1 690 7

Валери Симеонов: Гордейте се с Великата българска стена

Вицепремиерът определи съоръженията по границата ни като най-стабилната ограда в ЕС

Валери Симеонов: Гордейте се с Великата българска стена
Снимка: Facebook
Константин Карагьозов

"България трябва да се гордее с най-стабилната ограда в целия ЕС, която спокойно може да бъде наречена Великата българска стена". Това бяха думите на вицепремиерът и министър по демографските въпроси Валери Симеонов на брифинг в Министерския съвет.

Валери Симеонов бе помолен за коментар на сигнала на Велизар Енчев във Върховната касационна прокуратура (ВКП) и започналата проверка на оградата по границата ни с Турция. В сигнала се твърди, че тази дейност се осъществява от фирми на Патриотичния фронт, при наличие на данни за свързани лица, както и че цените по договора са многократно завишени. Валери Симеонов излезе с покана към "неверниците" от опозицията за обиколка с хеликоптер.

"Мога да ви кажа за какво става въпрос - изключително тежко, сериозно инженерно съоръжение, с което България трябва да се гордее, така както Китай се гордее с Великата китайска стена. България трябва да се гордее с най-стабилната ограда в целия ЕС, която спокойно може да бъде наречена Великата българска стена. Нелепо е да се правят словесни нападки, квалификации от хора, които не са виждали за какво става въпрос", заяви Симеонов.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Тях червеното знаме роди ги
  Отговор
  1 14:54  08.06.17
  Ченгето-Симеонов първо да събори паметника на съветската армия в София и после да се гордее със стената !
 • VMORO
  Отговор
  2 15:22  08.06.17
  Този съвсем за абдали ни взе... Симеонов, ти си позор за национализма!
 • Дедо Грую
  Отговор
  3 16:03  08.06.17
  Велика, велика ама гаджулята не спира. Валерко става все по - нагъл. Много взе да си вярва. Явно властта го е съвсем побъркала. 😷
 • Валери
  Отговор
  4 18:50  08.06.17
  Господин Симеонов, приканвам ви да видите оградите на Испанската граница в Сеута и Мелийя. Така няма да се изказвате повече, неподготвен !
 • Onq s konq
  Отговор
  5 15:01  09.06.17
  Валери Симеонов е предател,върти се като ветропоказател само и само да е във властта и да пълни джобовете си. Лошото е,че ние сме си виновни! Видяхме ги патриотите,че първия път станаха патерица на Герб и забравиха за обещанията си и след това пак за тях гласуваха доста хора. Червени зелени сини всички са за затвор!
 • Shmeker
  Отговор
  6 22:37  09.06.17
  Ток трябва да пуснат по нея.
 • Гого
  Отговор
  7 08:54  11.06.17
  Стена!!!!!!! Това е евтин филмов декор!

Напиши коментар:


Публикувай