3 402 3

Студентката по теология, участвала в "Мис Силикон", отговори на атаките

Студентката по теология, участвала в "Мис Силикон", отговори на атаките
Кадър Нов а тв

Духовници от Богословския факултет към Софийския университет се възмутиха от факта, че тяхна студентка по „Теология” участва в конкурса „Мис Силикон 2017”. Става въпрос за участничката Илона Попова, която стана трета подгласничка.

„От факултета дори ми се обадиха да ми кажат да не участвам в предаването, за да не се раздухва темата. Доколкото знам отвореното писмо до медиите и събрата подписка срещу мен са анонимни. Нещо, което е толкова жалко. Писмото е написано по толкова гнусен начин. Те дори са си позволили да цитират Библията. Не съм виждала подобен цирк, не съм знаела, че съм заобиколена от такива хора три години. Наричала съм ги мое семейство”, каза Илона Попова пред Нова тв.

„Имам приятелка, която се разболя от рак и отрязаха и двете й гърди. Това ме разтресе. Мотивът ми да участвам в конкурса е, за да й помогна, защото наградата е ваучер, с който може да се сложат импланти”, поясни студентката.

„Мис Силикон” не е конкурс за показване на бюст, а е с благородна кауза, а именно да се помогне на жени в нужда. Нито една от участничките не е взела и стотинка за това нещо”, каза още Илона.

„Баба ми е в болница и в момента плаче. Заради тези сълзи ще ги спукам. Това са едни фалшиви псевдоморалисти. Искам да ме оставят намира. Ще си търся правата до последно, защото не съм направила нищо лошо. По никакъв начин не съм уронила авторитета на Богословския факултет или църквата за разлика от някои духовни лица, които мисля, че ги видяхме”, заяви Илона Попова.

България

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • поп ставри
  Отговор
  1 13:05  06.06.17
  А ми то силикона ,и той ни е даден от бога чадо!
 • Джон Смит
  Отговор
  2 13:15  06.06.17
  Стани монахиня, а не блудница!
 • Димитър
  Отговор
  3 13:35  06.06.17
  Според мен темата наистина се раздуха прекалено много. Все пак говорим за студентка по богословие, а не за монахиня, а и тя самата си каза, че не се чувства достойна за монахиня. На по-голямата част от тези псевдо моралисти ако им се извадят кирливите ризи на бял свят ще се покрият и няма да излизат на улицата, но снимало се едно момиче в конкурс и край - смешна и жалка история.....

Напиши коментар:


Публикувай