3 Юни, 2017 10:23 15 766 61

Над 161 000 подписа в петиция: Слави, поведи ни!

  • слави трифонов-
  • петиция-
  • референдум

ВАС реши, че референдумът за промяна в изборното законодателство не е задължителен за парламента

Над 161 000 подписа в петиция: Слави, поведи ни! - 1

Над 161 492 души са се подписали под петиция, която иска шоумена Слави Трифонов да влезе активно в политиката. Подписката се събира на специално създаден за целта сайт. Според организаторите целта е подписите в петицията да станат 200 000, след което документацията ще бъде предадена на водещия.

Организаторите посочват, че подкрепят референдума на Инициативния комитет на Слави Трифонов.

Слави, както ти каза, депутатите имат срок да приемат решенията на референдума до 19 юни и да се саморазпуснат. Ако и този път не ни чуят, настояваме да свикаш национален протест! Искаме ти да оглавиш недоволството ни и да ни поведеш – ясно и категорично! Това се посочва в петицията. Освен това се призовава на 24 юни всички подкрепящи Слави, ненавиждащи системата и искащи промяна, да се организираме и съберем на среща в София.

Организаторите настояват на тази среща да присъства и Слави Трифонов. На този форум трябва да се вземе решение за провеждане на нови избори през есента, на които да присъства и водещия.

Факти.бг припомня, че на 30 май Върховният административен съд реши, че референдумът за промяна в изборното законодателство не е задължителен за парламента. Делото бе заведено след жалба на Слави Трифонов и екипа му, с която той поиска решението на ЦИК с резултатите от допитването да бъде отменено заради серия нарушения. Съдът обаче не се произнесе в полза на референдума.

Съдът взе едно странно и неморално решение, коментира тогава в писмо до медиите Слави Трифонов.

От една страна потвърди присъдата на предишната инстанция, която признава, че ЦИК са опорочили крайния резултат на референдума. От друга страна не провери фактите докрай, заключи водещият.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ловеца на поршета

    65 92 Отговор
    Този Властелин на чалгата може да поведе единствено овцете на село.

    Коментиран от #3, #4

  • 2 Венков

    66 14 Отговор
    СПИТЕ ЛИ!!!
  • 3 Различен

    113 22 Отговор

    До коментар #1 от "Ловеца на поршета":

    То за овцете на село си има отдавна водач!
    Казва се Бойко Борисов и си Ви води отдавна!

    Коментиран от #5

  • 4 ГЕРО

    62 17 Отговор

    До коментар #1 от "Ловеца на поршета":

    Овце , кози , но не и хиени лешояди. Ну давай Слави. Гоу Слави.
    Тези седнаха на богата софра, едвали ще се откажат заради бедните хорица. Ще си папкат цели четири години на спокойствие. Че сме най бедната държава в европа , хич не ги вълнува.
    Пари в държавата има, само да не се краде, и правилно да се разпредели по отрасли. НЕ ИСКАМ ШЕПА ТАРИКАТИ ДА УСВОЯВАТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПАРИ ЗА СЕБЕ СИ.
  • 5 Ловеца на поршета

    33 30 Отговор

    До коментар #3 от "Различен":

    Ами като гледам той е и твой водач! Все пак живееш в България а не при пингвините в Антарктида. А по едно време Славчо и Бойко не бяха ли първи дружки?
  • 6 гост

    34 4 Отговор
    Дири да се абстрахираме от тази конкретна персона и изкривената ни представа за това на какви хора трябва да се дава власт. Нали знаете, че никога не е на добре да се подкрепя някого, за когото медиите яростно агитират. На всички избори има по някой добре финансиран и рекламиран "нов".
    А отностно мажоритарната система: Доволни ли сте от кметските или президентските избори? Това са два напълно мажоритарни избора. Хората се чудеха: "Абе за тая на Герб ли да гласувам или за тоя на БСП или за оная мутра от варна, а може би за Митьо пищова??"
  • 7 ТомаТомов

    32 21 Отговор
    Добре де, някой му е пречил ли му е на т.нар. Слави (или както му е там пълното първо име, не знам, не следя чалгата) да прави партия или движение?
    Да си се сбират там, защо вдигат шум?
    Голяма 'новина', няма що, прото засилена медийна подготовка за поредния 'проект' след Барека, след Янето и т.н. историята ни е запознала с достатъчно такива образи минаващи през (или по-скоро падащи от) политическия небосклон бързо бъро.

    Коментиран от #20

  • 8 Мигел

    38 28 Отговор
    Поредния Бареков!Поредния телевизионен клоун който иска след изтичането на договора да се прехвърли на държавна хранилка!Във всеки парламент има отредено място за инвеститори който плащат и после за четири години гледат да утроят инвестицията,в предния беше Бареков,сега е Марешки,явно плешивия се надява да заеме марешката хранилка следващия парламент.Все ще е някой по добре да е Слави поне ще е забавно ,а и той ще впише в биографията си депутат и заместник прецедател на парламента.Честито и на така наречените застъпници който ще получат по 50 лева "само да наблюдават гласуването"
  • 9 оня

    43 11 Отговор
    [Стихове и поеми][Петко Славейков][СЛОВОТО]

    Не сме народ

    Не сме народ, не сме народ, а мърша,
    хора, дето нищо не щат да вършат.
    Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
    "Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
    И не знаем, не можеме, не щеме
    да работим за себе си със време.
    Само знаем и можеме, и щеме
    един други злобно да се ядеме...
    Помежду си лихи, буйни, топорни,
    пред други сме тихи, мирни, покорни...
    Все нас тъпчат кой отдето завърне,
    щот сме туткун, щото не сме кадърни...
    Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -
    а всякому мерамът е развала...

    Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
    пак ще кажа и с това ще да свърша.


    1875г.

    Коментиран от #52

  • 10 димо

    39 16 Отговор
    СКОРО имаше избори ВИЕ СПАХТЕ ЛИ ЧЕ ПАК ИСКАТЕ ИЗБОРИ

    Коментиран от #21

  • 11 случаен

    28 19 Отговор
    На почитателите на Трифонов явно не им стигат "патриотите"! Трябват им още скандални личности, които интересно къде ще ги поведат. Като гледам, към нищо друго освен към скандали. А точно пък Трифонов, който продължава да се прави на какъв ли не, наникъде не може да ви поведе, уважаеми негови почитатели с актьорски наклонности. Докато си устройваме евтини и тъпи представления, няма да постигнем нищо! Само ще се излагаме и ще ни гледат сеира. И без това сме известни шмекери, лошото е, че шмекеруваме прекалено тъпо!

    Коментиран от #17

  • 12 верлинов

    30 25 Отговор
    С риск да ми направят кик-бан и от този сайт както направиха от БЛИЦ ще си изразявам мнението още по горещо а то е че тРИФОНОВ е един самозабравил се алчен за слава и пари елементарен селяк
  • 13 Варна

    16 4 Отговор
    Римно според мен, той загуби силата си заради това, че не образува партия. - Имаше своят шанс да увлече масите и да влезе в парламента с много голямо мнозинство. След като не се организира, според мен част от подкрепящите го останаха разочаровани.
    Тази петиция може би е шанс за реанимиране на вълната, но едва ли ще се случи нещо. - Има своят шанс разбира се, но ако и сега не се възползва то това ще му е за последно.
    - Друг е въпроса подготвен ли е за това или не и да ли би бил способен да управлява. Така или иначе има своят шанс и това може би ще му е последният ако иска добър резултат
  • 14 По старо му

    18 23 Отговор
    Чалгар,Мултак,Герговист това е бъдещият кандидат -депутат Славчо!!!
  • 15 onq s konq

    8 27 Отговор
    Последно-КАКВО Е МНЕНИЕТО НА РУСОФИЛИТЕ ПО ВЪПРОСА?...за да се направи ТОЧНО ОБРАТНОТО!

    Коментиран от #58

  • 16 Гост

    25 27 Отговор
    161 000 овце ! :)
  • 17 Различен

    34 4 Отговор

    До коментар #11 от "случаен":

    Извинявам се, но само да запитам нещо, ако може?
    А тези и другите, дето до сега ни управляваха и продължават да ни управляват, до къде ни доведоха????
    България, най-бедната страна в Европа! На първо място по бедност е северозападен регион, след него североизточен, след това един румънски и след това северен централен регион!
    До това ни доведоха и продължават да ни водят сегашните управляващи! Вие това ли искате за България?
    Е аз не искам, а виждам, че и други хора не искат!
    Стига далавери, стига корупция, стига продажничество и слугинаж!

    Коментиран от #27

  • 18 Дедо Митко

    25 21 Отговор
    Поредния "проект" на началниците - нов третокласен селски тарикат, който иска да ви "прелъсти" и да положи лъжливия си и алчен чалгарски задник в топлото и доходоносно депутатско кресло....

    И като знам колко тъп, неук и необразован е туземния "мат'рял" по нашите земи, досущ като onq s konq, нищо чудно глупаците от 160 000 да станат 5 000 000, няма да ме учуди. Кълвете на гола кука, мамули !

    Не ви ли стигна цялата плеяда от назначени от друго място самозвани "спасители", които спасиха единствено себе си, олигарсите, подкупните съдии, системата и задкулисието, та сега ще повярвате на още един ?!

    Всъщност, все ми е тая, дреме ми на сайдера какво се случва с Вас !
  • 19 Народа

    21 19 Отговор
    Слави единствени може да поведе хорото от пасмина чалгари и другите им производни, може да върти кърпичката и накрая да припадне в алкохолен делириум на някой харлей
  • 20 Къртев

    29 15 Отговор

    До коментар #7 от "ТомаТомов":

    Аз не виждам прилика на Слави с Бареков. По скоро, разликата е голяма. Това, че не виждате разликата е факт, колко сте заинтересован. А желанието да напишете нещо против Слави, Ви се сбъдна.
  • 21 Къртев

    17 16 Отговор

    До коментар #10 от "димо":

    Не, не спахме. Просто не гласувах. Всъщност и следващите избори, ако са със същия избор и същата система пак няма да гласувам. Защото това не са избори. Думата избор в такива избори губи значението си. За толкова години все едни и същи и резултатите същи.

    Коментиран от #22

  • 22 Питър пан

    22 10 Отговор

    До коментар #21 от "Къртев":

    Не си спал не си гласувал ти да не си умрял? Я виж имаш ли пулс
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 petrew

    3 5 Отговор
    След 2.5/да се чете МИЛИОНИ/!!!!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 случаен

    19 16 Отговор

    До коментар #17 от "Различен":

    И аз се извинявам, но само да попитам. Кой ограби България и българите и разсипа всичко? Кой остави възрастните хора, поне по-голяма част от тях на границата на оцеляването? Кой разполага с парите на държавата и си купува просташки хотели, известни с нискокултурното си обслужване и непочтеността си, кой съсипа предприятията и ги разпродаде за скрап? Кой унищожи всичко, за да богатее безсмислено?! Какво ще направи Трифонов, ще върне ли откраднатото на българския народ или пак ще затънем в безсмислен експеримент за стотен път?! Народът на България поне носи на експерименти от всякакъв характер. Едни се наричат леви, други десни, трети патриоти. Резултат никакъв, тъпчем на едно място. Но привържениците на Трифонов поне са оптимисти. Аз просто не съм, това е! Не вярвам на разпищолил се шоумен, заслепен от някаква популярност и изживяващ се като месия. Такива като него с лопата да ги ринеш!

    Коментиран от #37

  • 28 Юни

    22 20 Отговор
    Ох, пази Боже тоя овчар да ни поведе. Ще цъфнем и ще вържем. Съвсем ще чалгализира страната.
  • 29 tost

    12 23 Отговор
    Има грешка в заглавието:

    „„„ Слави, поведи ни!“““““““

    Да се чете „„„Слави ни подведе“““““
  • 30 Било

    11 15 Отговор
    Ощте един "Спасител".Аман вече трябва работа а не празни приказки.Докога така .Сега и Кунелия ще яхне коня и пак избори стига вече безвремие
  • 31 Гого

    23 2 Отговор
    Българите и Турците са уникална порода овце за това в двете държави има диктатори иначе ако сме нормална държа това никога няма да се случи да има Чоковци&Боковци.
  • 32 Само така

    28 8 Отговор
    Слави, ако ще правиш партия, действай и почни да работиш за хората, независимо дали си в НС или не. Нека видят как става. Освен за броя на депутатите, трябва да се повдигне въпросът за броя на съветниците в София и другите големи градове (в София от 69 да станат 21), на чиновниците и т.н по линията.
  • 33 Цирк България

    10 25 Отговор
    Курнелийка му дърпа конците,а Гергов навива пружината на дългата кукла от Учен дол....
  • 34 Иван

    25 19 Отговор
    Не мога да повярвам, само толкова тъпи хора ли има в България - 161 492 души?
    Аз си мисля, че са много повече.
  • 35 Vasik Atanasova

    19 18 Отговор
    само го вижте как изглежда на снимката
    и няма кво да се коментира
  • 36 хахаха

    14 17 Отговор
    Не съм овца, за да ме "води" който и да било, още по-малко пък и Чалгаря на Републиката! А колкото до т.н. прословут мажоритарен избор, на 90 % от "народа" изобщо и въобще не му е ясно какво го чака с тази мотика, която ще настъпи за пореден път!

    Коментиран от #39

  • 37 Различен

    17 5 Отговор

    До коментар #27 от "случаен":

    Съвсем правилни въпроси задавате, уважаеми!
    Но продължавам да питам?
    Слави ли ограби България и причини злините изброени от вас? Кога и колко години е бил във властта Слави, ако може да ми припомните?
    Казвате НЕ СТАВА! Да добре! Кой друг става? Дайте го и да го изберем, че най-накрая да започне някаква промяна в тази страна!
    Щото сегашните управляващи вече едни 7-8 години са във властта и нищо добро не са направили и все някой друг им е виновен!
    ДОКОГА????????????
  • 38 БайМанаф

    8 6 Отговор
    Кажи ми, кажи, бедний народе,
    кой те в таз рабска люлка люлее?
    Тоз ли, що спасителят прободе
    на кръстът нявга зверски в ребрата,
    или тоз, що толкоз годин ти пее:
    "Търпи, и ще си спасиш душата?!"

    Той ли, ил някой негов наместник,
    син на Лойола и брат на Юда,
    предател верен и жив предвестник
    на нови тегла за сиромаси,
    нов кърджалия в нова полуда,
    кой продал брата, убил баща си?!

    Той ли? - кажи ми. Мълчи народа!
    Глухо и страшно гърмят окови,
    не чуй се от тях глас за свобода:
    намръщен само с глава той сочи
    на сган избрана - рояк скотове,
    в сюртуци, в реси и слепци с очи.

    Сочи народът, и пот от чело
    кървав се лее над камък гробен;
    кръстът е забит във живо тело,
    ръжда разяда глозгани кости,
    смок е засмукал живот народен,
    смучат го наши и чужди гости!

