2 363 14

Рагин: Обвиненията срещу мен са компромат

Рагин: Обвиненията срещу мен са компромат
Благой Рагин

Благой Рагин нарече компромат написаното срещу него по случая с ритнатата от швед камериерка. Той напуска поста председател на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация, защото вече искал да си почине.

"Казах, че всеки гражданин - български и чужд, който е гост в нашата страна и не спазва законите подлежи на санкции от съдебните органи. Те ми приписват, че все едно съм казал да не закачаме този шведски гражданин, да му простиме, пък да не дразниме тези шведи. Значи няма такова нещо. Аз казах този, който е нарушил, ще си понесе наказанието, а пък ние да бъдем по-умерени към шведските гости, защото преди 5 години имахме проблеми с тях, сега се връщат, искат да работят с нас, да бъдем по-внимателни. Обаче те във форумите сложиха, че все едно аз съм казал - да се усмихваме, да ни бият, след това да ни наказват и да не ги дразниме. Това е скалъпено", коменира Рагин пред БНТ.

На въпрос дали се е срещнал с пострадалата жена Благой Рагин отговори: Да, обещаха ми колегите да ме заведат при пострадалата жена. да отидем и да се извиним. Ние подкрепяме, тя е невинна жена, не бихме си позволил някой да злоупотребява с нашето гостоприемство. Това е според мен един компромат, това всичко е манипулирано. Те са четири въпроса, които според мен са разместени и са с коментари. Стават тия работи. Искам да се оттегля да почивам, защото станаха много години, аз помагаха толкова много, търсим други хора.

България

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • УМЕН ГУЩЕР
  Отговор
  1 20:00  08.06.17
  Тоя ли бе? Щял да се оттегли на Майорка а? Айде моля без тия! Щом го еказал явно сме оскотяло племе което ни липсва достойнство
 • antimediator
  Отговор
  2 20:25  08.06.17
  Рагин трябва да знае , че е полуграмотен и пред медиите говори на някакъв шопски диалект. Не е достоен да представлява България пред света.По му прилича да е управител на някоя кръчма от 80-те години на миналия век.
 • Българин
  Отговор
  3 20:30  08.06.17
  На вниманието на производителите на футболни топки! Безплатен бизнес съвет: Пуснете неограничена серия топки с мазния лик на този Благой! Безумна печалба Ви очаква!

 • Искам да се оттегля да почивам
  Отговор
  4 21:56  08.06.17
  Ако беше оправил някоя чалгаррка-адреналинка щях да го разбера ама сега... Какъв компромат като сам си $р@ на метеното?
 • ПАРИ И ПАК ПАРИ
  Отговор
  5 23:48  08.06.17
  дърт комунист на висок пост,слуга неразбиращ нищо от туризъм. За два лева повече ще продаде и задника си. Нагъл дърт пръч. Комуняга уреден там на службица. Лошото е че се маха така а не да го изгонят щото е простак долен некадърник.
 • Къртев
  Отговор
  6 04:07  09.06.17
  Да бе, някой му влезе в устата и му завъртя езика. Той, сам го каза, в предаване на живо. Не може ли, на такива длъжности да слагат малко по- достойни за поста си хора. Още по-добре, ще е да бъдат и отговорни. А господинът само се оправдава, че не го разбрали.
 • Охранителят-София
  Отговор
  7 06:31  09.06.17
  Ма и Рагин като Шведа ! Защо и той не каже като него от сорта" Нищо не помня ,бях пиян" или защо не дори"бях дрогиран" ха ха ! Аре у лево играчи-Довиждане!!!
 • Шаран БГ
  Отговор
  8 06:57  09.06.17
  Разбирам, че цялата ОФ-организация е против другаря Б.Рагин. Нито го знам- нито го познавам! Защо не се пусне запис със казаното от него?Диалектът не е важен - пирински, странджански, крайдунавски или от щата Дейли Ормънс - ако щете. Какво казва точно? Какъв е смисълът на казаното? Колко му е да омаскарим окончателно някого - ако, естествено той не си е маскара по рождение. Има и такива люде по хубавата българска земя- за хамериканската и руската не знам!!!
 • ......
  Отговор
  9 09:11  09.06.17
  Този съвсем се омота, по-добре да млъкне...

 • Гост
  Отговор
  10 09:28  09.06.17
  Другарю Рагин,ако всичко ни е наред в областа на туризма,не от Швеция ами от Ревиерата туристите ще се преместят у нас.Повярвай ми,и аз доста години работя в туризма,дори мога да твърдя че баш босовете правятБГ неприемлива дестинация,хайде отивай си на село където ти е мястото.
 • 11 12:27  09.06.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Vasik Atanasova
  Отговор
  12 17:26  09.06.17
  амбиаж с боядисана коса като патладжан
 • Телериг Пулев
  Отговор
  13 21:57  09.06.17
  Милиционер от самоковските села, не говори чужди езици, елементарен, неприятно излъчване, това е лицето на българското хотелиерство.
 • Патето Яки
  Отговор
  14 23:15  09.06.17
  Скрий се бе капиталист с дебела гуша. Бетонирахте черноморието и се кланяте на западните пияници.

Напиши коментар:


Публикувай