1 807 3

Удавени агнета на плажа във Варна

Венцислав Михайлов

Удавени домашни животни изплуват на плажа във варненския квартал Аспарухово. За това сигнализира потребител в социалните мрежи.

Животните са с румънски ушни марки, а местните и туристите са притеснени, защото причината за смъртта им е неясна и се опасяват от инфекции.

От информацията става ясно, че в рамките на няколко часа, след подаването на сигнал на тел. 112 институциите не са реагирали.

И трите животни са били с идентификационна маркировка на едното ухо, която в кода си съдържа инициалите RO. При направената справка във Вет Ис се установи, че животните не са въвеждани в информационната система на БАБХ, което потвърждава румънският им произход, информираха от агенцията.

България


Още по темата

 • Още мъртви овце на плажовете във Варна

  Още мъртви овце на плажовете във Варна

  Още три мъртви овце са били открити в района на Южния и Централния плажове във Варна от вчера следобед до днес (8 юни). Едното от животните вече е ...
  8.06.2017
  6 666
  9

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Нафарфорий
  Отговор
  1 16:59  06.06.17
  ЗАКЪСНЯХА, ТРЯБВАШЕ ДА ДОЙДАТ НА 6 МИНАЛИЯ МЕСЕЦ, МЕЖДУ ДРУГОТО КАК СА СЕ ОЗОВАЛИ ВЪВ ВОДАТА ОТ РУМЪНСКА СТРАНА ЛИ СА ПАДНАЛИ?????
 • Бай мангал
  Отговор
  2 20:05  06.06.17
  На мен ми прилича на козъ

  Коментиран от #3

 • бббббб
  Отговор
  3 09:31  07.06.17

  До коментар #2 от "Бай мангал":

  От както нямаме селско стопанство ,кой ти прави разлика между коза и овца.Сегашните журноля нито са чували нито са виждали такива животни на живо ,за да правят разлика.

Напиши коментар:


Публикувай