    А бедният роб търпи и ние
    без срам, без укор, броиме време,
    откак е в хомот нашата шия,
    откак окови влачи народа,
    броим и с вяра в туй скотско племе
    чакаме и ний ред за свобода!
  • 39 Контра

    18 7 Отговор

    До коментар #36 от "хахаха":

    САМО ЕДНО ЗНАМ ПО ВРЕМЕТО НА КОСТОВ ТОРМОЗЕХА ЧАЛГАРЯ ЯКООО ЩОТ БЕ ПРОТИВ СИСТЕМАТА И ПРИ СЛЕДВАЩИТЕ УПРАВЛЕНИЯ ТОЙ СЕ БЕ ТРЪН В ЗАДНИКА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ СЛЕД КАТО ПОВЯРВАХМЕ НА ЕДИН ЦАР ПОСЛЕ НА ПОЖАРНИКАР ЩО ДА НЕ ПОВЯРВАМЕ И НА ЧАЛГАР ПРОСТО СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ПРОБВАМЕ ДА ДУПКА А НЕ ДА СЕ ПРИМИРЯВАМЕ САМО С ЕДНО НАГЛАСЕНО ПАРЛАМЕНТАРНО ГЛАСУВАНЕ.
  • 40 СЛАВУЦ

    10 15 Отговор
    ПОРЕДНИЯ БАРЕКОВ.БЪЛГАРИНО МНОГО СИ ТЪП.ЗА ТОВА И ТОЛКОВА ПАТИШ

    Коментиран от #41

  • 41 Контра

    9 4 Отговор

    До коментар #40 от "СЛАВУЦ":

    ТО Е БОТЕВ КЪТ ДОЙДЕ С ДВЕСТА ДУШИ ЧЕТНИЦИ КОЛКО ГО ПОДКРЕПИХА А НУЛА ЧЕТАТА МУ НАМАЛЯВАШЕ ОТ БИТКИТЕ БЕЗ ДА ИМА НИКВО ПОПЪЛНЕНИЕ . СЕ ГОЛЕМИ СМЕТКИ ПРАВИТЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО НЕ СЕ ЛИ ДУМНЕШ ПО БОТЕВСКИ СРЕЩУ ТИРАНИЯТА ША ИМА ДА РАЗТЯГАШ ЛОКУМИ ДОКЪТ СИ ЖИВ БЕЗ НИКВА ФАЙДА.ПЮЮЮ СМЕТКАДЖИИ...
  • 42 Сульо и пульо

    6 17 Отговор
    Знам, само това,че поведе ли те бръмбар,в този случай учиндолеца,ще настъпиш ла..но.Да им е сладко на поведените!!!

    Коментиран от #43

  • 43 Контра

    11 5 Отговор

    До коментар #42 от "Сульо и пульо":

    ЕЙ ТАКВИЗА КЪТ ТЕБЕ НИКЪКЪВЦИ БЕЗЛИЧНИ ЧИЛЯЧЕТА СА НАЙ ВРЕДНИ.
  • 44 Борислав

    18 5 Отговор
    Да покажем,че тия политици са назначени от нас хората и трябва да се съобразяват с нас.....
  • 45 Koj4o

    8 8 Отговор
    Не са ли 11111111661111111111111111 души, лъжливи овчарчета?
  • 46 мао

    9 8 Отговор
    Поведи ги към село под звуците на бесна чалга и да се завърши тая мъка.
  • 47 Генчо

    12 15 Отговор
    Този явно скоро ще остане без кинти щото бтв го изрита или те пьрва това ше става за това иска да влезе в межлиса даси осигури топло местенце и да краде народни пари
  • 48 Сидеров

    4 11 Отговор
    Чукундури.....
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 6666

    4 4 Отговор
    Уважаеми съфорумци, много Ви моля обеснете ми за резултатите от референдума.1.въпрос-Намаляване на субсидиите на един лв. КАКВА Е ПАДКРЕПАТА С "ДА" 2въпрос-Мажоритарен вот в два тура .БРОЙ ПОДКРЕПИЛИ С "ДА". 3. въпрос-Задължително гласуване. БРОЙ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ ПОДКРЕПИЛИ с "ДА" Приказката за участвали в референдума над 2 400 000/ два милиона и четеристотин хиляди не ме устройва като гласоподавател. С "ДА" гласувах само на трети въпрос.САМО ПИТАМ??????
  • 51 АЙ СИК ТИР

    7 10 Отговор
    НЯКОЙ НАДУВА ПОРЕДНИЯ БАЛОН СЛАВИ ТРИФОНОВ. ЩОМ ЗАД ГЛУПАВАТА МУ ПОЗИЦИЯ ЗА МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ В ТУРА, ЗАСТАНА И ДАНТЕЛЕНИЯ ГЕОРГИ МАРКОВ, БИВШ КОНСТИТУЦИОНЕН СЪДИЯ, ЗНАЧИ РАБОТАТА СМЪРДИ. 161000 НЕ ОСОБЕНО ИНТЕЛИГЕНТНИ ФЕНОВЕ НА ПОП ФОЛКА, НЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТ НАРОДА. ТЕЗИ ПРОМИТИ ОТ ПОШЛИ, ЕЛЕМЕНТАРНИ И ТЪПИ ТЕКСТОВЕ И ОБИДНО ГРОЗНА МУЗИКА, МОЗЪЦИ, НЕ МОГАТ ДА СА НЯКАКЪВ ОПРЕДЕЛЯЩ ПОЛИТИКАТА ФАКТОР. НАПРОТИВ, ТРЯБВА ДА СА ИЗОЛИРАНИ И ДЪРЖАНИ ДАЛЕЧ. ЕДИН ПРОСТАК НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА,ИЗБИРАН ОТ СЪЩИТЕ ТИЯ ПОЛИРАНИ МОЗЪЦИ, НЕУДЪРЖИМО ВОДИ ДЪРЖАВАТА КЪМ КЪМ ДЪНОТО НА ПРОПАСТТА. СЛАВИ Е В ТОЗИ ОТБОР ЮНАЦИ, ЗАБОГАТЕЛИ В МЪТНИТЕ ВОДИ НА "ПРЕХОДА И ДЕМОКРАЦИЯТА",ПОВЯРВАЛ СИ, ЧЕ Е МНОГО ВЕЛИК.
  • 52 Античалгар

    0 3 Отговор

    До коментар #9 от "оня":

    Това дето го е казал тоя поет важи за всеки един човек по света или поне за болшинството, ама поета си е мислел, че само ние българите и то всички според него сме такива. Лошото е че много го цитират и учат тоя поет - едно нещо като го повтаряш постоянно то става истина.
  • 53 няма никакво значение

    13 2 Отговор
    Според много тука,направо да си теглим въжето.Не харесвате Слави,добре.Някакъв друг вариант да виждате?????Ами,айде де,дайте идеи какво да се направи,кой да ни поведе и накъде.

    Коментиран от #55

  • 54 petrew

    2 1 Отговор
    Има спасение и от слави учендолския и от другите 140 в събранието дето си ги избрахте!/Хак Ви е сега!!/Казва се Орбан!!
    О Р Б А Н!Дайте да събираме подписи в Интернет И ДА ГО поканим тук и сега-ВЕДНАГА!!!Другото си го знаем вече 6-та петилетка!!!крадци,престъпници,ренегати,чалги,м....ли и друга ПАПЛАЧ!
  • 55 Водещия

    4 3 Отговор

    До коментар #53 от "няма никакво значение":

    Без да се обиждаш... Окей, овцата от стадото иска пастир, след като си овца си оставаш овца. Като пастир ще те разкарат малко по зелените площи и накрая ще ти теглят ножа ,като на овца. Не бъдете овце а истински хора!
    Не бъдете стадо на овчарите на големите чорбаджии! Не се заблуждавайте, това е Шоуто на Слави... Слави не е човека на България!!!
  • 56 ОЦЩ

    2 0 Отговор
    Искате предложение за решение. Мисля, че най-напред трябва да имаме визия за този, който е ДОСТОЕН да управлява България и да разсъждаваме със самочувствието на ДОСТОЙНИ хора, КАКВИТО СМЕ БЪЛГАРИТЕ. Не може да се гласува разсеяно и безотговорно и за хора, които те забавляват с мутренски лафове. Най-важното е: 1. ДА Е ОБРАЗОВАН И ДА ВЛАДЕЕ ЕЗИЦИ. 2 ДА Е ЛИЧНОСТ, КОЯТО ОТГОВОРНО И СМЕЛО ОТСТОЯВА НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ, 3. ДА ГОВОРИ КОЛКОТО МОЖЕ ПО-МАЛКО, ДА ДЕЙСТВА РЕШИТЕЛНО В ИМЕТО НА ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА И НАРОД, 4. ДА Е ОТГОВОРЕН И НАЙ-НАПРЕД ДА МИСЛИ ЗА ХОРАТА И ПОСЛЕДНО ЛИЧНАТА СИ ДАЛВЕРА И ИНТЕРЕС.5 ДА Е С ЧИСТО МИНАЛО БЕЗ СЪМНЕНИЕ ЗА ОБВЪРЗАНОСТ С КРИМИНАЛНИ СТРУКТУРИ И ДА НЕ Е БИЛ ДОНОСНИК НА СЛУЖБИТЕ. 5. ДА Е ПРОФЕСИОНАЛИСТ В ОБЛАСТТА НА ПРОФЕСИОНАЛНА РЕАЛИЗАЦИЯ, ОТ КОЯТО ИДВА. 6. ДА МОЖЕ ДА ДОКАЖЕ ПРОИЗХОДА НА ВСЕКИ СВОЙ ЛЕВ.....Сигурно има и други предложения. Давайте
  • 57 Шаран БГ

    1 0 Отговор
    Прощавайте, но Вие / ОЦЩ / не търсите политик- Вам е нужен ангел с академични познания !!! НЯМА ТАКОВА НЕЩО ПО БЕЛИЯ СВЯТ !! Защо не дадете пример от човешката история за такава личност? Човекът е така устроен, че нему най-мили и "велики" са най-големите убийци, най-покварените типове , които задължително имат някакви отклонения от нормалните психика и общоприет морал !!Водещи са амбицията, която върви ръка за ръка с алчността, жаждата за власт и незачитането на отделния индивид !! Случвало се е да има по-свестни между човешките лидери, но те не са просъществували дълго -нож, сабя, пищов,отрова, въже -богат арсенал!!Унищожавани са обикновено от близкото си обкръжение -не са им удобни за далавери и грабеж!?!? Макар и тъпкани с пороци като хора, някой от тях са били полезни за своя народ. Това е изключение.....от правилото !!
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 ДО ШАРАН БГ

    5 0 Отговор
    АМИ ДА, МОЖЕ ДА Е ПИЯНИЦА КАТО ЧЪРЧИЛ, ИЛИ ЖЕНКАР КАТО КЕНЕДИ, НО ДА Е ПОЧТЕН КЪМ НАРОДА СИ, Т.Е. ЗА НЕГО ИНТЕРЕСИТЕ НА НАРОДА И РОДИНАТА ДА СА НАД ВСИЧКО. НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СПОРЕД ПРЕДСТАВИТЕ ТИ ДА Е ХЕРУВИМ. НЯМА ТАКИВА. НО ТРЯБВА ДА Е ДЪРЖАВНИК, А НЕ ДАЛАВЕРАДЖИЯ, СТРАХЛИВЕЦ И ПОДЛЕЦ, ЗЛОБАР НА ДРЕБНО И ДРЕБНАВ РЕВНИВЕЦ.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове