Last news in Fakti

9 Юни, 2017 15:06 4 123 19

Нов скандал: Съветник на Румен Радев се снима като Хитлер

  • хитлер-
  • пламен узунов-
  • румен радев-
  • съветник-
  • президент-
  • нацистки

Разпространиха компрометиращи снимки на Пламен Узунов

Нов скандал: Съветник на Румен Радев се снима като Хитлер - 1
Снимки: Господари на ефира

Нов скандал с нацистки поздрав разтърси общественото пространство. Предаването "Господари на ефира" разпространи шокиращи снимки на бившия служебен министър на вътрешните работи Пламен Узунов, който в момента е съветник на президента Румен Радев.

На един от кадрите Узунов се е дегизирал като Адолф Хитлер и е вдигнал ръка за нацистки поздрав. На друг бившият министър е заменил нацисткия поздрав със знака на хеви метъла.

Това не е първият подобен случай в политическата ни общественост. Преди по-малко от месец зам.-министърът на регионалното развитие Павел Тенев от Обединени патриоти подаде оставка, след като се появи негова снимка от музея "Гревен" в Париж, на която той е изпънал ръка за нацистки поздрав.

Нов скандал: Съветник на Румен Радев се снима като Хитлер


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фотограф

    20 14 Отговор
    Снимките са очевидно обработвани. Некадърно обработвани бих казал. Чудя се Господарите защо са се хванали....

    Коментиран от #9, #19

  • 2 Андре

    24 10 Отговор
    Абе да казва,че това е било за halloween и точка. Мазната медия пак търси рейтинг със смешна сензация... и снимката ме кефи.
  • 3 панов

    8 4 Отговор
    добре поне че от президентството изгониха агентката на гру
  • 4 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    14 14 Отговор
    Хитлер искал да изтреби сите славяни и другите дето не са от арииската раса а тея му подражават и издигат в култ а он предвиждал да им изтрепе предците що за идиот трева да си?че да подражаваш на нацистите?

    Коментиран от #11

  • 5 Контра

    12 4 Отговор
    ЯКООО ПОДСЛУШВАНЕ СЛЕДЕНЕ С ЦЕЛ КОНСПИРИРАНЕ И О.ИРАНЕ. АКО БЕШЕ СА СНИМАЛ КАТ МИКИ МАУС ПАК ЛОШО.
  • 6 Гост

    14 6 Отговор
    Пълна глупост, личи си от където и да погледнеш че обработено, и то от голям некадърник. Заради едното търсене на внимание с колко жалки истории се занимават
  • 7 Борис

    16 2 Отговор
    Абе това ли са най големите проблеми на държавата?Абе госпожи игоспода управляващи що не почнете да работите в полза на народа ами се занимавате със глупости.Абе чудят се с какви глупости да отвличат на хората вниманието,за да не се види че не са свършили работа за 5 лева от както са се намърдали в народното събрание.
  • 8 onq s konq

    7 21 Отговор
    О снимковия материал е видно,че СЪВЕТНИК НА ПРЕЗИДЕНТА СЕ СНИМА КАТО ХИТЛЕР.И възниква логичният въпрос-С ТАКИВА ЛИ СЪВЕТНИЦИ СЕ Е ОБГРАДИЛ ПРЕЗИДЕНТА?А това са хора,които ТОЙ ЛИЧНО СИ Е ИЗБРАЛ ,ИМА ИМ ДОВЕРИЕ И НОСИ ПЪЛНАТА ОТГОВОРНОСТ ЗА ДЕЙСТВИЯТА ИМ!Редно е в случая БЕЗ НИКАКВИ ЛОШИ МИСЛИ И ПРЕДНАМЕРЕНОСТ ДА СЕ ЗАМИСЛИМ ЗА ИМПИЙЧМЪНТ и колкото това стане по-бързо-толкова по-добре!

    Коментиран от #12

  • 9 Random

    9 2 Отговор

    До коментар #1 от "фотограф":

    То си личи.
    Ръкавите са два-пъти по-тъмни без ясно основание
  • 10 гуру

    6 8 Отговор
    Това са недопустими действия за хора,съветващи дър.глава.Ако това му е морала и ценостите на въпросния г-н,страшно е да си помислиш само какви ценни съвети би давал!Докаже ли се автентичност на сним. материал-незабавно отстраняване.Да не стане като Каракачана да се чуди как да замаже гафа с неговия подчинен!В противен случай остава неприятното усещане,че голяма част от гласувалите пак са подведени.Аз не направих тази грешка.
  • 11 VMORO

    3 5 Отговор

    До коментар #4 от "Т.о.ш.и.б.и.я.н":

    "Особено ни вълнува поправянето на извършената навремето неправда спрямо България.
    Сега‚ след като германският народ‚ със силата на своето оръжие осъществи тази ревизия‚ вярваме‚ че сме дали на нашите верни бойни другари от Голямата война една историческа отплата." 04 май 1941 година, Берлин, автор - ???
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Bulgaricus

    5 7 Отговор
    Трябва незабавно да напусне поста си. Такива хора нямат място в държавната администрация, която трябва да защитава и да опазва демокрацията и да се бори с екстремистите, както крайно левите, така и крайно десните.
  • 14 Кака Гинка

    10 3 Отговор
    Дори ако не са обработвани (което ме съмнява),снимките са толкова комични,че нито един истински почитател на Хитлер не би си позволил такова "кощунство". А откровено глупавите манипулацийки с които ни заливат всеки ден са дразнещи - въпреки всичко,в България не живеят само идиоти...
  • 15 Гост

    1 2 Отговор
    В нормална държава след такъв скандал политиците си подават оставката. Ако снимките не са истински нека да ги осъди.
  • 16 шоп

    3 1 Отговор
    КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ХИТЛЕР И КОМУНИСТИТЕ?ВСИЧКИ СА УБИИЦИ.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Барабар Петко

    1 0 Отговор
    Обработвал ги е самият Узунов преди да ги качи във фейса, вместо да си лепи мустакски го рисува, той да не е идиот да се дегизира като може да си го нарисува, но е идиот заради това че не ги е изтрил навреме, вече месец откак социалистите подеха кампания"лични снимки" а той е социалистче
  • 19 писна ми

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "фотограф":

    Айде вече да си ходи...
    Долни комуняги - допреди месец ревереха постоянно по всички медии че така не може , а сега техния п.серко пможе да си прави каквото си иска - ОТВРАТИТЕЛНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове