плюете и хапете.Защо не вземем и да се вдигнем срещу всички управляващи и да ги натикаме в затвора ами обсъждаме Слави или Васил?Що за глупост е това?Искате ли да живеете нормално и спокойно като бели хора, май не.Не защитавам Слави, сигурно и той има много трески за дялане, но поне се осмелява да дава гласност на много неща за което го подкрепям.Смятам че всичката измет по високите етажи на властта трябва да се премахне най-после и само ние народа можем да го сторим.А какво се случва, вие се плюете като депутати.
  • 83 Африка

    0 0 Отговор
    Кеи сте смешни ,само се плюете и и се мислите за по човеци от другите?!
  • 84 шрфшфше

    0 0 Отговор
    Ако не беше Васил Илиев сега още щеше да продава мартеници
  • 85 Андерсън

    0 0 Отговор
    Българи!Смърт или Свобода!!!Пролейте кръв!Иначе няма да се оправим!!!Жалко че няма смели хора вече!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове