9 Юни, 2017 20:01 6 100 20

Шведът се разкайва: Искам да помогна с болничните разходи

  • ралф сундберг-
  • швед-
  • камериерка-
  • слънчев бряг-
  • разкайва

Ралф Сундберг, който изрита камериерка в главата в Слънчев бряг, недоумява как е сторил подобно нещо

Шведът се разкайва: Искам да помогна с болничните разходи - 1
Стопкадър: NOVA

За първи път шведският турист, ритнал камериерка, проговори от следствения арест. Ралф Сундберг разказа всичко за инцидента пред "Нова телевизия", разкайвайки се за стореното.

„Не помня почти нищо. Знам, че бях дрогиран, пиян и отидох бесен в хотела. Помня, че отидох в хотела, за да търся брат си, но не го намерих. И не си спомням нищо. Мозъкът ми не функционираше нормално и си помислих, че брат ми е отвлечен”, разказа Ралф Сундберг.

„Не знам защо съм говорил с камериерката. Предполагам, че тя е била първият човек в хотела, който съм видял. А аз мислех - по някаква странна причина, че хотелският състав има общо с отвличането на брат ми. Не разсъждавах нормално. Бях упоен”.

Видимо разстроен, Ралф разказа, че е пил алкохол в самолета и призна, че смесил различни видове алкохол. Твърди, че не било много като количество, но смесил вино и бира. Арестуваният шведски гражданин обясни още пред "Нова телевизия", че все още не е гледал скандалния клип, който буквално взриви обществото. Но се разкайва, не може да повярва какво е направил. И поиска прошка.

„Мисли ли някой, че нормален човек идва в България от Швеция, за да ритне жена в главата?! Питам Ви! Искам да ѝ кажа, че съжалявам. Не знам какво е станало и искрено съжалявам. Искам да помогна с болничните разходи”, заяви Ралф Сундберг.

„Моето желание е да стои в затвора”, заявява пострадалата Диана.

От прокуратурата вече поискаха най-тежката мярка задържане под стража. И ще пледират пред съда за най-тежкото – до 3 години лишаване от свобода.

„Това е брутален акт. Той при разпитите е декларирал, че в неговата страна не може да консумира алкохол след 23:00 часа, а се е качил в самолета и е пил огромни количества”, заяви прокурор Радост Бошнакова.

Защитата ще обжалва и ще поиска именно по-леко наказание, предвид чистото съдебно минало на шведския гражданин. А именно глоба – до 5 000 лева. Готови са да предложат и парично обезщетение на пострадалата камериерка.

В четвъртък съдът ще гледа мярката за неотклонение на Ралф Сундберг. Дотогава той остава в ареста на Бургаския затвор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ритнете

    32 7 Отговор
    го в главата,ама силно!
  • 2 Хито

    38 9 Отговор
    ...... изрод идиотски клошар и отрепка
  • 3 VMORO

    27 16 Отговор
    А ако я бе убил?
    Има престъпление, има и наказание.
    Има покаяние, има и прошка.
    Лека вечер!

    Коментиран от #4

  • 4 Хайде де

    28 11 Отговор

    До коментар #3 от "VMORO":

    Прошка? А пък бития си остава бит! И унижението е национално.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Бай Иван

    24 0 Отговор
    като знам колко "неподкупна" ни е съдебната система,отсега знам как ще приключи всичко.
  • 7 ГЕРБ

    21 0 Отговор
    Затвор 3 години! Съдията да внимава.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 впечатлен

    22 0 Отговор
    За употреба на дрога хората биват съдени, осъждани и затваряни. Това е наказуемо. А у нас това е смекчаващо вината обстоятелство. Докога ще ни занимавате с тази тлъста шведска свиня, която без никаква причина, хей така за собствено удоволствие за малко не уби гражданка на Република България! Престанете бе хора, пускайте го по живо по здраво да се радва на морето и слънцето. Че какво толкова е направил!? Не се издържа, ама никак! Чудя се като го пуснат след минимална глоба как ще се перчи в Слънчев бряг за радост на всички българи! Не се издържа, хайде стига сте писали за свинята шведска! Догодина сигурно пак ще довлече тлъстия си свински задзник още по-нахъсан да рита жени. Че то у нас всичко може, ама съвсем всичко!!!
  • 10 един

    13 1 Отговор
    Добре че не си попаднал на други хора нямаше да те има
  • 11 Патето Яки

    13 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: глоба – до 5 000 лева

    Пълна подигравка, това е само половин шведска заплата. Толкова ги глобяват в Швеция за пътно нарушение с кола.
    Правилно е затвор някоя година и сериозно обезщетение за физическо и психическо повреждане на жената.
  • 12 Plovdiv

    13 3 Отговор
    Идиотът си е идиот, от каквато и националност да бъде. Но мислите ли, че този, щеше да прояви идиотщината си, ако беше примерно в Турция?... Проблемът е, че тук стигнахме до ситуация всичко живо да идва да си показва магариите, без от това да следват каквито и да било последствия. От цяла Европа, от целия свят. И затова българите масово обявяват бойкот на родното крайбрежие и се насочват към Гърция, където са на светлинни години пред нас.
  • 13 681

    14 0 Отговор
    Абе бастун, кой да ти е виновен, че си пил, че си се дрогирал и т.н.!? Щом си направил всичко това по свой избор, значи ще понесеш и отговорнастта за действията си в следствие на решенията си! Защото именно това е да се носи отговорност!
  • 14 stefan

    10 0 Отговор
    Да попитат шведа в неговата страна ако постъпи с някого така какво ще му се случи. Много ще ми е интересен отговора.
  • 15 БайМанаф

    6 0 Отговор
    Нека сега жената да го изрита 3 пъти в мутрата и са квит! М...та им пияндуреста английскоплещеста!
  • 16 гост

    8 0 Отговор
    камериерката да заведе личен иск срещу шведа иначе може да му се размине
  • 17 Лупи

    8 0 Отговор
    Ей такива "мъже", като тая лоена топка едно време отиваха в без бавене в централния Бургаски и там ще си припомни всичко секунда по секунда през него ден и ще го разкаже и опише подробно.
    Ама сега не го закачайте човека, че е бил дрогиран все пак е клиент на Митьо Очите и колегите му, а както научихме вече не е добре за бедна държава да се пъдят шведските туристи понеже те са основната причина държавата ни да благоденства! Та, като дойдат и останалите подобни на тоя "туристи" държавата ще просперира и ще се превърне в рай неземен! Значи тая маймуна не може да пие алкохол в Швецеия след 23,00 и много добре знае какво я чака ако наруши закон там и много добре знаейки къде отива целенасочено се е дрогирал и натряскал до козирката! Това за мен са отежняващи вината обстоятелства, защото косвено говорят за умисъл в нарушаването на закона един вид "Сега отивам в бананова република, мога да правя каквото си искам и за мен няма закон вече, почвам се от самолета!" Ако знаеше че отива в САЩ, Япония, Канада или дори Германия така ли щеше да направи? Не разбира се, това го е направил точно защото знае къде отива! Никаква прошка за тоя тулуп! Затвор и то 3 години са малко!
  • 18 БАЙ МИЛЕ

    8 0 Отговор
    МИ КАТО Е ДРОГИРАН И ПИЯН И НЕ МОЖЕ ДА СЕ КОНТРОЛИРА ЩО НЕ СЕ ХВЪРЛИ ОТ ДЕСЕТИЯ ЕТАЖ АМИ НАЛИТА ДА БИЕ.....?

    НЯМА МИЛОСТ ЗА ТАКИВА !!!
    ТРИ ГОДИНИ ЕФЕКТИВНА ПРИСЪДА ИЗЛЕЖАНА В БГ ЗАТВОР..... ДА МУ ДЪРЖИ ВЛАГА И ДА ПОМНИ ДО КРАЯ НА ДНИТЕ СИ.....
  • 19 Shmeker

    3 0 Отговор
    Като не знае какво прави що не е отишъл да яде пясък на плажа?
  • 20 Shmeker

    2 0 Отговор
    Едва ли е от алкохол, тия там са професионални пиячи
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове