2 670 6

Полицията в София и Бургас с нови коли

Венцислав Михайлов

Служебният министър на вътрешните работи Пламен Узунов връчи ключовете на новите автомобили на директорите на СДВР и ОДМВР-Бургас.

Церемонията се състоя в Главна дирекция „Национална полиция“. На нея присъстваха директорът на ГД „Национална полиция“ гл. комисар Христо Терзийски и двамата му заместници – ст. комисар Константин Димитров и ст. комисар Тодор Гребенаров.

Пламен Узунов връчи ключовете на общо 42 нови автомобила. 26 от колите за осъществяване на контролна дейност са разпределени за служителите на СДВР. ОДМВР –Бургас ще попълни своя автопарк с нови 16 коли. Всички автомобили са оборудвани с мобилни камери за пътен контрол – предна и задна, и трета, която следи ставащото в самата кола.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Пеньо
  Отговор
  1 15:05  21.04.17
  Ех да можеше и нови мозъци да им дадат....
 • КАТ
  Отговор
  2 15:10  21.04.17
  Ама как вс4ки ги видяхме как в Дружба 1 в колонаминаха на 4ервен светофар!
 • ГЕРБ
  Отговор
  3 17:31  21.04.17
  Разгеле сега да не мрънкат повече!
 • Напуснал МВР
  Отговор
  4 17:36  21.04.17
  Те това е МВР. Всичко отива за СДВР и ОДМВР- Бургас. От там старите клозети се разпределят по останалите дирекции, от дирекциите си пращат техните клозети по районните, от районните си пращат клозетите по участъците. Когато работех в МВР, налагаше се с колегите да събираме пари за ремонт на астрата, че ту нямаше парно, ту работеше на 2-3 цилиндъра. Ако я пратехме на ремонт в сервиза на МВР, бавеха я 2 месеца и я връщаха с източена карта за бензина. Отремонтираното изкарваше месец два и пак се скапваше.
  П.с. Тези три камери не са за пътен контрол, а са за контрол на двамата полицаи. Освен с тях, двамата са оборудвани с микрофони, които не трябва да се изключват цялата смяна. Иначе в записа излиза че микрофона е спиран и следва наказание. Откакто напуснах, съм много спокоен човек. Никой не ме тормози, никой не ме следи, а с м...ли не ми се налага да разговарям всеки час.
 • варна
  Отговор
  5 21:19  21.04.17
  пак за софия и бургас а за варна, добрич
 • mediator37
  Отговор
  6 03:23  23.04.17
  Преди много години статистиката за най-продавани нови коли в България оглави Опел. Това се дължеше на спечеления конкурс за коли за МВР- Астрите.
  Тази година победител ще бъде Киа.

Напиши коментар:


Публикувай