19 Май, 2017 15:56 1 837 10

Каракачанов: Кога БСП разбраха, че сме фашисти?

  • красимир каракачанов-
  • нацисти
Каракачанов: Кога БСП разбраха, че сме фашисти? - 1

Цялата кампания срещу "Обединени патриоти" има една цел - да разбие коалицията и да предизвика падане на правителството, каза вицепремиерът Красимир Каракачанов.

Той дойде в парламента за среща с депутатите от "Обединени патриоти". Той беше помолен да коментира поисканата от БСП оставка на вицепремиера и също съпредседател на "Обединени патриоти" Валери Симеонов заради коментар за "майтапчийски снимки от Бухенвалд" в опит да защити подалия оставка заместник-министър на регионалното развитие Павел Тенев, чиято снимка с хитлеристки поздрав предизвика обществена дискусия.

"Кога БСП разбраха, че сме фашисти?", попита Каракачанов.

Когато Корнелия Нинова още преди края на предизборната кампания обясняваше, че може да направи правителство само с Обединените патриоти, не знаеше ли, че сме фашисти, коментира той. Стига с тези евтини политически номера, призова Каракачанов.

По думите му трябва да има и някакъв морал в политиката. Не може до вчера да обясняваш колко сме добри и как искаш да работиш само с нас, а днес да обясняваш точно обратното, коментира Каракачанов.

По отношение на служителя на Министерството на отбраната Иво Антонов също със снимка с нацистки поздрав, Каракачанов коментира, че специално тази атака е организирана от ДПС и информацията е проверена.

Естествено целта е ясна - да се дестабилизира правителството да се нагнети напрежение между "Обединени патриоти" и ГЕРБ и това да доведе падане на кабинета - елементарни игри, които няма как да минат, защото ние не сме от вчера, коментира Красимир Каракачанов. Той отбеляза, че след 27 години за втори път ДПС не са в управлението - 2014 г. благодарение на Патриотичния фронт, а сега - благодарение на Обединените патриоти.

Министърът на отбраната обясни, че в конкретния случай с Антонов става въпрос за снимка от преди 10 години и няма член от нито един закон, по който заради нещо подобно той да бъде уволнен. Каракачанов отбеляза, че Иво Антонов е от 18 години служител на МО и през това време атестациите от всички негови началници са отлични.

По думите му това бил човекът, благодарение на когото започнала държавната политика за възстановяване на войнишките паметници извън България.

Той обясни, че заради притеснения около случая, Антонов е получил сърдечна криза и е настанен във ВМА. Не е нормално и човешко докато той е в болница, аз да вземам каквито и да било решения, ще изчакам да излезе оттам и ще го извикам лично на обяснения, каза военният министър.

Говорил съм с премиера Борисов и му обясних ситуацията, разбрал съм се, че след като проведа разговор с Антонов, ще му докладвам лично и тогава ще решаваме, добави той.

Не съм склонен да се връзвам на номерата на ДПС и на БСП и да влизам в тяхната кампания, каза Каракачанов. Помолен да коментира намерението на ДПС да подкрепи законопроекта на ГЕРБ за мажоритарния вот, той каза, че според него това е част от сценария да се предизвика разкол между Обединените патриоти и ГЕРБ.

Нека добре да си направят сметката при наличието на алтернатива - втора етническа турска партия, която се появи на изборите, при мажоритарна система колко от тях ще бъдат следващия мандат в парламента, обърна се Каракачанов към депутатите от ДПС.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пеньо

    8 5 Отговор
    Доносника и болния са троянските коне в това правителство. Симеонов е за цвят и то кафяв. Все още има спор откъде е този кафяв цвят, идеологически ли е или физиологически!

    Коментиран от #7

  • 2 ШУЛЦ

    4 9 Отговор
    БСП РАЗБРАХА КАТО ИМ КАЗА ГЕРБ ТАКА АМА ОП НЕ РАЗБРАХА ,ЧЕ ГЕРБ ИМ ГО ВКАРВАТ ЦЕЛИЯ
  • 3 Бай Тен

    7 4 Отговор
    Кок коги разбаха, ами те са комунисти и логично останалите са фашисти. При тях празно нема
  • 4 архимед

    5 5 Отговор
    "ПатриотитИ" са агенти на ДС подразделение на КГБ, значи са КОМУНИСТИ!
    КОМУНИСТ=ФАШИСТ! Разлика няма!
    Значи "патриотите" са комунисти, димек фашисти.
    Това, казва историята и здравата логика, другото са само празни приказки.
  • 5 Грую

    4 4 Отговор
    Каракачанов да не се прави на ощипан, а да си припомни какво обеща на хората. Хората чакат да им се вдигнат доходите, а той тръгнал на фашист да се прави разбирай циркаджия. Напоследък говори за увеличаване на заплатите на силовите министерства, които и преди да влезе във властта бяха достатъчно високи. Такъв патриот не сте виждали повишава само собствения си доход и на войската да го пази от любовта на народа.
  • 6 Болгар

    11 3 Отговор
    Хора, които щом вземат властта забравят обещанията си, НЯМАТ ПРАВО ДА СЕ НАРИЧАТ ПАТРИОТИ ! ! !
    Това са продажници и престъпници.
  • 7 Питане

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "Пеньо":

    Какво кафяво по точно е симеоноФ като на акано ли?
  • 8 реалист

    3 2 Отговор
    Първо трябва да попитаме всички истерични шизофреници дето дрънкат за фашизъм ,знаят ли изобщо що е то фашизъм, от къде идва и изобщо че такова нещо в България никога не се е случвало ? Всички останали интерпретации и свободни съчинения просто си нямат смисъл.
  • 9 гощо

    3 1 Отговор
    Аз едно не мога да разбера?!?!? Как може нормален,адекватен човек да гласува за БСП?!?!? Тези след като не ги забраниха с закон през далечната 1989г поне ние да ги държим извън всякакъв политически живот!!!

    Коментиран от #10

  • 10 ХХХХ

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "гощо":

    До гощо: и аз не мога да си го обясня как може нормален, адекватен човек да гласува за БСП?!?!? А още по-малко мога да си го обясня как може нормален, адекватен човек да гласува за ГЕРБ, които са бивши комунисти като се почно от Борисов и Цачева и т.н. Е толкова ли е наивен българският народ, че вяра на префасониран комунист с евро одежди ( а по народному вълк в овча кожа). По голям цинизъм от това няма. А тия патриоти що за патриоти са, срам ме от такива патриоти само и само да са във властта и да си смучат държавни пари къде им останаха високите пенсии май ги забравиха и се подиграха с тези които гласуваха за тях.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове