1 114 5

Българинът, ранен на Лондон бридж, отказал среща с мисията ни

Мартин Христов

От болницата, в която се лекува нашият сънародник, пострадал по време на терористичните атаки в Лондон на 3 срещу 4 юни, са уведомили българското посолство в Обединеното кралство, че той благодари за вниманието, но на този етап не би желал да проведе среща с представител на дипломатическата мисия, съобщиха от МВнР.

Всяка бъдеща информация, отнасяща се до неговото състояние, би могла да се получи или по негова инициатива, или при постъпване на официално съобщение до посолството от компетентните британски власти.

Българското посолство в Обединеното кралство е предприело всички необходими действия за оказване на съдействие на пострадалия и остава на разположение на нашия сънародник и роднините му.

По-рано беше съобщено, че пострадалият при терористичното нападение в Лондон Пламен Райчев е скрил от майка си, че е ранен.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 20:12  07.06.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • гърка
  Отговор
  2 20:23  07.06.17
  Мене пък въобще не ми дреме за тоя той отишъл да кове евраци тамаз ще го съжалявам да беше си стоял у България и немаше никой да го думне.
 • ДДД
  Отговор
  3 20:46  07.06.17
  човека неиска да се занимава с нас и такива от тук лично аз не го обвинявам
 • 4 06:18  08.06.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • незнайко
  Отговор
  5 10:22  08.06.17
  Човека не иска да безпокои родителите си. Защо се пишат статии тогава? Журналисти и кореспонденти са голяма напаст, когато не трябва. Може да има и друга причина да не дава интервю.

Напиши коментар:


Публикувай